siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?

hayır hoca falan değil.. kız rica etmiş ne biliyim :umursamaz:

ben ona tavır yapmakta gayet haklıyım
ama gönlümü alacağı yerde bide üstüne bana tavır yapıyo .. alsanaalsanasmile
hala aramadı..

ben hoşlanmam böle şeylerden
dersanedeki öğretmenine soraymış anlamadığı dersi o kız:dilcikar:
bide dersanede anlatsa belki derim ama bi cafede ders çalışmalarından hoşlanmadım :tomato:

kızla yeni tanısıyor kızın ricası uzerine ders anlatıyor biyerde..tabiki kızarım tanıdıgı bir arkadası olur bende tanırım tamam ama yeni tanıstıgı bir kısla bu muhabbet olmas

ben öldürebilirdim heralde ya çok kıskanç bi yapım var zaten
böyle oturup şakalaşıp gülmeleri fln düşüncesi bile delirtir beni
ha dersanede eskiden tanıdığı bi kız olsa orda bişey sorsa 10 dakka anlatsa
yine kıskanırım ama en azından biraz daha kaldırabilinir bi durum
gerçi söylemesi kötü niyeti olmadığını gösteriyor
ama öncesinden izin alması gerek benden sonra söylemesi pek bişi ifade etmiyor alsanaalsanasmile

perimee aynen katılıorummvereliniortak

bence de kıskanılacak bir durum.. valla bu zamanda art niyetli olmak lazım.. hem neden dershanede anlatılmıyor da cafede??... bugün o ders anlatır cafeye gidilir.. yarın kız teşekkür etmek için cafeye götürür.. derken olay büyüyebilir... insan oğlu çiğ süt emmiş herşey olabilir......

Ben de çok sinirlenirdim vallahi canım. Hazmedemezdim. Ama aferin çocuğa. Sana gerçekten değer veriyor ve senin güvenin onun için önemli. Herşeyi sen başkasından öğrenmeden gelip kendi ağzıyla anlatmış sana. Çok taktir ettim bu davranışını. Sen hiç istifini bozma. Kıskansanda. Sadece bidaha böle bişe olucaksa öle bi ortama gitmeden önce sana haber vermesini rica et. Böylelikle sende o an sevgilinin ne yaptını bilmiş olursun opuyorumnanaktan

anammmm ben olsam çoktan kızı saçını başını yolmuştum sempatiksalakcinni derrmişim
ya pek normal bi durum değil neden dersanede bi sınıfta değilde kafede bu 1
neden kız hocadan yardım istemiyor da seninkinden istiyor bu 2
neden gideceğini sana anlatmadan haber vermeden gidiyor bu 3
sana söylemesinin nedeni de bence duyarsan daha nüüyük tapki verirsin diye bu da 4
ama ayrılamaya değer mi bence pek te değmez sen arama bırak o seni arasın

asla izin vermem zaten bana sormadan böle bişey yapamaz ders anlatcak bi kız yada kimseyi bulamamışta onu mu bulmuşşş..zaten ben tepkimi belli etmemezlik yapmaz aşırı derecede belli ederdimm..sen gidip kimseye ders anlatıomusunn Alla allah yaa..

bak böyle kızlar akıllı kızlar bir yere gelecek kızlar

yapabilene aferin

bencede çok normal bir durum değil, kaldıki karşıdaki kızı tanımadığım için kıskanır ve tepki veriridim bende
herkesin dediği gibi madem yardıma ihtiyacı var okadar para veriyo dersaneye gidip edüte kalaymış,
ben açıkcası sevdiğim adamı yanyana başka bir kızla düşününce bile üzülüyorum, sinirleniyorum,

evlenmeden once esimle 4 sene ciktik canim.. ben olsam cok fena yapardim ne munasabet gidip bi cafede oturacak elin kiziyla.. tepkimide gosterirdim ayrica sert bi sekilde.. senin tepki geri donmus sanirim bu daha fena bi durum.. ayrilmaya degmez canim ama kendini asla aptal yerine koydurtma.. inanmadigi belli et.. yukarida bi arkadasin dedigi gibi birak o seni arasin

ne alaka, ilk defa tanıdığın bir insanla kafelerde filan oturmalar ders çalışmalar. Yok yayasakkelimelmaz:

benimle daha fazla ilgilen yoksa elden giderim mesajı vermiş. sırnaşık şey
ama sen sakın daha fazla ilgilenme. yoksa elden gider.

yoo karışık değil. :enbuyukkk:

ne olduğunu söyleyimmi size..
bi kaç gün sırf bu yüzden aramadı
hiçbirşey olmamış gibi yaptım mesaj attım..
üstelemedim olayı..
sonra kızgındık birbirimize gene aramadı beni bi kaç gün..
bu olay yüzünden olmadı fakat buda sebep oldu..ayrıldım mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…