bulaşık makinası
işte ben bunu tek başıma yapamıyorum öle bi hakkım yokmaaşımı kimseye vermiyorum ama dilediğimcede harcayamıyorum eşimin annesi sağolsun kuruşu kuruşuna takip ediyor. Keza eşimde öle. Ya anlayın ewde o kadar bariz ki benim dış kapının dış mandalı olduğum. O kadar çok belli ediyolar yani.
kayınvalideniz sizi ne hakla kuruş kuruş takip eder? Eşinize de ona da vermeyin bu hakkı. Boşuna mı çalışıyorsunuz harcayamadıktan sonra
bencede olayı cok abartmıssınız evın ıhtıyacı var ise söylenır alınır gorumcenızın durumu iyi değilmişki sanırım hediye olarak beyaz eşya seçilmiş alamayacaklarını düşünerekden böyle şeylere aldırış etmeyin lütfen o da bir anne sen kayınvalıdenın yerınde olsaydın ne yapardın alıp gondermek istemezmıydın ? Bence her şeyi alınganlık yapmak hoş değil ayrıca kendinize zarar veriyorsunuz eşinize hak veriyorum sen mi ödeyeceksin diyor haklı. madem paranın sizden cıktıgını düşünüyorsun senin cocuguna da kayınvalıden bakmak zorunda değil onun karşılığı olarak gör
tamammen eşimin kendisine duyduğu güvenin az olması. Ben çok meraklı değilim kendisinin çocuklarıma bakmasını. Anlatamıyorum ama hiç kimseye. Hem şuan çocuklarıma bakmalarının nedenlerinden biride yaşlandıklarında bizim onlara bakmamızı istemeleri. Herkesin ayrı planı var yani. Hem benim çocuklarım onların özmü öz torunları hatırlatırım. Kim gocunarak torunlarına bakmak istemez ki.
ewet ben boşuboşuna çalışıyorum.
hayır görümcemin durumu gayet güzel. Evde sadece 2 kişiler ve sadece akşamları yemek yiyorlar. Sölermisiniz böle insanların bu eşyaya ihtiyacı varmı? Onların derdi elaleme karşı . Bunlarda varda neden bende yok gibi. Boşa yani anlatabildim mi?
böyle hissediyorsan çalışma bence çocuklarınla ilgilen. çünkü bu psikolojiyle erkenden yaşlanırsın gençliğin, hayat enerjin söner gider
Böyle hissediyorsan çalışma bence çocuklarınla ilgilen. Çünkü bu psikolojiyle erkenden yaşlanırsın gençliğin, hayat enerjin söner gider
hayır görümcemin durumu gayet güzel. Evde sadece 2 kişiler ve sadece akşamları yemek yiyorlar. Sölermisiniz böle insanların bu eşyaya ihtiyacı varmı? Onların derdi elaleme karşı . Bunlarda varda neden bende yok gibi. Boşa yani anlatabildim mi?
çalışmazsa aynı evde hiç yapamazlar
çalıştığı halde ayrı eve çıkmayan eş çalışmadığı zaman hiç çıkmaz
bi ömür beraber yaşarlar
yok başka bişi yok. Eğer benim eşim gerçekten kendine güvenen biri olsaydı ne benim çalışmama gerek kalmazdı nede onlarla birlikte oturmamıza.
Hem anlamadığınız bir durum var biz onlarla birlikte yaşamazsak onlar kendi masraflarının altından kalkamazlar. Bide bu tarafı düşünün isterseniz.
Zaten bir ömür beraber yaşayacaklar görünen o. Ben işi bıraksın demiyorum, diyemem. Ah şu kocalar ah...
benim o eşyadan önce daha önemli ihtiyaçlarım var.o ihtiyaçlarımı karşılamak için para biriktirmeye çalışıyorum aynı evde yaşıyoruz sonuçta ne var yani evin ihtiysçlarına yardım etse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?