Siz olsanız nasıl davranırdınız ?

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
35
Kızlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle işyerimde 2 haftalık tatile çıktım geldim neyse izinden önce ofiste ayni odada olduğum bir kız vardı samimiydik izinden geldim odada bir kız vardı onun hakkında atıp tutuyordu bi geldim canciğer kuzu sarması olmuş tabi bozuldum ama belli etmedim umrumda değil gibi davranıyorum hiç bozuntuya vermiyorum muhabbetimi yapıorum bişey desem kendini çok önemli hisseder sizce nasıl düşünüyorum siz olsanız napardınız

işe odamdaki kimseyle artık samimi olmayarak başlardım ben olsam. iş hayatında samimiyete, duygusallığa yer olmadığını acı şeyler yaşayarak anladım. sadece iş için geldiğimiz bir yerde sosyal olmasakta olur bence.
Söyleyebileceğim yegane şey şu ki; güvendiğiniz dağlara kar yağıyorsa dağ ve karı yalnız bırakın.

Boşverin bence ben olsam öyle yapardım sonuçta başkasının arkasından atıp tutan sizinde arkanızdan konuşur iş yerinde selamlaşın yeter tavır koyup bişey söylemeniz gereksiz olur zaten. samimiydik demişsiniz acaba gelip başkasınla onu samimi görünce kıskandınız mı?

Kimseyle fazla samimi olmam iş yerinde. Bahsettiğiniz kişi diğer kadını tanıyıp aslında düşündüğü gibi olmadığını görmüş olabilir. Önemsemeyin bu kadar.

İki yüzlü ya bu iş hayatındaki insanları anlamıyorum

Hiç paylaşmam hiçte sevmem ama iş icin konuşmak zorundayım

Kıskanmak değilde o kdr arkasından konuşup samimi olması bana çok yanlış geldi resmen el ele diz dize bide benim yanımda

Hic takmam. İs arkadasim is arkadasimdir. Ayrica insanlar istedikleriyle samimi olabilir banane. Buna bozulacak kadar bos birisi degilim. Hatta farkinda bile olmazdim cunku asla kafa yormuyorum is yerindeki iliskilere

İş arkadaşımsa sadece mesafede kalır. Artı bir eyleme geçmem.

Hic takmam. İs arkadasim is arkadasimdir. Ayrica insanlar istedikleriyle samimi olabilir banane. Buna bozulacak kadar bos birisi degilim. Hatta farkinda bile olmazdim cunku asla kafa yormuyorum is yerindeki iliskilere
Bende ztn farkında değilmişim gibi davranıyorum gülüp geçiyorum eskisi gibi davranıyorum :)) sonuçta onun karakterini gördüm ve çokta değer vermediğim için anlamış oldUm ama benim yanımda maşallah sarmaş dolaş kızla hatta diğer kız ben bozulmim die benle ilgileniyor

Hiç paylaşmam hiçte sevmem ama iş icin konuşmak zorundayım

Yani iş için konuşuyorsunuz tabi ki,ama mümkün oldukça kısa kesersiniz. Öyle insanlar çünkü bugun x kişinin arkasından konusur sizinle, yarın x kişiyle sizin hakkınızda. Ellerine sizin hakkında konuşacak malzeme geçmesin yeter.

Zaten özel hayatımı saklıyorum açık olduğum kendi ailemle ilgili bir konu var onu anlamasınlar diye ztn çok dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…