Siz olsanız ne düşünürsünüz

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.696
507
73
26
Hanımlar eşimin amcasının oğlu eşi ve çocuklarıyla kendileri herhangi bi acenteye katılmadan arkaşlsrıyla umreue gideceklerdi o şekilde çok daha uyguna geliyormuş. Daha sonra kayınpederim kayınvalideme bizde gidelim onlarla deyince bende kızımla birlikte geliriz dedim ama hiçbirşey demediler. Yaşım gençken çocuklar küçükken daha iyi olur diye söyledim. Neyse sonra eşime beni götürmek istemediklerini kendileri gitmek istediklerini benimde ilerde oğullarıyla gitmek istersem gitmemi söylemişler. Anlamadığım gitmek istedikleri çok nadir görüştükleri kişiler onlarda çoluk çocuk gidecekler ayriyetten kp kv nin umre parasını da eşim ödeyecekti zaten. Gezmeye olunca gelmeye çok meraklılar. Bende heryere onları da götürelim isterken arkamdan böyle söylemeleri çok bencilce geldi. Beni istememişler

Eşinizin parasıyla gidip sizi mi istemiyorlar tam bir komedi o paraya kendiniz gidin onlar otursun evde

oladabilir ama herseferinde seni kızımız gibi görüp çok severiz diye boşuna söylüyorlarmış demek
bakın gittiğiniz yer kutsal bir yer. böyle bir yere kv beni götürmek istemese büyük olay çıkardı. aksine size ön ayak olması lazım. ama ilişkinizi bilemem, çok çektirmişsinizdir bıkmışlardır.istemezler. aksi halde çok kırıcı tam küsmelik.

Sizde onları her yere götürmeyin biraz özel alanınız olsun , demek ki onlar da sizi istemiyor. Ayrıca parayı eşiniz öderken sizi istememeleri de çok ayıp
Belki sadece ibadet etmek istiyorlardır? Çocuk-lar demiş konu sahibi. Umredeyken torunla ilgilenmek istemiyor olmaları çok anlaşılır. Para konusu da tartışmaya açık, belki de zamanında onlar da oğullarını çok fonlamıştır, adam da onlara jest yapıyordur?

Valla benim eşimin parasıyla gidip beni götürmeyeceklerse iyi niyetli düşünmem. Ben zaten kv ile gitmek istemem ama konu sahibi istemiş belli ki , torunun annesi yanında ayrıca neden onlar ilgilensin

Bana kırılacak bir şey gibi gelmedi.
Böyle kutsal bir yerde belki de karı koca çocukları büyütmüşler, belki de kutsal bir yerde cümbür cemaat olmak istemiyorlardır. Oğulları ödedi diye sürekli minnettar el pençe divan olmalarını beklemek olmazdı. Bilemedim.

oladabilir ama herseferinde seni kızımız gibi görüp çok severiz diye boşuna söylüyorlarmış demek
Evet laf olsun diye söylüyorlar.Kızı ve siz böbrek hastası olsanız kv uygun donör olsa( tıbben ilk kızı uygun ama ) hiç düşünmeden kime verir???? Evet bu çok uç bir örnek ama gerçekler acıdır.En değerlisi insanın doğurduğu,evladının hayat arkadaşını sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.Onlarda saygı çerçevesinde kibarca red etmişler.Alınmaca kırılmaca yok.....

Sizi istemek zorunda değiller normalde ama sizin paranızla gidip sizi istememeleri de bayağı ayıp.

Bu arada çocukla iyi bir fikir değil gibi geldi bana. Size bu gerekçeyle ve kırmayacak şekilde yaklaşsalardı daha hoş olurdu.

Şuanda oralar deli gibi sıcaktır siz çocuğunuzla eş desteği olmadan nasıl gideceksiniz ?

Hanımlar eşlerinizi kim doğurdu? Kim büyütüp o yaşa getirip size teslim etti? Ne bu bencillik? Evlenince ana babalık bitiyor mu?

Para benim paramsa anamı umreye de hacca da yollarım. Feriştahı gelse karışamaz. Eşim de anne babasını isterse marsa yollar. Kime ne?

Sizin de evlatlarınız siz evlenince sizi boşlasın size para harcamasın madem. 1 gr empati. Hepiniz annesiniz ya şaşırıyorum size.

Eşiniz gelmiyor, bu sıcakta iki çocukla tek başınıza ilgilenemezsiniz yaşlı insanlar kutsal görevlerini yaparken sizinle mi uğraşacak? Gezmek başka şey kilometrelerce uzakta umre yapmak bambaşka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…