Siz olsanız hangi hastaneyi seçerdiniz?

doktordan çok hastane önemli diye düşünüyorum ben nedense.
hastanenin hamile yaklaşımı, doğum ekibinin sayısı/niteliği,
doğum yerinin (doğumhane - ameliyathane) niteliği,
doğum paketlerinin içeriği...

bebeğinin haftasının ultrason cihazında farklı olmasının nedeni ultrason cihazı değil de doktorun ölçümüdür, milimetrik ölçümler önemli çünkü, bazen kendi doktorum aynı ultrason muayenesinde aynı uzvu değişik ölçüyor, arasından bir tanesini seçip ona kağıda yazdırıyor.

o yüzden yeni ve büyük bir hastane dediğin için B daha iyi bence.

Hastane adı söyleseniz belki bilen birileri çıkar.

İlk mesajda reklam gibi olmasın istedim.
A rumeli hastanesi b medipol (bağcılardaki mega değil)

İkisinde de 7 8er dr var.
Bde sırf kadın a da kadın erkek karışık.
Ama doğum kısmında kadın erkek ayırmayacağımız için doktor sayısını yeterli bulduk.

[QUOTE="
Ama doğum kısmında kadın erkek ayırmayacağımız için doktor sayısını yeterli bulduk.[/QUOTE]

hastaneleir de yazmışsın zaten

ben sanki daha küçük yerlerden söz ediyorsun sandım da

bizim burda acıbadem de 5 doktor ancak var çoğu yerde daha az da

kusuruma bakma

A.

Elin doktoru ne diye benim cocuguma seviniyo, gitsin pediatride calissin o kadar heyecanlaniyosa. Hamilelikte 2 gunde bir doktora gitmek isteyeni ilk defa duydum, neden 2 gune bir gitmek istiyorsunuz, gidilmez ki.
Sogukkanli doktor daha iyidir.

Teşekkür ederim.

Korktuğum oldu biri b dedi.
A da da aynı donanım mevcut ama ya.

Bence hastanenin doğumda ki tecrübesi yenidoğan bakımında ki tecrübesi herşeyden önemli...
tecrübeli olanı seç sen.

ha ha şaşırdım vallahi.
şımarıklık yaptığını kabul ediyosun yani:))
bu kadar abartma bence de.
olura ve zamanına bırak.
ikiz gebeliğimde bile ilk aylarda ayda bir gittim ben.

[QUOTE="
Ama doğum kısmında kadın erkek ayırmayacağımız için doktor sayısını yeterli bulduk.

hastaneleir de yazmışsın zaten

ben sanki daha küçük yerlerden söz ediyorsun sandım da

bizim burda acıbadem de 5 doktor ancak var çoğu yerde daha az da

kusuruma bakma[/QUOTE]

Acıbadem atakent de çok uzak değil bana ama fiyatından dolayı orayı düşünmedim hiç yalan yok.

4 haftada bir a şıkkı emınım son kararım :)) allah saglkla kucagınza almayı nasıp etsın :)))

A.

Elin doktoru ne diye benim cocuguma seviniyo, gitsin pediatride calissin o kadar heyecanlaniyosa. Hamilelikte 2 gunde bir doktora gitmek isteyeni ilk defa duydum, neden 2 gune bir gitmek istiyorsunuz, gidilmez ki.
Sogukkanli doktor daha iyidir.

Öyle demeyin ben de doktor olucam insallah bikac yıla kadar. Hala heyecanlanıyorum gördüğüm her bebekle ilgili derslerde. Enteresan geliyorlar bana. Ileride de böyle olur muyum, olurum buyuk ihtimalle. Ultrasonda bebisi her gordugumde "yaa baksanıza surda surdaa hey masallah " diyebilirim. Doktor da zevk duydugu ve yıllardır hayalini kurdugu bölümü sectiyse bu istegi heyecanı bitmemesi normal. :)

Korktuğum oldu biri b dedi.
A da da aynı donanım mevcut ama ya.

ha ha ben sadece ilk mesajını okudum, hastane kaliteleri aynı ise gönlün de Adan yana ise onu seç.

bak ben de doktorumu değiştiricem mecburen, şehir değişikliği nedeniyle, bir doktoru çok övdüler ama hastane berbat dediler, e ne yapayım öyle doktoru dedim ben de. öyle düşünerek yazdım sana cevabımı.

