Hala ısrarla itiraf etmiyo ama soğuk davranıyorum soğuk konuşuyorum başkası olsa senin bu davranışlarına baskına yeter yaptım der ama ben demiyorum yapmadım yalan söylemiyorum diyorAldatıyor .
Yalan söylemiyorum diyo halaMacera arıyor baya da fena yalancı belliki kuzenim yapmış numarası bitmedi mi yahu
Akıl mantık alır yanı yok anlattıklarının diyorum yalan söylemiyorum sen beni tanımamışsın ben ilşkiye başlamadan önce sana yalanı sevmiyorum demiştim diyoItiraf etmesini beklemeyin belli kendi indirmiş
Ne yalan söyleyeceğini şaşırmış
Sen üstüne gittikçe sacmalamis
Yaaacapraz sorguya alacaktiniz. ayni anda dayi oglu vtr si girecekti. bi canli yayin gercelesecekti onunla :)))
Öyle şok oldum ki aklıma gelmedi hiçbirşey. 2015 den beri çıkıyoruz ilk olarak 2016-2017 de indirmiş geç bile gördüm yani. Bana insanın bu kadar günahı alınmaz ki ya diyo bi decapraz sorguya alacaktiniz. ayni anda dayi oglu vtr si girecekti. bi canli yayin gercelesecekti onunla :)))
Durum ortada savunacak tarafı YÖK daha da küçülmesin salın gitsinYalan söylemiyorum diyo hala
O kadar saf bir insan değil ki hem başta başka şey söylüyor sonra başka şeye çeviriyorBen de geçenlerde dil uygulaması araştırırken 8-10 tane indirmişimdir. İndirip kuruyorum, bi 5 dk inceleyip aradığım uygulama olmadığını anlayınca siliyorum. Onun da bu şekilde olmuş olabilir diyeceğim ama paniklemesi hele de ağlaması şüphe uyandırıcı. Yani beni birisi böyle itham etse sinirlenir iletişimi keserim sanırım. Oysa ağlıyor üstelik de erkek. Bilemedim.
Ben hala doğru mu söylüyor acaba diye düşünüyorum sevdiğimden galiba.öyle bir konuşuyo ki ama hiçbirşey yapmamış gibiAldatmış bi de açıklamalarına hangi aklı evvel inanır ki.
Yaptığını kabul etmiyo ama terkedeceğimi bildiğinden sanırım. İnsanın bu kadar günahınalınmaz ki diyor birde.kafam çok karışık uyku uyuyamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum gerçektenSen elinin altında olucan ama o farklı çiçeklerden bal alıcak. Sonra tekrar sana gelicek. Şimdi bunu yapan ilerde de devam eder. Huylu huyundan vazgeçmez.
Bir de ben itham etmedim onu sordum bunlar nedir açıklar mısın dedim sakince açıklasaydı sorun yapmazdım davranışları tepkileri şaşırtıcıydıBen de geçenlerde dil uygulaması araştırırken 8-10 tane indirmişimdir. İndirip kuruyorum, bi 5 dk inceleyip aradığım uygulama olmadığını anlayınca siliyorum. Onun da bu şekilde olmuş olabilir diyeceğim ama paniklemesi hele de ağlaması şüphe uyandırıcı. Yani beni birisi böyle itham etse sinirlenir iletişimi keserim sanırım. Oysa ağlıyor üstelik de erkek. Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?