- 8 Haziran 2019
- 336
- 91
- 13
- 29
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Sana şu şekılde anlatayım eşimle benmde problemlerim vardı hala da var ama önceki kadar değil 2 yıllık evliyim eşim evliliğimizin ilk aylarında evde durmuyor sürekli ailesinin evine gidip orda uyuyordu bahanesi de eve yatağa alışamadım oldu bir kaç kez konustuk hala devam etti 1 sonunda artık o benı tanımaya ben onu tanımaya başladım eskisi kadar gitmemeye başladı zaman herseyin ilacı bir cok olayla karşılaştım artık psikolojim bozulmaya başladı aile terapisti ile görüştüm destek aldım fikirlerim değişti aslında bir evliliğin oturması için 5 yıl geçmesi gerektiğini öğrenmiş oldum biranda kimse kimseye alışamıyor senin gördüklerin ve onun gördükleri öğrendikleri farklı oluyor zamanla hersey yerine oturuyor ve erkekler bayanlar kadar evliliğe kısa sürede adapte olamıyorMerhaba ben 9 aylik evliyim eşimle görücü usulü ile evlendik bir ay kadar nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi. Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi dünyası telefonu arkadaşları ve ailesiydi. Benimle pek vakit gecirmezdi. Ailesi gelince onlarla bir araya gelince yüzü güler sohbet muhabbet olurdu onun için ailesiyle bir araya gelmeyi sevmezdim. En ufak tartışmada sen cocuksun bayan olmayi ogren diyor du zoruma gidiyor du bu konuyu eşimle konuştum ben herkese karşı böyle yim dedi dedim ben senin karinim herkes deyilim dedim yapım böyle dedi baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı doğru söz buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye bana boşanma davası açmaya kalktı sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada ailemle olmadın annmle olmadın onlara yaklasmadinBizimle oturacaklar sürekli böyle bize bakmadi duzelteyim demedi. Ailem ailem sen evlenmissin artk kendi aileni kur . Her neyse en son ki tartışmada bana erkek gibievde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladmKurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı çekeyim dedim tekrardan biraraya gelelim dedim istemiyorum seni dedi. Neredeyse 2 ay oldu ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum. 23 yaşındabunları gördüm allah kimseyi böyle sınamasın çünkü zor çaresizlik kötü allah dusmanima vermesin değer bilen kıymet veren insanlarla karşılaştırsın bana dua edin çok çaresizim
Cok hizli birbirinizi hic tanimadan evlenmissiniz sanirim. Siz olsaydiniz diye sordugun icin diyorum ben olsam bosanirdim. 2 kez adım atmissin zaten? Hemde yuksek meblag tazminat davasida acardim.Merhaba ben 9 aylik evliyim eşimle görücü usulü ile evlendik bir ay kadar nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi. Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi dünyası telefonu arkadaşları ve ailesiydi. Benimle pek vakit gecirmezdi. Ailesi gelince onlarla bir araya gelince yüzü güler sohbet muhabbet olurdu onun için ailesiyle bir araya gelmeyi sevmezdim. En ufak tartışmada sen cocuksun bayan olmayi ogren diyor du zoruma gidiyor du bu konuyu eşimle konuştum ben herkese karşı böyle yim dedi dedim ben senin karinim herkes deyilim dedim yapım böyle dedi baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı doğru söz buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye bana boşanma davası açmaya kalktı sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada ailemle olmadın annmle olmadın onlara yaklasmadinBizimle oturacaklar sürekli böyle bize bakmadi duzelteyim demedi. Ailem ailem sen evlenmissin artk kendi aileni kur . Her neyse en son ki tartışmada bana erkek gibievde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladmKurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı çekeyim dedim tekrardan biraraya gelelim dedim istemiyorum seni dedi. Neredeyse 2 ay oldu ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum. 23 yaşındabunları gördüm allah kimseyi böyle sınamasın çünkü zor çaresizlik kötü allah dusmanima vermesin değer bilen kıymet veren insanlarla karşılaştırsın bana dua edin çok çaresizim
Evet ya kapılarına kadar gittim biri elimden tutmadı aldatmadimbir namussuzluk yapmadım birsey yapmadım hatam baba evine gitmekBen olsaydim ayrilirdim sen giderken dur dememiş dava açarken yapma dememiş ayağına tekrar gitmişsin istemiyorum demiş kapıyı yüzüne kapatmışlar. Azıcık bi içinde sevgi olsaydi böyle yapmazdı. Daha 23 yaşındasın senelerini heba etme derim. Zorla kendinle baristirsan aynı evde tekrar ıyi olabilecek misin veya bu yapılanları unutabilecek misin?? Boşver gitsin bu şekilde davranan birine kendini ezdirme
Evet cabaladim ama adım atan olmadiYapacagını yapmışsın ..daha fazla ugrasma ..
Evet zoruma giden bana deger vermemis olması zaten çok cabaladim ama yok adım atan olmadı kocam dahi aramadiBelli ki sevmemiş boşuna uğraşma elinden geleni yapmışsın.Dönsen bile böyle evlilik mi devam eder yeni bir hayat kur kendine daha yaşında küçük hiç üzülme
Amin inşallah sizde bana dUA edin nolur ferahliga cikarsin benisalatı mecule ve ismi azam dualarını oku bol bol. Allahım yardımın olsun canım .
Amin inşallah sizde bana dUA edin nolur ferahliga cikarsin beni
Hayırlısı böyleymis diyorum bazen ama zorSenin kıymetini bilememiş. Olan bu.
Boşver yoluna bak kardeşim.
Allah'a sığın. O her şeyin hayırlısını bilir.
Daha 23 yaşındasın, hayatın başı. Ya 40'ına kadar o evde çile çeksen daha mı iyi olurdu!? Allah kurtarmış seni. Böyle düşün.
Niye erken evlendin diyenler evet haklı ama olan oldu kızın üstüne daha fazla gitmeyin.
Suan o surecteyim hayırlısı olsun ama zorlu surecBoşan kurtul
Emin boşanma sürecin onun yanında yasadıgın sürecten daha az yıpratıcı olurSuan o surecteyim hayırlısı olsun ama zorlu surec
Orası öyle tabiEmin boşanma sürecin onun yanında yasadıgın sürecten daha az yıpratıcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?