Siz olsanız ne secersiniz ?

Şunuda söyliyim taşeron değilde direk belediyeden sözleşmeli olucaksan maaşın daha yüksek olur. Taşeronla sözleşmeli arasında bin tl kadar fark oluyo 1 yıllık sözleşme yapıyolar onlara 1 yılın sonunda gene iş garantin olmuyor ama Belediye el değiştirmediği sürece her sene yeniliyolar sözleşmeleri genelde sıkıntı olmuyor.
 
Bana söyleyen gercekten balon uçurmuş o zaman 4,5-5 milyar maas garanti başlangıç Demişti.
Resmi tatilde vs bende çalışmıyorum ki zaten benim çıkış saatimde 6
Aşırı bir fark yokmuş o halde
 
Hm anladım. Peki sizce mali Müşavir olmak mi belediyede çalışmak mi ?
 

neyse kafanız karışıkmış zaten daha da karışmasın,
hayırlısı olsun diyeyim.
ama tavsiye herşeyiniz hakka uygun olsun lütfen.
 
Son düzenleme:
asıl beledıye garantı ıs degıl tam aksıne malı musavırlık tam kadın işi masa bası ıs yaptıgın sey bellı
sız bosverın mılletı dogru yoldasınız
 
Belediyede calisacaksaniz mali musavir olmaniza gerek yoktu. Onca emek bosa gider. Bence mali musavir olup ya oldugunuz yerde kalin ya da kendinize bir ofis acin.
 
Düşünmeye bile gerek yok,yerimden oynamaz ve bir an önce mali müşavirlik belgemi almaya çalışırdım.
İşyerimde biraz daha tecrübe kazanıp kendi ofisimi açardım.
 
Hm anladım. Peki sizce mali Müşavir olmak mi belediyede çalışmak mi ?
Valla cnm belediyede tam ne iş yapıcaksın bilmiyorum bişey diyemem benim işim rahat kendi mesleğimi yapıyorum memnunum.Ama senin öyle olmucak anladığım kadarıyla sırf bu sebeple bile istemezdim ben,çok güzel bi mesleğin var önü açık üstelik de.
 
Belediyede calisacaksaniz mali musavir olmaniza gerek yoktu. Onca emek bosa gider. Bence mali musavir olup ya oldugunuz yerde kalin ya da kendinize bir ofis acin.
Mesleğimi seviyorum az da kaldı belgemi almama. Kendi ofisim için daha yolum var ama bitirince daha iyi biryerde çalışabilirim belki.
Ailem sırf garanti iş ve bir nebze belki daha kolay diye istedi. Bir de yüksek maas falan dediler ama o da doğru değilmiş galiba
 
Düşünmeye bile gerek yok,yerimden oynamaz ve bir an önce mali müşavirlik belgemi almaya çalışırdım.
İşyerimde biraz daha tecrübe kazanıp kendi ofisimi açardım.
Aklın yolu bir hemen hemen herkes aynı şeyi söyledi. Benimde aklımdan gecen bu ancak ailem biraz garantici özellikle annem illa devlet ya da devlete yakın bir iş olsun istersen kendi mesleğini yapma düşüncesinde.
 
Aynen benim kendi mesleğim olmayacak. Ailem biraz serbest mesleğe kaçıyor mali müşavirlik diye istemiyor. Kadın için biryere bağlı olarak çslışmak daha iyi gibi düşünüyorlar.
 
Bak bak nasılda belediyeye akrabasını aldırıyor...
Devlet kurumu orası devlet.
Babanızın çiftliği değil !!!
Utanmıyorsunuz değil mi bir devlet kurumuna torpille girmeye?
Üstüne üstlük hiç yüzüde kızarmadan gelip buraya tercih konusu açıyor hanımımız!
Bu ülkenin bir vatandaşı olarak torpil ile devletin kurumlarında biryerlere gelene asla ve asla hakkımı helal etmiyorum.
 
Bilemiyorum yuksek maas konusunu. Lakin belediye oldugu icin bende bir onyargi olusuyor kesinlikle. Ozel sektorde calismak her zaman maddi manevi daha iyi oluyor. Yukselme imkani,monoton olmamasi acisindan. İnsallah yolunuz acik olur
 
Yahu yorumları okudum hani dedim insanlar belediyeye torpille mi gireceksin diye itiraz etmiştir dedim ama yok. Tek bir yorum dahi yok.
Allah için bir tane karşı çıkan yorum yok ya...
Kadın bir devlet kurumuna torpille girmelimiyim diye utanmadan sıkılmadan konu açıyor sizde burada tavsiye veriyorsunuz. Pesss.
Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.
 
vasıfsızsaniz belediye ve belediyenin verdigi maas iyi gelebilir. ama kendinizi gelistireceginiz bir mesleginiz varsa meslek daha iyidir her zaman. atiyorum belediyede bugun 3 bin alsaniz 5 yil sonra da o standartlarda bir maas olacak. ama kendi mesleğinizde bugun 2 bin alsaniz bile kendinizi gelistirdikce duzenli zamlarla vs.maasiniz cok daha fazla olur.

belediyelerdeki ortam da genelde guzel olmuyor. mobbing cok fazla oluyor. calisanlar genel de mutlu değil.
 
Hanımefendiciğim belediyeye gireceğim demedim. Torpille gireceğim hiç demedim.:)
Önce bir konuyu okuyun doğru yere odaklanın ondan sonra yorum yapın isterseniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…