Siz olsanız hangi hastaneyi seçerdiniz?

Ben bebegi inatla sallamiyordum o yuzden gazi zor cikiyordu ondan agliyormus sanirim. Cingene besigi ve otomatik sallanan besik aldim paraya kiyip, simdi rahatim :)
Hala zor tabii ki annelik kolay degil ama uslu bi bebek. Buyudukce uykusu da duzene girerse daha cok rahat edicem diye umuyorum :)

haha alemsin taktın b deki doktora
kendini hangisinde mutlu hissediyorsan ona git bence.
ama tekrar okudum yazını. b deki avrupadan gelmiş. muhtemelen tamamen anne bebk dostudur. misal Türkiyedeki doktorların çoğu kordonu hemen keser. avrupada kesilmez önce annenin koynuna verilir. biraz ttt (ten tene temas) yaptırılır. hemen yıkattırılmaz bebek avrupada,muhtemelen bu dr da yaptırtmaz ve sezaryeni mecbur kalmadan yaptırmazlar bunda da öyledir. nedense bana b daha yakın geldi . fakat dediğim gibi senin kendini iyi hissedeceğin olmalı hayırlı doğumlar diliyorum.

20 30 tl muayne ücreti ay ben nasıl kazıklanıyomuşum meğer valla anadolu yakasında iyi hastanelerde mümküün değil o rakamlar. sgk ile anlaşması olsa da en ucuzu 90 100 tl. Ben özel kliniğe gidiyorum Allahtan özel sigortam var yoksa her seferinde 300tl fiyat şokunu üstümden attığıma göre konuya geleyim bence A yı seçin çünkü tecrübe çok önemli. Hastanenin temizliği+doktorun tecrübesi. Bir de neden eşinizi almıyorlar doğuma? Doğumda eşin rolü çooook büyük doğuma hazırlık kurslarında da sıkca bahsediyorlar.Sadece eşiniz siz doktor ve ebe olmalı doğumda diye söylüyorlar.

Boşuna mı söyledim o kadar net miydi ya

doğumda böyle doktorlar iyi oluyor aslında. heyecanını yendiriyor. biraz daha rahat hissettiriyor. bir de gereksiz müdahale yapmıyor.

Ya bana yüz vermeye gelmez aslında. Cidden arsızım. Kadın heyecanlansa diğer muayenede niye sen de ağlamıyorsun?! Derim.

Ben mesela boyle bı muameleye gelemem. Benım hamılelık surecım psıkolojık olarak zor gectı tüp bebektı ve gelen sarı akıntıda bıle kendımı doktorda buluyordum. Kendı doktorum fulya da eve yakın bırde butık hastane gıbı bı yerden baska bı doktor edındım. kendı doktorum acıl sandıgım durumlar ııcn kımı zaman oraya yonlendırıuyordu ondan bılgı alıyordu .
erken dogum sancılarım basladı dogurmayacaksın dedı gunlerce nıdılat ıctıgımı bılmeden hap ıctım , doguracakmısım megersem.
Sonrasında son olarak doguyorum dıye feryat ettım adam konserını fılan bırakmıs geldı hastaneye sabaha kadar durdu , bu olaydan 5 hafta sonra suyum geldı aradım ankaradayım balıkcıda dedı, ne balıgı yahu doguyorum suyum gelıyor dedım. hastaneyı aramıs kapıda karsılandım hıc ne azar ne ote gıt bakısı yasamadan doktorun gelmesını bekledım 3-4 saat kadar ( doktor yurt dısına cıkıyorsa eger veya sehır dısına havalımanı hastanesı ıyı bı secım olabılır) dogurdum dogumdan sonra parmak muaynesı var derler sezeryanlılar bılır ben onun cok daha modern bı halını yasadım hıc ıncınmeden dogurdum .
Toprağı bol olsun 2 sene once vefat ettı kendısı . Yanı ben gelecem dıyıp gerıtmeyen doktor bana uymaz kı anlamadıgım kadarıyla slım benden bı tık daha pipirikli

