- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
Yasak olan duygusal bir ilişki olsa öyle bir şekilde açığa çıkarın ki sizden bilinmesin diyeceğim ama tek gecelik kaçamaksa ben şahsen bulaşmazdım. İlk yapışı değildir adamın, ilk yakalanışı da olmayabilir . Hiç maceraya gerek yok diyorum ben.Eşimin telefonundaki bazı şifreli yazışmaları yakalamam ve eşimin üstüne gitmem sonucunda ailecek görüştüğümüz ve yakın olduğumuz bir aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendim. Eşim ilk başta söylemek istemedi ama zorunda kaldı..
Aldatmaktan kastım çalışanlarından biriyle otelde bir gece yatmak(!).
Şimdi sorum şu; ben bu adamın karısını çok seviyorum. En yakınlarımdan birisi.. ve ona söylemeli miyim?
Bir yanım bunu bilmeye hakkı olduğunu söylüyor. Anlatmazsam en az onlar kadar bu olaydan suçlu olacağımı düşünüyorum.
Bir yanım da eğer boşanırsa çocuklarıyla onu zorluklar bekleyeceğini, boşanmazsa da kendisine karşı bütün saygısını kaybetmiş gurursuz kadın haline geleceğini söylüyor.
Hani bazen insan “keşke hiç bilmeseydim” der ya. Siz olsaydınız napardınız?
Aktif olarak siteyi takip edemeyebilirim ancak tüm cevapları dikkatle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.
Karışmayın elleşmeyin zaten bomba patlayacak sizin de kolunuzu bacağınızı alıp götürmesin.Maddi durumları oldukça iyi. Kadın sonrasında eşine söylerim diye para istemiş adamdan. Para göndermiş sonra da hamileyim demiş. Ailecek yakın olduğumuz için adam da koşa koşa başımda böyle bir bela var diye bizimkine koşmuş.
Maalesef kesinlikle doğru. Ben benimkinin yaptığına da çok ayrı kızdım zaten milletin ahlak bekçiliğini yapmak sana mı düştü diye. Hatta bir gece eve gelmedi.
Napiyim menfaatlerim var neden bizi cezalandırayım dedi.
Korunmuşlar ama bizim gerizekalı o kadar tırsmış ki acaba kondom mu yırtıktı kafasına girmiş. Ben hamile olduğunu düşünmüyorum bu arada
Bunlarınki tek gecelik.. kadın para istemiş karına söylerim diye. Bizim gerizekalı vermiş. Şimdi de hamileyim diyormuş.
Yusuflamış ne yapacağım ben diye anlatmış.
Hayal dünyanıza olan inancınıza ve sherlock holmes olma sevdanıza hayran olmamak elde değil. Lakin atladığınız bişey var. O da konunun içeriği…Yorumunuzda bahsettiğiniz kişinin, halen "eşinizin iş yaptığı kişi" olduğundan emin misiniz ?
Elin adamını "bizim gerizekalı" diye benimsemek hiç mantıklı değil. Anlattığınız olayı yaşayan siz misiniz ?
Hayal dünyanıza olan inancınıza ve sherlock holmes olma sevdanıza hayran olmamak elde değil. Lakin atladığınız bişey var. O da konunun içeriği…
Konu, “arkadaşım aldatılmış, kız napsın?” minvalinde olsaydı bu iz sürümünüze nispeten hak verebilirdim. Lakin arkadaşıma söyleyeyim mi sizce şeklinde konu açarak kendime ne gibi fayda sağlamaya çalışıyor olabilirim? Kendi adıma ne öğrenebilirim mesela bu soruya verilen cevaplar sonucunda?
Dedektifçilik oyununuzu gidin başka konularda oynayın lütfen.
Eşinizin 1 gece eve gelmemesiyle , ahlak bekçiliği kavramı arasında nasıl bir bağ kurdunuz ?
Ahlak bekçiliği yapan kişi , arkadaşının aldatmasının üstünü örtmez ; kavramları yanlış kullanıyorsunuz.
Arkadaşınızdan önce , şantaj yapılan eş sizin eşiniz olabilir mi diye düşünün bence.
Menfaatleri için susan insanlar , yanlış davranışı sergileyen insanlardan daha kötü ve daha sakınılması gereken kişiler bence.
Elinizde net kesin bir kanıt yok sanırım zaten. Hiç karışmamak rn iyisi çünkü yarın bir gün aldatan kişi bir şekilde kendini yalan yere aklarsa tek suçlu sşz olacaksınız ne yazık ki. Evet yaşadığı şey kötü, bilmeyi hak ediyor ama bu siz yani 3. Kişi olmamalı ki aldatılan kişinin nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorsunuz. Şöyle de bir şey var ki eşiniz.. Eğer yarın bir gün bu aldatılma olayını aldatılan fark ederse, duyarsa bşr şekilde sizin bunu daha önceden bildiğinizi söylemez değil mi? Ya da eşiniz o kişiye sizin şu an öğrendiğinizi söylemez değil mi? Çünkü bu da sonradan ihanete ortak olmak olarak algılanabilir.Eşimin telefonundaki bazı şifreli yazışmaları yakalamam ve eşimin üstüne gitmem sonucunda ailecek görüştüğümüz ve yakın olduğumuz bir aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendim. Eşim ilk başta söylemek istemedi ama zorunda kaldı..
Aldatmaktan kastım çalışanlarından biriyle otelde bir gece yatmak(!).
Şimdi sorum şu; ben bu adamın karısını çok seviyorum. En yakınlarımdan birisi.. ve ona söylemeli miyim?
Bir yanım bunu bilmeye hakkı olduğunu söylüyor. Anlatmazsam en az onlar kadar bu olaydan suçlu olacağımı düşünüyorum.
Bir yanım da eğer boşanırsa çocuklarıyla onu zorluklar bekleyeceğini, boşanmazsa da kendisine karşı bütün saygısını kaybetmiş gurursuz kadın haline geleceğini söylüyor.
Hani bazen insan “keşke hiç bilmeseydim” der ya. Siz olsaydınız napardınız?
Aktif olarak siteyi takip edemeyebilirim ancak tüm cevapları dikkatle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.
Konuyu anlatan sizsiniz. Bir anda 3.şahsı "bizim gerizekalı" diye benimseyerek anlatmanızı garip buluyorum.
Hazır konunuza yazarken, aşağıdaki mesajıma dair yorumunuzu da okumak isterim.
O gece malûm arkadaşına gitmiş olmasın?Maalesef kesinlikle doğru. Ben benimkinin yaptığına da çok ayrı kızdım zaten milletin ahlak bekçiliğini yapmak sana mı düştü diye. Hatta bir gece eve gelmedi.
Evet “bizim gerizekalı” çünkü hergün gördüğüm komşum ve çok yakın olup ailecek görüştüğümüz kişiler bunlar. “Bizim” kelimesini taraf anlamında söyledim.
Eşime bu olaya dahil olduğu, buna arkasını temizlemesi için fikir verdiği, benden sakladığı için çok kızdım. Çünkü buna göz yuman da en az yapan kadar suçludur. Detayları anlatmadım kavgamızın ama oldukça büyüktü ve o gece yüzünü görmek istemediğimi söyledim. Gelmedi.
Kendimizi size inandırabildiysek ne mutlu..
oh cok iyi olmus adamaMaddi durumları oldukça iyi. Kadın sonrasında eşine söylerim diye para istemiş adamdan. Para göndermiş sonra da hamileyim demiş. Ailecek yakın olduğumuz için adam da koşa koşa başımda böyle bir bela var diye bizimkine koşmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?