Siz olsanız herşeyi anlatır mıydınız?

Yasak olan duygusal bir ilişki olsa öyle bir şekilde açığa çıkarın ki sizden bilinmesin diyeceğim ama tek gecelik kaçamaksa ben şahsen bulaşmazdım. İlk yapışı değildir adamın, ilk yakalanışı da olmayabilir . Hiç maceraya gerek yok diyorum ben.

Karışmayın elleşmeyin zaten bomba patlayacak sizin de kolunuzu bacağınızı alıp götürmesin.

Eşinizin 1 gece eve gelmemesiyle , ahlak bekçiliği kavramı arasında nasıl bir bağ kurdunuz ?

Ahlak bekçiliği yapan kişi , arkadaşının aldatmasının üstünü örtmez ; kavramları yanlış kullanıyorsunuz.

Arkadaşınızdan önce , şantaj yapılan eş sizin eşiniz olabilir mi diye düşünün bence.

Menfaatleri için susan insanlar , yanlış davranışı sergileyen insanlardan daha kötü ve daha sakınılması gereken kişiler bence.

Bunlarınki tek gecelik.. kadın para istemiş karına söylerim diye. Bizim gerizekalı vermiş. Şimdi de hamileyim diyormuş.
Yusuflamış ne yapacağım ben diye anlatmış.

Yorumunuzda bahsettiğiniz kişinin, halen "eşinizin iş yaptığı kişi" olduğundan emin misiniz ?

Elin adamını "bizim gerizekalı" diye benimsemek hiç mantıklı değil. Anlattığınız olayı yaşayan siz misiniz ?

Hayal dünyanıza olan inancınıza ve sherlock holmes olma sevdanıza hayran olmamak elde değil. Lakin atladığınız bişey var. O da konunun içeriği…

Konu, “arkadaşım aldatılmış, kız napsın?” minvalinde olsaydı bu iz sürümünüze nispeten hak verebilirdim. Lakin arkadaşıma söyleyeyim mi sizce şeklinde konu açarak kendime ne gibi fayda sağlamaya çalışıyor olabilirim? Kendi adıma ne öğrenebilirim mesela bu soruya verilen cevaplar sonucunda?

Dedektifçilik oyununuzu gidin başka konularda oynayın lütfen.

Konuyu anlatan sizsiniz. Bir anda 3.şahsı "bizim gerizekalı" diye benimseyerek anlatmanızı garip buluyorum.

Hazır konunuza yazarken, aşağıdaki mesajıma dair yorumunuzu da okumak isterim.

Son düzenleme:
Elinizde net kesin bir kanıt yok sanırım zaten. Hiç karışmamak rn iyisi çünkü yarın bir gün aldatan kişi bir şekilde kendini yalan yere aklarsa tek suçlu sşz olacaksınız ne yazık ki. Evet yaşadığı şey kötü, bilmeyi hak ediyor ama bu siz yani 3. Kişi olmamalı ki aldatılan kişinin nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorsunuz. Şöyle de bir şey var ki eşiniz.. Eğer yarın bir gün bu aldatılma olayını aldatılan fark ederse, duyarsa bşr şekilde sizin bunu daha önceden bildiğinizi söylemez değil mi? Ya da eşiniz o kişiye sizin şu an öğrendiğinizi söylemez değil mi? Çünkü bu da sonradan ihanete ortak olmak olarak algılanabilir.

Kanitlayamayacaginiz şeyleri söylemeyin derim. Üzücü evet ama bazen olay döner dolaşır söyleyende patlar

Konuyu anlatan sizsiniz. Bir anda 3.şahsı "bizim gerizekalı" diye benimseyerek anlatmanızı garip buluyorum.

Hazır konunuza yazarken, aşağıdaki mesajıma dair yorumunuzu da okumak isterim.

Evet “bizim gerizekalı” çünkü hergün gördüğüm komşum ve çok yakın olup ailecek görüştüğümüz kişiler bunlar. “Bizim” kelimesini taraf anlamında söyledim.

Eşime bu olaya dahil olduğu, buna arkasını temizlemesi için fikir verdiği, benden sakladığı için çok kızdım. Çünkü buna göz yuman da en az yapan kadar suçludur. Detayları anlatmadım kavgamızın ama oldukça büyüktü ve o gece yüzünü görmek istemediğimi söyledim. Gelmedi.

Kendimizi size inandırabildiysek ne mutlu..

Söylemezdim belki esini affedicek ve bu sefer siz keske söylemeseydim pismanlığını yaşıcaksınız.

İlk mesajınızda eşinizin eve gelmeme sebebini paylaşmadığınız için, size CYBH testi yaptırmanızı da önermiştim , şüpheniz yoksa sorun da yok.

Eşinizin ve sizin bundan sonraki duruşunuzun ne yönde olacağı önemli. İş bağlantıları ne düzeyde , aranıza mesafe koymak için ne yapabilirsiniz vb bunları eşinizle konuşup değerlendirebilirsiniz.

Umarım eşiniz , bu ilişkiye şantajı önleme ( tabi bir şantaj varsa ) ve suç ortaklığı açısından çok fazla bulaşmamıştır.

Sonunda siz haksız olur kıskanıyor olursunuz aman bulaşmayın

2 kişinin arasındaki mevzular sizi ilgilendirmez
Çok iyiyim çok merhametliyim çok severim ben o arkadaşımı, Ondan içimde tutamadim bilsin istedim diyen de bana pek inandırıcı gelmiyor

çok zor bir durum. Kendimi sizin yerinize koyuyorum da en yakın arkadaşım aldatılsa ve bana sonradan "madem biliyordun niye söylemedin?" dese kendimi kötü hissederdim ama bence arkadaşınız açıkca size sormadıkça söylemeyin derim. Sorarsa bildiklerimi gizlemezdim ama sormazsa da karışıp ortalığı bulandırmazdım. Belki seziyordur ama bilmek istemiyordur, belki kaldıramayacaktır, sonra siz kötü olursunuz. Yani benim düşüncem şu: bir insan bir soru sorarsa cevabını duymaya hazırdır ama eğer sormuyorsa kaldıramayacağı bir şeyi ben söylemem. Siz zaten eşinizin telefonunu karıştırmasanız öğrenmeyecektiniz. Umarım aldatan adam bildiğinizi bilmiyordur.

Ben böyle bir durumu bilip de saklayana da çok kızardım, bilmek isterdim. Ama herkes aynı olmuyor kimi de üç maymunu oynamayı tercih ediyor öğrenmek istemiyor. Zor bir durum.

oh cok iyi olmus adama
siz soylemeseniz bile bu olay eninde sonunda ortaya cikar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…