• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Availableee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
12
0
1
29
Merhaba arkadaşlar.. öncelikle iyiki varsınız ki içimi döktüğüm objektif fikirler alabildiğim birçok bayan var.. Eşimle sıkıntılarım var şöyle özet geçmek gerekirse ben çok sinirli öfke kontrolü olmayan biriyim.. eşimde kendi hatalarını farkedemeyen beni hiç kendi yerine koymayan birisi.. kavgasız anlarımızda dünyanın en mutlu insanıyken ve benimle ilgili aşırı sevgili biriyken kavga ettiğimizde o kadar mutsuz biriyim.. benim bağırmam bile kavga konusu çnkü sinirime hakim olamama tahammülü olmayan birisi. Neyse uzatmadan konuya geçiyim hamileyim.. 8 haftalık hemde aşırı büyk kavga ettik ve hrpaladı beni gitti eve geç geldi vs alttan almasını beklerken köstek oldu.. neyse kontrole gittiğimiz gün ilgilenmedi ve çıkışta ben iftara evde yokum dedi bende doğurmıcam bu çocuğu ne onu ne beni hakediyosn dedim yanıma çağırdım bi ton hakaretle geldi ve bağrış çağrış derken beni anneme bıraktı gitti. Bende annesini aradm ve olanları anlattım akşam eşyalarımı almaya gittiğimde annesiyle iftar yapıyodu ve bu çok koydu eşyalarımı aldm çktım anneme geri geldim kmse arayıp sormadı anneside bana sinirli oğlumu çiziyo bağırıyo saldırıyo demiş.. bu arada öğrenciyim ve okutma sözüyle evlendim. Bana demesin mi okulu bırakıcak bende yanlarına yerleiicem diye. Eşimde annesini destekledi bunu kabul etmeyeceğimizi bile bile bunu sundular. Eşim adım dahi atmıyo ve ben annemdeyim. Evime gitmek istedim içeri giremedim.. çok sinirli çok kırgınım sürekli küfür işittiğim için hırpalandığım için bende saldırganım... boşanmak istiyorum ama bebeğimi napıcam? Geri dönüp okulu bırakamam mezun olmama zaten 1 yıl kaldı emeğim çabam ve sözleri??? Havada kaldı. Annesinin lafindan çıkmıyo napıcam?

Neyinize güvenip çocuk yapıyosunuz bilmem.Öfke kontrolün yok kocan ayrı manyak.Bu çocuklar kendi kendine mi büyüyor daha meslegin bile yok elin oğluna okutcam dedi diye güvenip evlenmissin Sinir geldi üstüme.

Aldır bebeği kendini yakmışsın onu yakma.Kocayı boşa tedavi ol

Aceleniz neydi okul bitmeden ,
Kim böyle verdiği sözleri tutuyor ki okul hayatınız,geleceğiniz resmen.
İkiniz de büyümeden evlenmişsiniz,bir de hamilelik,
Şiddet.....
Olaylar olaylar,
Çocuğa arada ziyan olacak doğarsa,
Şiddetli bir evlilik içinde ya da boşanmış anne yanında,
Elle tutulur bir yanı yok .

Son düzenleme:
Annemin kapısına getiripte al anne kızını getirdim diyince mecburen karışmış oldu. Onun annesi zaten oğulcu hiç beni düşünmüyolar ...

Siz bir ailesiniz artık üstelik bebek geliyormuş. .ailelere yansitmamaniz gerekirdi çünkü onlar çocuklarını korurlar her zaman..
Artık olgunlaşmanın zamanı çoktan gelmiş. .öfke kontrolü yoksa tedavinizi olun..çocuk bu şartlar da mı büyüyecek allah aşkına?
Okulunuzu bitirin zaten erken evliliğe hazır olmadan evlenmek bir hataymis..ne yazacağımı bilemedim..hayırlısı olsun

Annemin kapısına getiripte al anne kızını getirdim diyince mecburen karışmış oldu. Onun annesi zaten oğulcu hiç beni düşünmüyolar ...
Şimdi anacı ya da şimdi oğulcu olmadılar değil mi?
Hep öyleydiler,
Siz de bilerek evlendiniz.
Korunmaya rağmen çocuk olur mu olur,Allah'ın işi işte.
Ben olsaydım olmazdım böyle bir durumda,
Olgunluk yaşımı beklerdim, ki evlenmek için öyle yaptım,
Özetle kimse siz değil,kendinizi bu karmaşaya sokan sizsiniz,Allah kolaylık versin.

Şimdi anacı ya da şimdi oğulcu olmadılar değil mi?
Hep öyleydiler,
Siz de bilerek evlendiniz.
Korunmaya rağmen çocuk olur mu olur,Allah'ın işi işte.
Ben olsaydım olmazdım böyle bir durumda,
Olgunluk yaşımı beklerdim, ki evlenmek için öyle yaptım,
Özetle kimse siz değil,kendinizi bu karmaşaya sokan sizsiniz,Allah kolaylık versin.

