- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
Bence söylemeyin zaten gerçek olan şey bir gün ortaya çıkar kendisi öğrensinEşimin telefonundaki bazı şifreli yazışmaları yakalamam ve eşimin üstüne gitmem sonucunda ailecek görüştüğümüz ve yakın olduğumuz bir aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendim. Eşim ilk başta söylemek istemedi ama zorunda kaldı..
Aldatmaktan kastım çalışanlarından biriyle otelde bir gece yatmak(!).
Şimdi sorum şu; ben bu adamın karısını çok seviyorum. En yakınlarımdan birisi.. ve ona söylemeli miyim?
Bir yanım bunu bilmeye hakkı olduğunu söylüyor. Anlatmazsam en az onlar kadar bu olaydan suçlu olacağımı düşünüyorum.
Bir yanım da eğer boşanırsa çocuklarıyla onu zorluklar bekleyeceğini, boşanmazsa da kendisine karşı bütün saygısını kaybetmiş gurursuz kadın haline geleceğini söylüyor.
Hani bazen insan “keşke hiç bilmeseydim” der ya. Siz olsaydınız napardınız?
Aktif olarak siteyi takip edemeyebilirim ancak tüm cevapları dikkatle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.
Hamilelik falan varsa gerçekten zaten duyulur bir şekilde.Maddi durumları oldukça iyi. Kadın sonrasında eşine söylerim diye para istemiş adamdan. Para göndermiş sonra da hamileyim demiş. Ailecek yakın olduğumuz için adam da koşa koşa başımda böyle bir bela var diye bizimkine koşmuş.
Kadın hamileyim diye para kopardıgina göre demek ki korunmamislar. Adamın hastalık kapip zavallı kadına bulaştırma ihtimali de çok yüksek .Maddi durumları oldukça iyi. Kadın sonrasında eşine söylerim diye para istemiş adamdan. Para göndermiş sonra da hamileyim demiş. Ailecek yakın olduğumuz için adam da koşa koşa başımda böyle bir bela var diye bizimkine koşmuş.
Daha önce benim başıma geldi. Tabi üzüntüden gittim arkadaşıma anlattım.Eşimin telefonundaki bazı şifreli yazışmaları yakalamam ve eşimin üstüne gitmem sonucunda ailecek görüştüğümüz ve yakın olduğumuz bir aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendim. Eşim ilk başta söylemek istemedi ama zorunda kaldı..
Aldatmaktan kastım çalışanlarından biriyle otelde bir gece yatmak(!).
Şimdi sorum şu; ben bu adamın karısını çok seviyorum. En yakınlarımdan birisi.. ve ona söylemeli miyim?
Bir yanım bunu bilmeye hakkı olduğunu söylüyor. Anlatmazsam en az onlar kadar bu olaydan suçlu olacağımı düşünüyorum.
Bir yanım da eğer boşanırsa çocuklarıyla onu zorluklar bekleyeceğini, boşanmazsa da kendisine karşı bütün saygısını kaybetmiş gurursuz kadın haline geleceğini söylüyor.
Hani bazen insan “keşke hiç bilmeseydim” der ya. Siz olsaydınız napardınız?
Aktif olarak siteyi takip edemeyebilirim ancak tüm cevapları dikkatle okuyacağım. Şimdiden teşekkürler.
Erkek dayanışması. Aldatan adam sıkıntılı duruma düşmemek için arkadaşlarından yardım alır. Biz şuraya gidiyoruz falan deyip aldatan adam ile metresin buluşmasını sağlar.Eşiniz niye her şeye bu kadar vakıf?
Erkek dayanışması. Aldatan adam sıkıntılı duruma düşmemek için arkadaşlarından yardım alır. Biz şuraya gidiyoruz falan deyip aldatan adam ile metresin buluşmasını sağlar.
Eşimle bu sebepten kavga ettik zaten. Aramız bozuldu. Sonra dedi, şu şu şu da biliyor yaptığını. Zaten bir gün ortaya çıkacaktı dedi. Tüm gerçeği anlatırsa affedeceğimi söyledim. Takır takır anlattırdım. Bazen diyorum keşke hiç bilmeseydim.Öyle bir durumda eş de en az aldatan kişi kadar suçludur benim gözümde.
Neden ahlaksızlığa çanak tutuyor ! ?
Beni bulaştırma pisliğine diyemiyor mu?
Buna yüz veren erkek yarın bir gün o bataklığa kendi de düşer.
Hoşuna gider zamanla çünkü. Aynı dayanışmayı kendisine de ister , bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?