Aldatılma hakaret aşağılama ilgisizlik onrmsenmeme vs vsçocuğun hakkı tabii ama neden ayrıldığınıza haklı sebep olup olmadığına vs bağlı hep bunlar
Ama maddeler arasında nafaka da olur simdiNafaka boşanma davasından bağımsız da açılır. (Cocuk için )
Boşanmanız çocuk için hak kaybına sebep olmaz anlaşmalı boşanmak varken uzatmayın boş yere
Ama boşanma sebeplerine kanıt ister mi mahkeme ?O zaman çekişmeli davada değil 500, fazlasını da alırsın canım. Ya tabii kocanın ekonomik durumu zorlaşır vs, sonra bunun hırsını yansıtabilir konuşmalar vs. Senin durumuna bağlı durumun çok iyiyse uğraşmana değmez
ama diğer türlü her türlü hakkın
Çocuk nafakası için çekişmeli boşanma davasına gerek yok. Ayrıca nafaka bedeline hakim hükmeder babanın maddi durumuna göre 500 istenirse de 750 bağlanmaz. İstenen miktarın bir tık altı bağlanır kısmen dava kabulu olur. Avukat varsa iki tarafta kısmen kabulden dolayı avukat ücreti öder.O zaman çekişmeli davada değil 500, fazlasını da alırsın canım. Ya tabii kocanın ekonomik durumu zorlaşır vs, sonra bunun hırsını yansıtabilir konuşmalar vs. Senin durumuna bağlı durumun çok iyiyse uğraşmana değmez
ama diğer türlü her türlü hakkın
Arkadaşım ne gerek var çekişmeli boşanma davasına çocuk nafakasını eklemeye. Kolay mı sanıyorsunuz çekişmeli boşanma davasını. Anlaşın alın nafakanızı geçin o çocuk zaten 18 yaşına kadar nafaka alabilecek. Eğer eğtimi devam ederse eğitim bitimine kadar nafaka alacak zaten.Ama maddeler arasında nafaka da olur simdi
O hiç avukat parası vermez ben de tutmam ama sorarımÇocuk nafakası için çekişmeli boşanma davasına gerek yok. Ayrıca nafaka bedeline hakim hükmeder babanın maddi durumuna göre 500 istenirse de 750 bağlanmaz. İstenen miktarın bir tık altı bağlanır kısmen dava kabulu olur. Avukat varsa iki tarafta kısmen kabulden dolayı avukat ücreti öder.
Konu sahibi bence siz bir avukata gidip bilgi alın
Sorun bu şekilde çok uğraşırsınız gereksiz yere çünküO hiç avukat parası vermez ben de tutmam ama sorarım
Hayır anlaşma protokolünde nafaka maddesi olur demek istedim.500 u düşürmemi istiyorArkadaşım ne gerek var çekişmeli boşanma davasına çocuk nafakasını eklemeye. Kolay mı sanıyorsunuz çekişmeli boşanma davasını. Anlaşın alın nafakanızı geçin o çocuk zaten 18 yaşına kadar nafaka alabilecek. Eğer eğtimi devam ederse eğitim bitimine kadar nafaka alacak zaten.
Hayatınızı kolaylaştırın zorlaştırmayın
Siz çekişmeli dava yazmışsınız yukarıda anlaşma protokolü yapacaksanız zaten bunun adı çekişmeli boşanma olmaz. Ama adam önceki nafaka ve borçlarını ispatladığında zaten çok yüksek bir nafaka bedeli çıkmaz. Eşinizin maaşını borcunu bilmiyorum ama alabilecekleriniz zaten çok fazla olmayacak maddi durumundan dolayı. Ona göre düşününHayır anlaşma protokolünde nafaka maddesi olur demek istedim.500 u düşürmemi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?