- 5 Temmuz 2025
- 69
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi fnrbahce123
Ben şöyle düşünüyorum o rahat yaşamaya alıştığı için biraz da böyle. Yani tek yaşıyor vs. Ve zaten normalde de rahat biriAdamın tek sevdiğinin siz olduğundan emin misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şöyle düşünüyorum o rahat yaşamaya alıştığı için biraz da böyle. Yani tek yaşıyor vs. Ve zaten normalde de rahat biriAdamın tek sevdiğinin siz olduğundan emin misiniz ?
1 senem gitmiş daha da günlerimi boşa harcamazdım . Her gün sabah günaydın demeyen her gece iyi geceler sevgilim demeyen adama ben ne yapayım ayrılırdımTabi ki ama anılar vs olduğu için ve 1 senelik de bir yaşanmışlık var hemen çöpe atmak istemiyorum siz ne önerirsiniz.
Zaten hep böyle değildi yani hep der sadece bazen nadiren böyle oluyor en son 6. Ay önce böyle olmuştu.1 senem gitmiş daha da günlerimi boşa harcamazdım . Her gün sabah günaydın demeyen her gece iyi geceler sevgilim demeyen adama ben ne yapayım ayrılırdım
Senle ilgilenmiyorsa ilgilendiği vardır netim bu konu da . Kimseye bu kadar Gözükapalı güvenmeyin Sevim bir erkek asla boşluk vermezZaten hep böyle değildi yani hep der sadece bazen nadiren böyle oluyor en son 6. Ay önce böyle olmuştu.
3 sene sonunda siz mi ayrıldınız mı ? Nasıldı sizin ki ?
baktığım zaman sevgilimde gerçekten güzel bir adam yani gerçekten uşak mesafe ama çok güzel şeyler paylaştık hissettiklerim hissettirdikleri çok farklıydı iyi bir ailede yetişmiş birisi ama yalnız yaşıyor vs o tekliğe alışmış rahatlığa alışmış ara da evlilik konusu açılıyordu ama böyle bir yaklaşım henüz olmadı belki o zamanlar uzaklar yakın olur dedim ama sevgilimin zaten normalde de rahat biri öyle kasmaz vs. İlişkimizin ilk zamanlarına göre de gerçekten çok iyi yol katetmiştim bazen goruntulude uyuya kalırdı ben kapatirdim telefonu ben mesela uyuya kalamadım ona bakmaktanBen ayrıldım artık dayanamadım uzaktan sürdürmeye, belirsizliğe...
Derdim evlenmek de değildi, ama aynı şehirde yaşamak istedim çözüm üretmedi.
Ben de ayrıldım. Çok da seviyordum bak. Aradan 10 sene geçti ama onun gibi kimseyi sevmedim
Ama olmuyor ya. Valla insanda sağlam psikoloji kalmıyor. Bi derdim oluyor yanımda yok, ağlıyorum yanımda yok, seviniyorum yanımda yok... Yok allah yok. E o zaman komple yok ol dedim.
Benimki de aramaz sormaz... Sorsan aşkımdan ölüyor ama bi içe kapanıklıklar bi uzaklıklar.
Çok güzel, düzgün bi adamdı, belki ahını bile aldım ama artık sinirlerim çok bozulmuştu.
İlişki böyle bi şey değil güzel arkadaşım.
S*çmışım aşkına afedersin.
Hayatı paylaşamadığım adamın aşkından ölsem ne çare ?
İlişkin var ama yapayalnızsın ? Cidden istediğin bu mu ?
Yaşıtların sevgilisiyle gezip tozuyor, piknik yapıyor, sevişiyor koklaşıyor, sen 2 gündür telefon başında kendini avutuyosun. Yapma güzelim. Yazık sana.
Onu az çok tanıyorum ama bilmiyorumSenle ilgilenmiyorsa ilgilendiği vardır netim bu konu da . Kimseye bu kadar Gözükapalı güvenmeyin Sevim bir erkek asla boşluk vermez
2 gün normal değilherkese iyi akşamlar, 1 yıldır uzak mesafe ilişkim var. ilişkimde genel olarak anlaşıyoruz sevgilim 30 yaşında. en son pazartesi gece konuştuk en son ben yazmıştım 2 gündür ne o yazıyor ne ben bu bazen oluyordu ama haber veriyor ya da gece yazıyordu sevgilim yoğun çalışıyor örneğin bu pazar çalıştı ya da eve geç gittiği vs oluyor. herkes şunu diyor tabi ki isteyen yapar eder ama sevgilim yalnız yaşıyor 30 yaşında ve kafası işindeyken çok hoşlanmıyor bence bundan kendisi bir şey demesede. öyle dakika dakika yazmaz zaten hiç de öyle olmadık zaten olması gereken bu biraz da. bende yazmıyorum çünkü bunu genelde o yapıyor o yazsın istediğim için. siz olsanız napardınız ayrılık konuşması yapar mıydınız ? yoksa bekler miydiniz ? ben de yanına gittiğimde çoğu zaman yorgun olduğunu eve geç geldiğini gördüm. ama tabii ki bunlar bahane gibi geliyor kulağa. beklemeli miyim bugünde yoksa konuşma yapmalı mıyım fevri davranmak istemiyorum.
Tabi ki değil2 gün normal değil
Ben yazdığımda döner zaten şu an yazayım yine dönerİstediği kadar yoğun olsun ,her insanın 5 dk si vardır. Yani senden cevap vermese de , mesaj atmak için, bugun musait olamadım ama umarım iyisindir , seni seviyorum falan der. Bir de şöyle bir şey var, sen yazarsın mesela, o görünce döner sana. Gercek sevgililik böyle şeyler düşünemezsin bence.
Planın da miyim o bile belli değil2.değil sanırım 3. Ya da 4.plandasın. sana değer vermiyor bu net. Seven erkek yemek yerken bile olsa vakit ayırır arar.. Seni özlemiyor. Özlemiyorsa = sevmiyor.
Iste mesele dönmesi değil. Mesajı görünce mesaj atabilen, normalde de vakti var demektir. Uzak ilişki zordur. Hele böyle muallakta olanı daha zordur. Beklemeye değer mi orasını düşün.Ben yazdığımda döner zaten şu an yazayım yine döner
Yok göreve yeni başlamadı ama yoğun genelde bende sürekli gidip gelemiyorum tabiYalnız yaşadığından bahsetmişsiniz.En son 2 ay önce görüşmüşsünüz. Yanına da mı çağırmıyor ya da çok mu uzaksınız ? Hangi ilde çalışıyor acaba iş yoğunluğu , stresinin çok olduğu bir il mi ya da şuan çalıştığı il de göreve yeni mi başladı bunlarda etkileyebilir belki.
Polis memuru. Şimdi bir mesaj atacağım aramayacagim direkt. Sizce aramak mı yazmak mı?ne iş yapıyor bu koç ceosu ailesinin bile izinle aradığı arkadaş ?