Siz olsanız ? Konu eşimm

Kendi işine devam etmiyor mu şu an.. Bugün kötü olur yarın yine düzelir yani.. Onu biliyor onu yapsın..
Devam edıyor evet ama işler durma noktasında bıkdı usandı oda bende surekli eksk bi getirisi var son altınaydır

Aynen oyle atama yok artık heryerde sacma sapan bir sistem var bde komik olan b babası var torpille sni suraya sokacam buraya sokacam deyip kandırıyor habire deli oluyorjm eşimde sanıyor cdden bişey olacak

Eşine iş bulsa da çalışır mı acaba hiç düşündün mü ? Emlakçılığı biliyorum rahat bir meslek kimse kusura bakmasın. Markette koli kaldırıp, şoförlük yapmaya benzemez. Eşin emekle çalışacak birine benzemiyor.

Agzı iyi laf yapar iyi satıs yapar işinide sever ama kolay bıkıyor iste caba oldumu emek oldumu yemekde var ama işte umarım guzel sonuclar cıkar basvurdugu yerden ben bsey cıkmazsa ve bole devam edmez diye dusunuyoum ben ne yapıcam bu durumda ?

Bence rest çekmelisiniz. Eşiniz bekar olsa bu şekilde hareket edebilir. Evlilik sorumluluğu yok, oturmamış. Sıkıştırın, üstüne gidin. Geçimini rahat mı şu an ya da para mı veriyorsunuz mesela bunları kısıtlayın. Geçinemediğinize, çalışmak zorunda olduğuna ikna olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…