- 25 Nisan 2017
- 12
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Availableee
Merhaba arkadaşlar.. öncelikle iyiki varsınız ki içimi döktüğüm objektif fikirler alabildiğim birçok bayan var.. Eşimle sıkıntılarım var şöyle özet geçmek gerekirse ben çok sinirli öfke kontrolü olmayan biriyim.. eşimde kendi hatalarını farkedemeyen beni hiç kendi yerine koymayan birisi.. kavgasız anlarımızda dünyanın en mutlu insanıyken ve benimle ilgili aşırı sevgili biriyken kavga ettiğimizde o kadar mutsuz biriyim.. benim bağırmam bile kavga konusu çnkü sinirime hakim olamama tahammülü olmayan birisi. Neyse uzatmadan konuya geçiyim hamileyim.. 8 haftalık hemde aşırı büyk kavga ettik ve hrpaladı beni gitti eve geç geldi vs alttan almasını beklerken köstek oldu.. neyse kontrole gittiğimiz gün ilgilenmedi ve çıkışta ben iftara evde yokum dedi bende doğurmıcam bu çocuğu ne onu ne beni hakediyosn dedim yanıma çağırdım bi ton hakaretle geldi ve bağrış çağrış derken beni anneme bıraktı gitti. Bende annesini aradm ve olanları anlattım akşam eşyalarımı almaya gittiğimde annesiyle iftar yapıyodu ve bu çok koydu eşyalarımı aldm çktım anneme geri geldim kmse arayıp sormadı anneside bana sinirli oğlumu çiziyo bağırıyo saldırıyo demiş.. bu arada öğrenciyim ve okutma sözüyle evlendim. Bana demesin mi okulu bırakıcak bende yanlarına yerleiicem diye. Eşimde annesini destekledi bunu kabul etmeyeceğimizi bile bile bunu sundular. Eşim adım dahi atmıyo ve ben annemdeyim. Evime gitmek istedim içeri giremedim.. çok sinirli çok kırgınım sürekli küfür işittiğim için hırpalandığım için bende saldırganım... boşanmak istiyorum ama bebeğimi napıcam? Geri dönüp okulu bırakamam mezun olmama zaten 1 yıl kaldı emeğim çabam ve sözleri??? Havada kaldı. Annesinin lafindan çıkmıyo napıcam?