- 18 Nisan 2015
- 41
- 78
- 88
- Konu Sahibi Susancabeta
-
Şimdi hic zaman ayırmıyor dersem yalan söylemiş olurum şimdi hakkını yiyemem ara sıra bana da zaman ayırıyor arkadaşlarından vakit buldukça. Ama ben beklerdim ki yani kız varsa oyunda çıksın ne alaka yani. Ama şimdi ben suçlu oluyorum nasıl oluyor anlamıyorum. Mesela daha öncesinde benim gittiğim kuaförde 17 yaşında stajyer Bi erkek çocuk var diye benimle nasıl kavga etmişti nişanliydik o zaman Nisan atma durumuna gelmiştik neredeyse. Benim için bu kadar hassas (!) Olan Bi insanın kendisi in de bazı şeylere dikkat etmesini istedim sadece.Size hiç zaman ayirmiyorsa tabiki kavga sebebi. Gerçekten akşama kadar bekleyip akşam da karşınızda iş yerinde gördüğü insanlar ile oyun oynaması çok itici.
MaalesefHep böyle olacaksa çekilir dert değil.
Dediğiniz mantıklı aslında kendisi de diyor sende öğrensen oynasan beraber oynasak falan diye ama hiç sevmiyorum. Asıl olan meselemiz de zaten benim vajinismus olmam eğer şu an ise tekrar başlarsam egzersizleri yapamam boşlarım sırf bu sebeple işi erteliyorum. Gel birlikte egzersiz yapalım falan diyorum onlara gelince yokkk ama tel elde oyuna gelince var bakin yine sinirlendimSiz de dahil olun oyuna , mesela benim eşim satranç oynuyordu gece gündüz . En sonunda sırayla oynuycaz dedim ve öyle de yaptık . Bıktırma metodunu uyguladım , her taşı tek tek sordum , hem onun oyununda hem kendi oyunumda . Sonra kah sinirlendi , kah işve cilve derken bir süre sonra da oynamamaya başladı .
Memleket meselesi haline getirmiştibak filanca ülkenin bayrağı var profilinde deyip cenge hazırlanır gibi hazırlanıyordu . Kazanınca da al sana ( milletini söylüyor burda ) göbeli deyip seviniyordu .
Ya da siz de çalışmaya başlayın . İş arkadaşlarınız olur , toplantılar , seminerler vs derken siz de çok takmamış olursunuz adamı .
Ama oyun bağımlılığı haline geldiyse de ciddi anlamda tedbir alması lazım. Çocuk düşünmeyin şimdilik . 2 yıl bekleyin . Gerçi insanlar korunurken hamile kalıyor patır patır siz onlardan olmayın .
bilmediğim için soruyorum ; bu egzersizler nasıl bir şey? Mesela bir arkadaşım bankacı , bebeği için süt sağıyordu bankada . Yani saatini kaçırmadan hiç olmadı tuvalette vs yapamaz mısınız o egzersizleri ?Dediğiniz mantıklı aslında kendisi de diyor sende öğrensen oynasan beraber oynasak falan diye ama hiç sevmiyorum. Asıl olan meselemiz de zaten benim vajinismus olmam eğer şu an ise tekrar başlarsam egzersizleri yapamam boşlarım sırf bu sebeple işi erteliyorum. Gel birlikte egzersiz yapalım falan diyorum onlara gelince yokkk ama tel elde oyuna gelince var bakin yine sinirlendim
Valla yapmak istedikten sonra cokkk ev isi oluyor. Çalışmama sebebimi bir üstteki mesajda açıkladım zaten ve geçici olduğunu. Vakit ayırmanız gereken daha önemli konulariniz olursa hobidir şu dur budur ayıracak vaktiniz zaten olmuyor hanimefendicim3 aylik evlisiniz ev yeni kurulmuş, cocuk yok butun gun ne ev işi oluyor?
Sabahtan aksama ev işi, yemek yapip koca bekleyerek konuşacak bir konunuz oluyor mu ki sizinle ne konuşsun eşiniz. Ha adam da sizden farkli değil o ayri ama boyle boş boş durarak neyi konusacaksiniz?
Calismayip hayatinizi sadece ev işiyle gecirecekseniz bir işe girin mutlaka, kocanizi da gectim kendinize iyilik olur.
