• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne dersiniz?

sessizceeee34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
27
10
3
35
Merhaba arkadaşlar. Benim abilerim bekar eşim de sürekli abilerin evlenemedi diye laf çarpıyor. Kendisinin durumu iyi. Benim benim ailemin durumu iyi değil. Her dediğinde ağlıyorum. Yüzümü asıyorum ama inatla söylemeye devam ediyor. Siz oldaydınız ne derdiniz ?

abilerinin bekarlığına mı ağlıyosun (niye ağlıyorsun anlamadım bekarsa bekardır yani herkes evlenecek diye bir şey yok), ailenin durumu kötüyse ona mı ağlıyosun (niye kötü abilerin çalışmıyo mu, eşinin durumu iyiyse senin de iyidir eş durumundan, o kadar ağlanacak haldeyseler yardım edersin)?

abilerinin bekarlığına mı ağlıyosun (niye ağlıyorsun anlamadım bekarsa bekardır yani herkes evlenecek diye bir şey yok), ailenin durumu kötüyse ona mı ağlıyosun (niye kötü abilerin çalışmıyo mu, eşinin durumu iyiyse senin de iyidir eş durumundan, o kadar ağlanacak haldeyseler yardım edersin)?
Abimler çalışıyor ama bir düğün için gerekli birikimleri yok daha. Ayrıca eşim benim eve harcadığıma bile karışır kaldı ki aileme para yardımı edeyim. Ayrıca bu nasıl bir hiddetli cevap?

Merhaba arkadaşlar. Benim abilerim bekar eşim de sürekli abilerin evlenemedi diye laf çarpıyor. Kendisinin durumu iyi. Benim benim ailemin durumu iyi değil. Her dediğinde ağlıyorum. Yüzümü asıyorum ama inatla söylemeye devam ediyor. Siz oldaydınız ne derdiniz ?
Küfür etmemiş ki sonuçta ben kötü bir şey göremedim bu dediklerinizde tabi üzerine vazife değil eşinizin de ister evlenir ister evlenmez kime ne . Ama ağlamanızı gerektirecek bir şey de yok gibi 🤷‍♀️

Abimler çalışıyor ama bir düğün için gerekli birikimleri yok daha. Ayrıca eşim benim eve harcadığıma bile karışır kaldı ki aileme para yardımı edeyim. Ayrıca bu nasıl bir hiddetli cevap?
Bence sizin alinasiniz var hiddetli bı cevap vermiyor doğruyu diyor sizin vermeniz gereken tepkiyi bu bayan vermis

buna bile hiddetli cevap diyorsanız eşiniz ağzını açtığında ağlamanıza şaşırmadım.evlenmek düğünle olmuyor yalnız nikahla evleniliyor, elaleme şov yapmak için millet göbek atsın diye borç harç düğün yapmaya gerek yok.bi nikah yapar oraya davet ederler.kaldı ki herkes sabancı olarak doğmuyor, hepimiz çalışıp bir şeyler elde ediyoruz.Eşinizle maddi sorununuz varsa ya bunu onunla çözersiniz, işe girer paranızı kazanısınız ya da çözemez boşanırsınız kendi hayatınızı kurarsınız.Aileniz için ağlıycak en ufak bir şey yok öhö öhö elalem göbek atamıycak diye düğün yapamıyolar ağlaması :işsiz: :işsiz:

Bence sizin alinasiniz var hiddetli bı cevap vermiyor doğruyu diyor sizin vermeniz gereken tepkiyi bu bayan vermis
müge anlıya birileri çıkmıştı, kadın borçları ödeyemedim deyip evden kaçmış ama herkes para yardımı alsınlar diye çıktıklarını anladı sonra.evlerinde tuvalet yok, bildiğimiz tuvaletleri yok ya evin içinde.ama düğün yapıcak diye borçlar krediler, neymiş düğünsüz olmağğğzzz diye saçma sapan bi borca girmişler, nikahla evlenilmezmiş düğün şartmış ne derlermiş sonra düğün yapamadı derlermiş.müge güzel konuşmuştu o gün.

Back
X