Siz olsanız herşeyi anlatır mıydınız?

Kadın zaten şüphelendiyse elbet aldattığini anlayacaktır gerçeklerin ortaya çıkmak gbi huyu vardır bence karışmayın ne kadar sevseniz üzülsenizde sonra sizin başıniz ağrir.

Çok ciddi tartışma yaşadık zaten. Bundan sonra onun yüzünü görmek istemediğimi de söyledim. Ama adamla eşim iş yaptıkları, dost oldukları ve karşılıklı maddi menfaat sağladıkları için ilişkilerine devam ediyorlar maalesef.
Adamla her konuşmasında laf sokuyorum ama onu da anlıyorum. Eşini aldattı diye kendimizi cezalandıramayız.

Ben yapmadım onun kocası yaptı der çıkar maalesef. Ben aksinin olacağını hiç sanmıyorum.
Şifreli konuşmalardan kastınız ne peki? Yani açık açık yazmıyor mu ne olduğu? Gerçekten sizin değil de onun eşi mi yapmış, neden sizin eşinizin olayın içinde? Ben bunları düşünüyorsam arkadaşınız da düşünecek.

Benim anlamadığım şey şu; esini aldatan insanlar niye arkadaşlarına bunu ilan eder??? Kocanızla o arkadaşı niye bu konuda yazışıyorlar? Hani bir dertleşme günah çıkarma mı yoksa eğlencesine mi

Söyleme bence benim başıma geldi.nişanlısı kızı aldatıyordu ikiside arkadaşım.hatta adam bana söyledi bir kısmını bende kıza ima ettim ama kız asla toz kondurmadı bende ne hali varsa görsün o zaman dedim neyse bir zaman sonra kız adamın facebook hesabına falan girmiş çıplak resimleri,konuşmaları vs herşeyi görmüş bana sen biliyordun değil mi dedi bende evet sanada söylemeye çalıştım ama sonsuz bir güvenin vardı bende birşey demedim dedim.sonra madem öğrendin senin hakkında çok kötü şeyler söylüyordu sürekli başka kızlarla konuşuyordu o yüzden bende onla muhabbeti kesmiştim vs bildiğim herşeyi anlattım.sonuç önce nişanı attı 1 ay sonrada beni ve ortak arkadaşları olan erkek arkadaşımı engelleyip tekrar barışmışlarBizde ne halleri varsa görsünler dedik sonradan noldu bilmiyorum bir sefer eski günlerden bir resmimizi koymuş sosyal medyaya ben erkek arkadaşım onun nişanlısı falan ne alakaysa kardeşim tesadüfen görüp söyledi hiç yazmadım.

Siz bile "dostlugunuzu ve is ortakliginizi" kendinizi "cezalandirmamak" adina devam ediyorsunuz. Kadin evliligini de devam ettirir. Siz karismayin.

Ben devam ettirmek istemiyorum da eşim fazla profesyonel. Ve erkekler maalesef “çok pişman ama” diyerek bir süre sonra normalleştiriyor.
Eşime bu tavrı için ayrı kızıyorum zaten o ayrı bir konu.

Birazcık neler olabileceğini düşünelim mi?

Kadına söylediniz. Bilmiyor farzedelim.
Kadin eşiyle kavga etti .
Sonra adam yalvar yakar karısına kendini affettirdi.
Ya da dedi ki öyle bir şey yok yalan o kadın iftira atıyor bana vs.

Ya sonra ?

Size kimse madalya takmayacak ve o kadının duasını kazanmayacaksiniz.

Belki kadın cocuklari için devam edecek ama sizin de yüzünüze bakmaya çekinerek .

Bosverin Allah'ından bulsun adam.
Görmezden gelmek evet çok zor ama sonunda size patlayabilir olay.
Bazen acı gerçekler , yalan mutluluklardan daha çok canını acıtır insanın.

Erkek dayanışması. Aldatan adam sıkıntılı duruma düşmemek için arkadaşlarından yardım alır. Biz şuraya gidiyoruz falan deyip aldatan adam ile metresin buluşmasını sağlar.

Maalesef kesinlikle doğru. Ben benimkinin yaptığına da çok ayrı kızdım zaten milletin ahlak bekçiliğini yapmak sana mı düştü diye. Hatta bir gece eve gelmedi.
Napiyim menfaatlerim var neden bizi cezalandırayım dedi.

Benim anlamadığım şey şu; esini aldatan insanlar niye arkadaşlarına bunu ilan eder??? Kocanızla o arkadaşı niye bu konuda yazışıyorlar? Hani bir dertleşme günah çıkarma mı yoksa eğlencesine mi
G.tü tutuşmuş çünkü. O haltı yerken iyi tabi.

Korunmuşlar ama bizim gerizekalı o kadar tırsmış ki acaba kondom mu yırtıktı kafasına girmiş. Ben hamile olduğunu düşünmüyorum bu arada

Tam demek istediğim de bu. Başkalarının hatası, suçu vb ne derseniz diyin adına onların yüzünden sizin aile saadetiniz bozulmasın. Bizim aramızda da tartışma oldu. Bir süre soğukluk oldu. Sonra dedim elalem mutlu, hiç bir olmamış gibi yaşıyorlar. Şerefsiz adam her iki kadını da koynuna alıyor ben mutsuz, eşimden ayrı, psikolojim yerlerde sürünüyorum. Affettim ama ilişkinin direksiyonunu ben aldım.

Eşiniz gerekli dersleri aldıysa sorun yok.

kendinizi deşifre etmeden söyleseniz? yani gerçekten keşke bilmeseydim durumu bu.. kendimi sizin yerinize koyarak düşününce isimsiz şekilde öğrenmesini sağlayıp süreç boyunca yanında olurdum yani ne karar verirse versin ama ben olduğumu asla söylemezdim diyorum..

Niye arkadaşlarına ilan eder diyorsunuz ya.

Cevap: Metresi ile ilişkisini daha uzun sürdürebilsin diye. Yakalanmamak İçin.

Adam metresi ile tatil yapacak. Sizce nasıl yapar 3-5 gün tatil arkadaş desteği olmazsa. Ama adama destek olan varsa yenge biz şuraya gidiyoruz, şu işimiz var 3-5 gün sonra döneriz vb. Yok akşam halı saha yok Galatasaray maçını arkadaşlarla seyredeceğiz. Tabi o akşamlar metres ile takılmaya gidiyor.

Aldatan adama yardım eden bir iş bir akraba olsun en az 2-3 yıl sürer ilişkileri. Tabii metresten sıkılmadıysa.

Eğer boşanmaycaksa bu yükün altında ezilsin de istemiyorum. Bazen bilmemek ister insan…

Ama bu şekilde de kendimi suçlu hissediyorum.

Bunlarınki tek gecelik.. kadın para istemiş karına söylerim diye. Bizim gerizekalı vermiş. Şimdi de hamileyim diyormuş.
Yusuflamış ne yapacağım ben diye anlatmış.

Eğer boşanmaycaksa bu yükün altında ezilsin de istemiyorum. Bazen bilmemek ister insan…

Ama bu şekilde de kendimi suçlu hissediyorum.
eşi bi seferlikti falan der kendisini affettirir zaten, böyle bi durumda ben hangi arkadaşımın bıçak gibi keseceğini hangisinin affedeceğini biliyorum, belli ki siz de öyle.. ama bence bi seferlik değil, başka kadınlarla da yaşanmıştır, yaşanıyordur bu aldatma. sahte mail açarak eşine dikkat et deseniz belki kendisi anlar ve öğrenir, bi de ''zaten biliyordum'' diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…