Boşuna mı söyledim o kadar net miydi ya

Ya bana yüz vermeye gelmez aslında. Cidden arsızım. Kadın heyecanlansa diğer muayenede niye sen de ağlamıyorsun?! Derim.

hahah kendini biliyorsun ya dizginlersin bence.. ahh ilk hamilelik çok heyecanlı ve telaşlı. ben 3. doktorda buldum kendisini. şimdi hamile olsam doktora son anda giderim sanırım

Masallah :) cok mutlu oluyorum böyle huzurlu anne-bebek ikilisinin haberlerini alınca.
Iyilikle güzellikle dolu ömürleriniz olsun insallah :)

Eşim doğuma giremez sanmıyorum. Kan bile aldırırken kafayı çeviren adam doğuma girse bayılır bildiğin ayak bağı olur bize. İkimizin de öyle bir talebi yok. Bir de ben ilk görmek istiyorum o anı eşimle bile paylaşmaya pek niyetim yok.

ama ben doktora hak verdim. orda bağıran hanımları duyunca sancım geçti. doğumum 18 saat sürdü. 18 saat bir yatağa bağlı kalmak, bağırtıları, sezaryen acılarını duymak cidden ürkütücü oluyor. o yüzden şimdiki aklım olsa ıkınma gelince giderdim
dediğim gibi ilk hamilelik olunca insan abartıyormuş. yani ben de öyle oldu.

Buarada bi iki doktor tavsiyesinde bulunayım.
Vefat eden doktorum Bora Cengiz idi, benim bütün sürecimde en büyük rolü oynadı.

Şimdi gitmekte oldugum doktor, Gürkan Arıkan
Gebelikte ikinci edineceğim doktor Cem Batukan

Eger maddı durumunuz elverıyorsa ayrıca iyotsuztuz doç veya prof. doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
Çoğu doktorlar ne rahım agzı yetmezlıgınden bı haber, ne plesanta olaylarını bılmıyorlar veya atlıyorlar nasıl bır dusunce var bılemıyorum ama ben opr. doktora gıtmem

Ben olsam mesela dırek baska bı hastanede bulurdum kendımı cunku tecrubesızlık zor sey

Ay aynı ben Doğumda bayılırken soyledıgım son sey bebek odasında kımse gormesın nolur ılk ben goreyım
uyandıgımda benden once goren oldumu dıye sorup durdum.
Ayrıca sezeryanlıydım oglum odaya sepetle degıl kundakla yuzu mendılle ortulu geldı herkes cıkarıldı ve bız o muhtesem karsılasma ıle bulustuk

Normal doguramayanlara duyrulur

kesinlikle a derim.. 2 haftada bir çok fazla ayrıca önceden psikolojini olumsuz etkiliyor b... A A A

Bursanin bir numarasi o kuzucum ondan
Ben cok memnun kaldim, son derece durust ve paraya ihtiyaci olmayan tok bir adam. Kimseyi is olsun diye sezeryana yonlendirmiyor, bu da benim icin durustluk gostergesi. Var ya hani oyle doktorlar son gune kadar normal dogum deyip deyip de son gun yalana basvuran. Onlardan degil.o yuzden herkes oktay beye gidiyor, alem akilli
Benim de bu pzt randevum var dogum sonrasi gel demisti. Sanirim miyomum vardi ona bakacak bir de smear testi yapilacak.

Cem Batukan iyi bir doktor arkadaşımın doğumunu o yaptırmıştı.

Hangisinde rahatsanız ona gidin, yenidoğan yoğun bakımı çok çok önemli yazmışsınız ama iyice araştırın, yenidoğan uzmanı falan var mı?

canım beni de söyle :)
arkidişim gelicek 5 ayı bitmiş olacak o zaman, kabul etmemezlik yapmazsınız dimi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…