Keşke bu kadar çok didiklemeseydiniz eşinizin telefonunu.. bazen bilmemek ne güzel işte.. kafanız rahattı..
Şimdi ne oldu ?
Milletin derdi sizi gerdi .
Kadın belki bu durumu biliyor ve affetmiştir ama şimdi sizin bunu öğrenmiş olmanız onu utandırabilir.
Hiç karışmayın, o aldatan adam bozuntusuyla da hayatınıza mesafe koyun.
Eşiniz de şifreli konuşmalar yapacak kadar yüz versin ahlaksızlığa.
Eşimin telefonundaki bazı şifreli yazışmaları yakalamam ve eşimin üstüne gitmem sonucunda ailecek görüştüğümüz ve yakın olduğumuz bir aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendim. Eşim ilk başta söylemek istemedi ama zorunda kaldı..
Aldatmaktan kastım çalışanlarından biriyle otelde bir gece yatmak(!).
Şimdi sorum şu; ben bu adamın karısını çok seviyorum. En yakınlarımdan birisi.. ve ona söylemeli miyim?
Bir yanım bunu bilmeye hakkı olduğunu söylüyor. Anlatmazsam en az onlar kadar bu olaydan suçlu olacağımı düşünüyorum.
Bir yanım da eğer boşanırsa çocuklarıyla onu zorluklar bekleyeceğini, boşanmazsa da kendisine karşı bütün saygısını kaybetmiş gurursuz kadın haline geleceğini söylüyor.
Hani bazen insan “keşke hiç bilmeseydim” der ya. Siz olsaydınız napardınız?
Aktif olarak siteyi takip edemeyebilirim ancak tüm cevapları dikkatle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.
Kadın belki hissetmistir; belki biliyordur belki ilk değildir. Karismayin bence bunlardan biri değilse bile adam yapmaya devam edecektir mutlaka anlayacağı bi şey yapar kadının. Evet böylesi bi kötülüğü gizlemek can sıkıcı ama tepkileri bilemezsiniz size gelecek
Kadın zaten bir kısım şüpheli davranışları anlamış ama erkek konuyu çevirmiş gibi bir şey dedi eşim. Hatta ben o kadar kızdım ki eşi kabullenmiş sen niye bu kadar büyüttün dedi.
Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
Maddi durumları oldukça iyi. Kadın sonrasında eşine söylerim diye para istemiş adamdan. Para göndermiş sonra da hamileyim demiş. Ailecek yakın olduğumuz için adam da koşa koşa başımda böyle bir bela var diye bizimkine koşmuş.Eşiniz niye her şeye bu kadar vakıf?
Bence hiç karışmayınEşimin telefonundaki bazı şifreli yazışmaları yakalamam ve eşimin üstüne gitmem sonucunda ailecek görüştüğümüz ve yakın olduğumuz bir aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendim. Eşim ilk başta söylemek istemedi ama zorunda kaldı..
Aldatmaktan kastım çalışanlarından biriyle otelde bir gece yatmak(!).
Şimdi sorum şu; ben bu adamın karısını çok seviyorum. En yakınlarımdan birisi.. ve ona söylemeli miyim?
Bir yanım bunu bilmeye hakkı olduğunu söylüyor. Anlatmazsam en az onlar kadar bu olaydan suçlu olacağımı düşünüyorum.
Bir yanım da eğer boşanırsa çocuklarıyla onu zorluklar bekleyeceğini, boşanmazsa da kendisine karşı bütün saygısını kaybetmiş gurursuz kadın haline geleceğini söylüyor.
Hani bazen insan “keşke hiç bilmeseydim” der ya. Siz olsaydınız napardınız?
Aktif olarak siteyi takip edemeyebilirim ancak tüm cevapları dikkatle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?