Daha önce hiç böyle bi olayla karşılaşmadım ama benim annem olsa git karını getir ne yapmaya çalışıyosun hakkımı helal etmem derdi.. ama bu yanlışlıkla tırnağını kessem oğlumun tırnağını kesti dicek.. ne zaman annesi dhil oldu bunlara o zaman herşey karıştı bende ne yapacağımı bilmiyorum ama hatalarınj farketmemeleri beni çok üzüyo.. okulu bırakamayıcığımı bile bile böyle bişeyle gelmeleri sencr beni çocuk için bişeylere mecbur bırakmaya çalışmak mı?

Merhaba arkadaşlar.. öncelikle iyiki varsınız ki içimi döktüğüm objektif fikirler alabildiğim birçok bayan var.. Eşimle sıkıntılarım var şöyle özet geçmek gerekirse ben çok sinirli öfke kontrolü olmayan biriyim.. eşimde kendi hatalarını farkedemeyen beni hiç kendi yerine koymayan birisi.. kavgasız anlarımızda dünyanın en mutlu insanıyken ve benimle ilgili aşırı sevgili biriyken kavga ettiğimizde o kadar mutsuz biriyim.. benim bağırmam bile kavga konusu çnkü sinirime hakim olamama tahammülü olmayan birisi. Neyse uzatmadan konuya geçiyim hamileyim.. 8 haftalık hemde aşırı büyk kavga ettik ve hrpaladı beni gitti eve geç geldi vs alttan almasını beklerken köstek oldu.. neyse kontrole gittiğimiz gün ilgilenmedi ve çıkışta ben iftara evde yokum dedi bende doğurmıcam bu çocuğu ne onu ne beni hakediyosn dedim yanıma çağırdım bi ton hakaretle geldi ve bağrış çağrış derken beni anneme bıraktı gitti. Bende annesini aradm ve olanları anlattım akşam eşyalarımı almaya gittiğimde annesiyle iftar yapıyodu ve bu çok koydu eşyalarımı aldm çktım anneme geri geldim kmse arayıp sormadı anneside bana sinirli oğlumu çiziyo bağırıyo saldırıyo demiş.. bu arada öğrenciyim ve okutma sözüyle evlendim. Bana demesin mi okulu bırakıcak bende yanlarına yerleiicem diye. Eşimde annesini destekledi bunu kabul etmeyeceğimizi bile bile bunu sundular. Eşim adım dahi atmıyo ve ben annemdeyim. Evime gitmek istedim içeri giremedim.. çok sinirli çok kırgınım sürekli küfür işittiğim için hırpalandığım için bende saldırganım... boşanmak istiyorum ama bebeğimi napıcam? Geri dönüp okulu bırakamam mezun olmama zaten 1 yıl kaldı emeğim çabam ve sözleri??? Havada kaldı. Annesinin lafindan çıkmıyo napıcam?
Okulun biteydii hamile kalmakta acelen neydi

Bugün doğurmicam bu cocuğu..yarın 1 saat iyi olursunuz yine doğurcam dersin, sanki karnındaki sana sunulmuş bir fırsat gibi davranman çok iğrenç..

Yarın aldırma şansın kalmadığında neyi bahane veya fırsat olarak kullanacaksın acaba?

Yapmayın böyle, okul bitmeden evlenmişsin, ne diyim bilemedim.

Az olgun olun, yeterince terör var sağımızda solumuza bide evde estirmeyin şu zıkkımı..

Saygı, sevgi, hoşgöru, anlayıs lütfen..

Bugün doğurmicam bu cocuğu..yarın 1 saat iyi olursunuz yine doğurcam dersin, sanki karnındaki sana sunulmuş bir fırsat gibi davranman çok iğrenç..

Yarın aldırma şansın kalmadığında neyi bahane veya fırsat olarak kullanacaksın acaba?

Yapmayın böyle, okul bitmeden evlenmişsin, ne diyim bilemedim.

Az olgun olun, yeterince terör var sağımızda solumuza bide evde estirmeyin şu zıkkımı..

Saygı, sevgi, hoşgöru, anlayıs lütfen..

Allah aşkına ne alakası var fırsatla.. korunmaya rağmen hamile kaldım zaten bi sorumluluğun altına girdim ikincisinde altında ezilmekten korkuyodum ve eşimin desteğini değil kösteğini gördüm. Tüm mesele bu

Allah aşkına ne alakası var fırsatla.. korunmaya rağmen hamile kaldım zaten bi sorumluluğun altına girdim ikincisinde altında ezilmekten korkuyodum ve eşimin desteğini değil kösteğini gördüm. Tüm mesele bu
Ozaman hemen bi karar vereceksin, o cocuğu istiyomusun yoksa istemiyomusun? Şuan durum buysa zaten hep böyle devam edecektir..

Ne yapacaksan bi an önce yapmalısın..
Öyle lafta sinirlenince aldırcam demekle olmaz..

Ayrıca şahsen ne olursa olsun ben aldırmayı aklımdan bile geçirmezdim..

Seni bilemem tabi

Back
X