Siz olsanız nasıl davranırdınız ?

Kıskanmak değilde o kdr arkasından konuşup samimi olması bana çok yanlış geldi resmen el ele diz dize bide benim yanımda

Birinin arkasından konuşan gün gelir benim arkamdan da konuşur, bu yüzden böyle kişilerle asla arkadaşlık kurmuyorum.

Ve en önemli kural iş hayatında kimseyle samimi olmamak.

Nasıl bakmalıyım ?
Mesela hiba'nın dediği gibi bakın. Ele ele diz dizeler bozuluyorum. Sanki erkek arkadaşınız gözünüzün önünde başka kızla fingirdiyor. Olgunlaşamamışlar yazık der geçerim. Hiç umurum olmaz.
iş hayatınızda kimseyle samimi olmayın, işinizi yapıp geçin, çok faydasını göreceksiniz. Gereksiz samimiyetlere gerek yok.

Mesela hiba'nın dediği gibi bakın. Ele ele diz dizeler bozuluyorum. Sanki erkek arkadaşınız gözünüzün önünde başka kızla fingirdiyor. Olgunlaşamamışlar yazık der geçerim. Hiç umurum olmaz.
Aynen ama İnan’ın görseniz hak verirsiniz o kadar yapmacık oluyor ki mecburen ayni ortamdayız konuşmak zorundayız ve belli edersem kendini değerli sanar o yüzden bende gülüp geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…