- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
Aslında nezaketen iyilik için bile kirli yırtık aşırı eskimiş kıyafet birine verilmezBence de cok sacma geldi bana cocuklar zaten pis olur. Daha doğrusu cocuk kiyafetleri pis olur. Ya da benim gördüğüm cocuklarin anneleri pistiler değiştirmiyorlardi ama hep lekeli pis pis kiyafetlerdi ne diye alasin ki sonucta esyaninda enerjisi var ya mis gibi yeni kıyafet almak varken cocuguna kendi zevkince gönlünce
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ayıp yani dikkat etmek lazimAslında nezaketen iyilik için bile kirli yırtık aşırı eskimiş kıyafet birine verilmez
Belediyelerin bile bu kumbaraya atılan giysileri temizleyip onardıkları ütüledikleri bir yerleri var
Aslında birine bir şey verirken bu konulara dikkat edilmeli
Deli misin hazır bebek eşyaları var çevrende al kullan işte. Benim de bebeğim olacak valla herkesin eşyalarına talibim:))) Durumum olmadığı için veya cimri olduğum için değil. O paraya da başka ihtiyaçlarınızı alırsınız. Tabi beğendiğiniz heves ettiğiniz şeyler varsa onları da alırsınız. Hem ne demişler bebeğin yediği helal giydiği haram. Ben de küçükken hep benden büyük akrabaların giyisileeini giyerdim çeşit çeşit elbisem kabanım olurdu:)) bu bence rahatsız olunacak bir şey değil aksine gurur duyulacak bir şey. Tüketirken düşünmek lazım.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Temiz ve kıza uygun renkleri varsa beyaz sarı falan icinden seçerdim sanırım..
Renklere cinsiyet yuklemek dogru değilde kız cocugunada mavi ve ustunde araba vs olan bir kıyafeti ben giydirmek istemezdim. Banyo kovasıyla kıyafette aynı şey değil. Bu benim yorumum ve benim fikrim.Kız çocuk mavi lacivert renk giyemez mi?
Benim oğlumun pembe banyo oturağı vardı yeğenimden kalan. Gayet rahat kullandım. Banyo kovası pembeliydi. Bu şekilde denk geldi. Renklere cinsiyet yüklemek doğru değil bence..
Canım ben şuan hamileyim ama ben rahatsız olmazdim ekonomik durumumuz da gayet iyi abimin eşi de hamile benden önce doğum yapacak ona kendim söyledim başkasına verme bana ver ben kullanırım dedim bebek arabası ,araba koltuğu vs de ikinci el alıcam çünkü bevendiklerim çok pahalı . Bebek kıyafetleri zaten ne kadar kullanılıyor ki eskimiyo bile . Benim için sorun değil ama çok rahatsız olacaksınız yenisini alınMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Gayette güzel kullandım hatta ilk yegenimden kalan 4.el kullandiklarim bile var temiz kullanilmis olduktan sonra hiç sıkıntı yok sadece araba koltuğu aldım benMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?