İlla calismayacagim diyorsaniz o evden bir cikin once kendinize yapacak seyler bulun, bir spor bulun hatta spor salonuna yazilin evden cikmis olursunuz. Bir kac hobiniz olsun, siz de oyun oynayin boylece aksama kadar seni bekledim muhabbeti yapmazsiniz hem anlatacak, muhabbet edecek konulariniz olur.
Bazı egzersizleri çalışırken de yapılabilir evet ama aparatli egzersizler öyle değil maalesef 2 3 saatinizi ayirmaniz gerekiyor ve iş yerinde vs yapılabilecek bir konu değil.bilmediğim için soruyorum ; bu egzersizler nasıl bir şey? Mesela bir arkadaşım bankacı , bebeği için süt sağıyordu bankada . Yani saatini kaçırmadan hiç olmadı tuvalette vs yapamaz mısınız o egzersizleri ?
Valla yapmak istedikten sonra cokkk ev isi oluyor. Çalışmama sebebimi bir üstteki mesajda açıkladım zaten ve geçici olduğunu. Vakit ayırmanız gereken daha önemli konulariniz olursa hobidir şu dur budur ayıracak vaktiniz zaten olmuyor hanimefendicim
Gençlikle mi alakalı bilmiyorum ama ikinizin de hareketleri bir garip . Kuafördeki çocuk sanki sizi kaptı kaçtı ???Şimdi hic zaman ayırmıyor dersem yalan söylemiş olurum şimdi hakkını yiyemem ara sıra bana da zaman ayırıyor arkadaşlarından vakit buldukça. Ama ben beklerdim ki yani kız varsa oyunda çıksın ne alaka yani. Ama şimdi ben suçlu oluyorum nasıl oluyor anlamıyorum. Mesela daha öncesinde benim gittiğim kuaförde 17 yaşında stajyer Bi erkek çocuk var diye benimle nasıl kavga etmişti nişanliydik o zaman Nisan atma durumuna gelmiştik neredeyse. Benim için bu kadar hassas (!) Olan Bi insanın kendisi in de bazı şeylere dikkat etmesini istedim sadece.
Maalesef
Siz neyi yargiliyorsunuz şu an ben anlamış değilim gün içerisinde minimum 2 saat vajinama aparat sokup egzersiz yapmam gerekiyor. Mesleğimi bilmiyorsunuz ve bu konu hakkında gayet rahat yorum yapıyorsunuz pardonVajinismusun çalişmaya engel bir durum oldugunu ilk defa sizden duyuyorum.
Ve tabi ev işleri kendine vakit ayirmaktan ve hobilerden çoook daha önemli.
Bu bakış acisiyla devam ederseniz daha cok konu acarsiniz.
Süt sağarken de aparatlar var . Hatta hırrrr vuşşşş vıckk diye ses çıkarıyorBazı egzersizleri çalışırken de yapılabilir evet ama aparatli egzersizler öyle değil maalesef 2 3 saatinizi ayirmaniz gerekiyor ve iş yerinde vs yapılabilecek bir konu değil.
Bilmediğim için soruyorum tekrardan . Valla yanlış anlama. Yapay penis vs mi kullanıyorsun ?Siz neyi yargiliyorsunuz şu an ben anlamış değilim gün içerisinde minimum 2 saat vajinama aparat sokup egzersiz yapmam gerekiyor. Mesleğimi bilmiyorsunuz ve bu konu hakkında gayet rahat yorum yapıyorsunuz pardon
Siz neyi yargiliyorsunuz şu an ben anlamış değilim gün içerisinde minimum 2 saat vajinama aparat sokup egzersiz yapmam gerekiyor. Mesleğimi bilmiyorsunuz ve bu konu hakkında gayet rahat yorum yapıyorsunuz pardon
Bugün aparatın performansı nasıldı hayatım dermişNe diyelim naparsaniz yapin banane. Ama kimse sabahtan aksama evde kapali sadece ev işi yemek yapip kalan zamanda aparat yapan biriyle sohbet edecek bir şey bulamaz.
Umarım Allah başınıza bu tarz bi rahatsızlık vermez sizin için yazabileceğim tek şey bu :) ha olur da başınıza gelirse de bu yazdığınız mesajı hatırlayın.Bugün aparatın performansı nasıldı hayatım dermiş
Bak vallahi dalga geçmiyorum. Cidden merak ettim. Ayrıca öyle hemen beddualar vs . ne kadar ayıp !!Umarım Allah başınıza bu tarz bi rahatsızlık vermez sizin için yazabileceğim tek şey bu :) ha olur da başınıza gelirse de bu yazdığınız mesajı hatırlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?