benim sancılarım ctesi başladı. akşama kadar bekledim çünkü dr hemen gelme ilk doğum uzun sürebilir o yüzden rahat rahat evinde bekle dedi. neyse ctesi sabahtan akşama kadar bekledim. akşam artık dayanamadım gittim. ebelerin azarlar haliyle döndüm eve. ama olmadı tekrar gittim muamele aynı. döndüm geri. en son bacaklarım titremeye kanamam artmaya başladı sabah olmuştu. eşim sinirlendi hastaneye gittik saydı sövdü öyle yatırdılar. sen doğuramazsın. olmaz falan filan beni çok üzdüler. doktorumu çağırın diyorum bir pazarı var ona da sana mı gelsin diyorlar. (haftasonu ,gece, gündüz gelebilen dr olsun kesinlikle) sezaryen olacam dedim oo senin istemenle mi diyorlar. oturdum ağladım çatlayacaktım çünkü.
doktorum geldi sezaryen istiyormuşsun dedi. ewt dedim hadi gel önce muayene edeyim dedi. tabi 14 saattir şiddetli sancıdaydım. muayeneyi yaptı. oo sen çok rahat doğurursun dedi. hadi gel epidural yapalım dedi. beni çok acaip destekledi. doğum vakti geldiğinde yok ıkınamıyorum 18 saat sancıdan yorulmuşum. susadım dedim 1 litre su içirdi bana. doğuramıyorum al sezaryane bak herkes pırt pırt doğuruyor ben de olmuyor dedim. onların 2. 3. doğumları. ilkinde herkes böyleydi yapabilirsin diye diye doğurttu. Allah razı olsun ondan. benim en büyük şansım doktorumdu. çok babaçtı. bana da aileme de hepimize destekti.
doğumdan sonra anladım ki en önemli şey doktor. oğlum 2,5 yaşında hala ona giderim ben. yine diyorum doktor doktor doktor.. kesinlikle en önemlisi bu.

ha ha şaşırdım vallahi.
şımarıklık yaptığını kabul ediyosun yani:))
bu kadar abartma bence de.
olura ve zamanına bırak.
ikiz gebeliğimde bile ilk aylarda ayda bir gittim ben.

Evet şımarıklık olduğunu kabul ediyorum.
Dedim ya kımse bana dadılık yapmıyor

Biri isimli diğeri senelerdir orada ama isimli değil hastane olarak. Hani medipolu herkes bilir(megadan dolayı ünlü de ben megadan bahsetmiyorum) ama rumeli dendiğinde hı? Dersin.

İnşallah kafana göre bulursun goha.

Bana profesyonel gelmiyor :) Elbette heyecan duyar sever isini ama kendi icinden duysun mumkunse :) Ben mesafeyi koruyabilen kibar kadin dogumculardan yanayim.

2. hastanenin medipol oldugunu anlamamak neredeyse imkansız

Ben hastane degıl doktora bakıyorum cunku dogumda doktor bıcak parasını odedın mı her hastaneye gelebılıyor o sebeble ben tecrubelı ve adı sanı duyulmus bır doktor olmasını tercıh ederdım

Bana profesyonel gelmiyor :) Elbette heyecan duyar sever isini ama kendi icinden duysun mumkunse :) Ben mesafeyi koruyabilen kibar kadin dogumculardan yanayim.

Tabiki de herkesin kalbinde yatan baska baskadır. :) hamile oldugunu benden duyan hastalarım olursa oturuo onlarla aglayabilirim bile ben.

Zaten bu yüzden de baska bölüm düşünüyorum. Fazla empati yapıyorum.

Bu arada siz ne yaptınız düzeninizi oturttunuz mu bi ara yoruldugunuzu belirten bir konu açmıştınz :)

ben darkmore un önerdiği doktora randevu aldım bakalım, sorun olursa ona kavgaya gidicem :)

dark bu arada senin doktorda randevu hakikaten bulunmuyormuş yahu, haftasonu için bir ay sonraya bile vermediler randevu, haftaiçi 3 hafta sonraya alabildim.

doğumda böyle doktorlar iyi oluyor aslında. heyecanını yendiriyor. biraz daha rahat hissettiriyor. bir de gereksiz müdahale yapmıyor.

Sanırım ikisinin de anlaşması doktoru istediğimizde çağırabiliyoruz şeklinde. Ha düğünü olur cenazesi olur gelemez normal. Başka arkadaş da demiş onlar da insan.
A daki doktorum kesinlikle kötü değil. Mesela bebeği "bak bebek burada" diye gösteriyor. Gidip de "ay yaşasın bebek burada!!!" Demiyor.

doğumda böyle doktorlar iyi oluyor aslında. heyecanını yendiriyor. biraz daha rahat hissettiriyor. bir de gereksiz müdahale yapmıyor.
Ben dogumuma az bi sure kala doktor degistirdim. Ne cok guler yuzlu, ne asik suratli, guven veren ve kibar biriydi ama mesafesini korurdu. 2 doktorum da boyleydi. Doguma girmeden once motive etti ve cok umut verici seyler soyledi. Benim sevdigim de boyle bi doktor :)

Dunyada ilk ve tek doguran kadin olma kafasina nasil sahip oldun ya yazik valla
Iki gunde bir kontrole gitmek
Otopark da yer olmasa illa gelip alirlar sizi korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…