Siz olsanız ne yapardınız ?

Bende yalan söylediğini düşünüyorum.bana yeter senin bu davranışlarına baskına karşı kim olsa evet ben yaptım derdi ben yalan söylemiyorum günahımı alıyosun diyo birde
Çünkü itiraf ederse ya onu terk edeceksiniz ya da affetseniz bile ömür boyu elinizde büyük bir koz olacak ona karşı. İki ihtimali de göze alamıyor. Erkeklerin en zekisi bile bu konularda ultra salak...Nasıl yakalandım diye şaşırıyordur bir de içten içe.

Konunuzu okurken evliymissiniz gibi dusundum. Sonra "iliski" yazdiginizi hatirladim ve sizin adiniza sevindim. Bu erkekler neden kadinlari aptal yerine koymaya calisir ki? Akil var mantik var benim bi akrabam telefonumu eline alacak ve uygulama indirecek.. ne kadar mantiksiz.. yanlislikla nasil indiriliyor yahu aramis bulmus indirmis iste.. nasil da cahil yerine koyuyor. Yanlislikla indirdiyse siler. Nasil bir açlıksa 8 sohbet uygulamasi indirmis. Aldatmadiysa da aldatacak. Ayrilin bence.

Telefonda yüklü değild zaten indirilmiş uygulamalarda gözüküyordu yaptıysada telefonunda tutmaz ki zaten orda kalacağı aklına gelmedi demek ki silmemiş

Bariz yalan söylüyor ve karşısındaki insanın zekasını bir hayli küçümsüyor. Benim için güven sarsıcı bir hareket. Bugün bunu yapan yarın daha büyüğünü yapar derim.

Benim zoruma gidende beni saf yerine koyması
Bu duyguyu çok iyi biliyorum. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkıp seni suçlu çıkarırlar. Can sıkıcı. Bir süre gözlemleyin. Bakın bakalım sizin güveninizi kazanmak için çanba mı gösterecek yoksa "amaan sen bilirsin." deyip köşesine mi çekilecek. Ben bu konularda çok hassasım. Kolay kolay unutamam,güven bu çünkü. Burnunuza kötü bir koku gelmişse daha gitmiyor.

İnanmazsan inanma ne yapmak istiyosan onu yap dedi bana. İnsanın bu kadar günahı alınmaz ki başkası olsa bu kadar baskıya tavırlarına ben yaptım derdi ama ben yalan söylemiyorum diyor

İnanmazsan inanma ne yapmak istiyosan onu yap dedi bana. İnsanın bu kadar günahı alınmaz ki başkası olsa bu kadar baskıya tavırlarına ben yaptım derdi ama ben yalan söylemiyorum diyor
Böyle davranmak zorunda kabul ederse sizin tutumunuzdan korkuyordur. Siz kendi hissiyatınıza odaklanın. Onunla siz konuştunuz? Yalan söylüyor gibi geldiyse yalan söylüyordur.

Böyle davranmak zorunda kabul ederse sizin tutumunuzdan korkuyordur. Siz kendi hissiyatınıza odaklanın. Onunla siz konuştunuz? Yalan söylüyor gibi geldiyse yalan söylüyordur.
Ben yalan söylediğini düşünüyorum.ben sakince sordum bana sinirlendi ya sonra önümde diz çöküp ben yalan söylemiyorum demelere başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…