Siz olsanız ne yapardınız?

Polemik için yazmıyorum. Başka yazanlar da olmuş eşim giderdi diye. Gerçekten eşleriniz sizin ayağınız kalçaya kadar alçıda ve ödemliyken üzerine basmamanız tembihlenmişken sizi bırakıp gider miydi? Bu herkes hayatına, başının çaresine baksın olayı değil ki? Aklım kalır bir kere. Ya düştüyse, ya tuvalette sorun olduysa, ya ağrısı varsa diye sürekli düşünürüm...
Aynısı kadının başına gelse vay efendim kocan sen ayağın kırıkken nasıl gider diye ortalığı yıkar lar Feroniaa_ Feroniaa_ arkadaşın demesi gibi.. bana çok ilginç geldi. Sağlık bu

Polemik için yazmıyorum. Başka yazanlar da olmuş eşim giderdi diye. Gerçekten eşleriniz sizin ayağınız kalçaya kadar alçıda ve ödemliyken üzerine basmamanız tembihlenmişken sizi bırakıp gider miydi? Bu herkes hayatına, başının çaresine baksın olayı değil ki? Aklım kalır bir kere. Ya düştüyse, ya tuvalette sorun olduysa, ya ağrısı varsa diye sürekli düşünürüm... Evlilik de özgürlük de bu değil bence.
Kesinlikle. Ben giderdim diyenlerin yorumlarini hayretle okudum. Eşimin basit bi burun ameliyatinda bile basinda nobet tuttum agri sizisi olur bisey ister diye. Acaba gitsem mi diye dusunmem bile boyle bi durumda, evet kocaman adam ama bu da hastalik, normal bi durum degil

5 saat gidilen yer çokta uzun bir mesafe değil.
İyi günde kötü günde filan denmişte ayağı kırık, Adam yatalak hasta değil, koltuk değneyiyle yürüyebiliyor,
2 günde dikkat edip üstüne basmayıversin.
Hem kendisi konu sahibine git demiş.

Eşinin ayağı kırık, ödemli, ameliyat durumu var ve düğün mü düşünüyorsun bu durumda ? Kardeşiyle aynı binada olursa olsun eşinin en çok sana ihtiyacı var. Umarım düzelir ve kötüye gitmez geçmiş olsun. Ama ben eşimi o halde bırakıp hiç bir yere gitmem.
Aslında dün hastaneden çıkmadan kuzenimi arayıp gelemeyeceğimi haber verdim. Bu akşama kadar da durum öyleydi. Fakat eşim ısrarcı. Akşam Üzeri amcam geçmiş olsuna aradı ben gitsin diyorum gider ne olacak ki di amcama da.

Ay tren varsa çok güzel olur.Ben tren yolculuguna bayılırım.Hem çok rahat hem çok zevkli.Hemde kısa sürede varirsiniz.Merak etmeyin vagonlar çok dar değil esyalariniz pekala sığar.Hemde bir gün kalıp donersiniz.Esinizde 5yanlız kalmaz,içinizde rahat olur
Bir de hızLı tren var. Fakat arabası eşyası derken trenle nası taşınırım bilemedim. Bir de trenden sonra köye gitmem gerekiyor.

Aslında dün hastaneden çıkmadan kuzenimi arayıp gelemeyeceğimi haber verdim. Bu akşama kadar da durum öyleydi. Fakat eşim ısrarcı. Akşam Üzeri amcam geçmiş olsuna aradı ben gitsin diyorum gider ne olacak ki di amcama da.
Incinme olsa haklisin. Ama kirik bu, agrisi olur sizisi olur bi seye ihtiyaci olur isini göremez ustune basamama durumu var aklin kalmayacak mi ? Nerden baksan 3 gununu alir yolla birlikte. Esin ne kadar git derse desin bilmiyorum esimi yanliz birakmam ayni sekilde o da beni o sekilde birakip hic bi yere gitmez. Bence sende gitmemelisin ama karar senin.

Polemik için yazmıyorum. Başka yazanlar da olmuş eşim giderdi diye. Gerçekten eşleriniz sizin ayağınız kalçaya kadar alçıda ve ödemliyken üzerine basmamanız tembihlenmişken sizi bırakıp gider miydi? Bu herkes hayatına, başının çaresine baksın olayı değil ki? Aklım kalır bir kere. Ya düştüyse, ya tuvalette sorun olduysa, ya ağrısı varsa diye sürekli düşünürüm... Evlilik de özgürlük de bu değil bence.
Benim eşim giderdi. Biz annelerle aynı apartmandayız. Annem bakar derdi. Kayınvalidem yeni evlendi. Aslında o da bakardı. Hastayken falan çocuk olduktan beri hala orda kalırdı eşim. Zorda kalırsam annem gelir diyor

Gitme boşver kimse için değmiyor eşin daha önemli zaten evlendikten sonra seni unutacak o kuzen

Eşinizin hatası bile olsa bence yalnız bırakmayın. Ben bırakmazdım yani aklım onda kalırdı. Kardeşi akşam gelicek olsa bile tuvalete gider yemek yer ihtiyacı olur elbet. Adam koltuk değnekleriyle kendine yemek hazırlayamayacağına göre? Sizin kararınız ama ben kocamı bırakmam canım o benim öyle acı çekerken saksı gibi sabit otururken onu bırakıp gitmek içimden gelmez.

Back
X