Sizi o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı durumdayız ve tek farkımız çocuğum yok yeni evliydim.Ben çocuğum olmadığı için anlaşmalı boşanıyorum ve bunu kabul ediyor çünkü dediğiniz gibi nafaka tazminat ödemek istemiyor ama sizin çocuğunuz var ve o tek başına dünyaya gelmedi onun bir bedeli olmalı ona ve size bakmakla yükümlü ödeme durumu yoksa sürekli hapis cezası alır ve bunlar asla geri dönüşü olmayan cezalar ben sürekli icra ile uğraşır ama eşiniz ve eşim gibi insanlar sizi uğraştırmak adına herşeyi göze alacak duruma gelen insanlar dAvanız çekişmeliydi giderse en az 2-3 yıl sürer ve bu sürede siz ister istemez çok yıpranırsınız Hatta bu sürtüşmeler yüzünden Alllah korusun sağlığınızdan bile olabilirsiniz çevremde bu süreçte ciddi hastalıklara yakalanan veya yakınlarını kaybedenler oldu.Şimdi siz şuna karar verin Ben kızıma tek başıma bakabilirim herşeyin üstesinden gelirim yeter ki kurtulayım mı diyeceksiniz yoksa mahkemelerde sürünsün hapislere girsin mi diyeceksiniz hangisi daha ağır basıyor buna karar vermelisiniz o size iyi konuşmasına da kanmayın onu taleplerinizi istemeyin diye yapıyor Ben onunla uğraşmak yerine boşanmayı tercih ettim belli bir para bedeli ile çünkü takılarımı da çaldı üstümden defolsun yeter diyorum çünkü 2-3 yıl mahkemede sürünmek istemiyorum sizin durum gibi benimkinin de bana vereceği malı maaaşı geliri SSK sı yok onla uğraşıp kendimi hasta etmek istemedim çünkü