- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
Ablamin 2 oglu diger ablaminda bir kiz bebegi var. Onlardan gelen esyalarla buyuttum oglumu. Gordulce heves ettikçe yeni kiyafetlerde aldim bebegime. Onlarida ekleyip ablamlar tekrar dogum yapinca bende onlara gonderecegim. Ablam eski bebek arabasini verdi guzelce yıkadım temizledim evde bebegim cok huzursuzlamdiginda onunla gezdiriyorum. Buyul rahatlik oluyo. Yeji bi bebek arabasi aldim onu da disarda kullaniyorum. Uzun lafin kisasi isine yaracak seyleri al. Cok cabuk buyuyorlar yebi alipta bi iki kere giydiridigim kiyafetlere icim aciyor ama sakliyorum kardeşleri yada kuzenleri olunca kullanırız insallah.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Komşu olsa alın derdim ama eltiden çöp bile alınmaz. Kv aradan çekilince bak benim çocuğumun eşyası ile büyüttü benim paramla büyüttü diye laf olur altında kalırsınız.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
5 aylik kizim var. Keske birileri bana bir seyler verseydi. Yeri geliyor gunde 5 kez ust degistiriyoruz. Iki giyiyor kuculuyor. Bebek arabasi aldik. Sokakta binmiyor bagiriyor. Besiginde on gunlukten beri hic yatmadi. Salincak aldik. Yuzune bakmadi. Masraf ki ne masraf. Kullansak icim gam yemeyecek.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
İlk çocuk ilk heves insan herşey yeni olsun istiyor.sizi anlıyorum.yerinizde olsam yenidoğan kıyafetlerini başkasından almak istemezdim.ama büyüdükçe alınabilir akrabalardan kıyafet.siz de alirsiniZ bir iki...çünkü çok hızlı büyüyor yedek kıyafet insanın eli ayağı oluyor.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?