- 21 Eylül 2017
- 2.732
- 6.796
- 158
Evli mi bu gorumce. Evliyse enişte sana daha iyi kazançlı bir iş ayarladım diye mesaj atın.Güç gösterisi diyelim. Bu tarz seyler yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli mi bu gorumce. Evliyse enişte sana daha iyi kazançlı bir iş ayarladım diye mesaj atın.Güç gösterisi diyelim. Bu tarz seyler yapar
Evet aslinda olay ulkenin hangisi olduğundan çok, bana yalan söylenmesi idi. Hani 1 haftalığına gitsin olayının aslında oraya yerleştirme plani olması.
Bu beni çok rahatsız etmişti.
Aslında gitmek istemekten cok emrivaki yapılması rahatsız eden.Tek kelimeyle sinir olurdum. Niye bu kadar hayatlarımıza müdahale etme meraklıları bu insanlar. Allah herkesin gönlüne göre versin. Eğer gitmek istemiyorsanız eşinizle yüzleşin açıkça konuşun bir kez daha.
Bence küsmeniz gereken kişi görümce değil su altından saman yürüten eşiniz. Tamam görümce böyle bişey teklif etmiş olabilir ama size söylemeyen yada söylemesi gereken kişi görümce değil bizzat eşiniz. Ve bunu ikinci kez yapıyor. Şahsi fikrim olarak Almanya iyi bir başlangıç olabilir. Türkiye den İngiltere ye gitmektense, Almanya dan İngiltere ye geçmek daha kolay olur diye düşünüyorum.Icimi okumuşsunuz, tam yapmak istediğim şey :)
Ve evet bana yapılan şeyin adi saygısızlık, adam yerine koymama malesef.
Ama annem şeker hastası, evi terk edip onu bu olaya karıştırmak istemem.
Aslinda Bende sadece arkamdan iş çevrilmesine sinirlenmiştim. Hâlâ aynı şey oluyor üstelik.Ben sadece benim arkamdan iş çevrilmesine sinirlenirdim.ilk konunuza da yazmıştım. Bu durumda Almanya İngiltere farketmez. Mühendisler için Almanya daha çok gelecek vaad edebilir. Yakın zamanda göçmen alımı konusunda yeni düzenlemeler de yaptılar diye biliyorum. İki ülke de sizin ve çocuklarınız için güzel olur. Sonuçta da nasibiniz neredeyse orası olucaktır. Hayırlısı olsun aileniz için
Biraz kontrolcu musunuz. Belki de bu karara tepkiniz sureci siz yonetmediginiz icindir.Aslında gitmek istemekten cok emrivaki yapılması rahatsız eden.
Ama ilk almanya meselesinden esiminde haberi yoktu. Görümcem eşimin arkadaşıyla planlamıştı. Kotu niyet var midir yok mudur bilemem ama, etrafındaki herkesin hayatına müdahale etmeyi sever böyle.Fikrini alması gereken eşi, kadın ne bilecek konusuldu mu edildi mi ?
Adamın işi gücü yok bi şeyler yapmaya çalışıyolar, ayakları direyip gitmeyeceğim demekte mantıklı değil.
Belkide eşi sonra görümceye ben hallederim ikna ederim sen beni kursa gönder dedi.
Görümcenin bi günahı oldugunu düşünmüyorum sadece fazla konunun içinde olması göze batmış tüm suç ona kalmış
Kursa yazilmayi esim istemedi. Kursu görümcem eşim için ayarladı.Görümce iki kişi arasında kalmış yapsa suc yapmasa suç misali o da ister istemez kardeşinin tarafına geçmiş. Yani sizin gelininiz sizden rica etse karısmayın diye kardeşinizde abla beni kursa gönder, ben almanyaya gitmek istiyorum oranın sartları daha iyi dese sizde yapmasanız bak ablam bana destek olmuyor burda işim gücüm de yok zaten der. Kötü her halükarda yine siz olurdunuz.
Almanyada bağlantıları yok aslında, bi arkadaşı var sadece. Gel yanımda kal iş ararsın diyen.Sourlife sizin İngiltere'ye gitme yönünde bir isteginiz olabilir ama şu an bunun zeminini hazirlayamamissiniz ,kaç yıl sonra İngiltere'ye gidebilirsiniz belli degil...ama anladığım kadarıyla Almanya da eşinizin oraya iş için gidebilmesini sağlayacak bağlantıları var. Eşinle bu konuyu masaya yatirman "neden ilk benimle paylasmadin?" demen çok doğal ama belki de hiç olmayacak birşey için olma ihtimali olan şeyi elinin tersiyle itme
Bekar.Evli mi bu gorumce. Evliyse enişte sana daha iyi kazançlı bir iş ayarladım diye mesaj atın.
Bir de çok felaket senaryosu kurdum ancak görümcenin arkadaşı kız degildir umarim. Bence cık karşısına tekrar konuş gorumce ile. Bana sormadan hayatımla ilgili iş yapamazsın senin abinle ben aynı yuvayı paylaşıyoruz bunu aklına sok demelisin.Bekar.
Bende rahatsız olsam bile iş imkanı cikars9a gideceğim. Ama keşke o bu kadar dayamasaydı da giderken eşimle karar verdik deyip gidebilseydim.Rahatsiz edebilir ama ben olsam rahatsiz olsam bile giderdim herhalde. Hatta bir arkadasim esini gondermek istiyordu burda isi oldugu halde. Cunku burda 5 yilda kazanacagini orda 1 yilda kazanacakti. Cocuklar icin cok iyi olur diye 1-2 yillik ayriliga dayanirim diyordu.
Siz gitmek istemeseniz bile esiniz gitsin bu fırsatı kacirmayin derim. Euro yuksek oldugu icin ordan size gonderecegi paralarla burda rahat edersiniz. Borclarinizi da rahat kapatırsınız.
Ee eşiniz gitmek istediği için ayarlamış olmuyor mu ? 5 yasında cocuk değil ki bu adam hadi bakalım seni kursa gönderiyorum diyesinKursa yazilmayi esim istemedi. Kursu görümcem eşim için ayarladı.
Çok kontrolcüyüm, duzene çok düşkünüm ama haklisiniz.Biraz kontrolcu musunuz. Belki de bu karara tepkiniz sureci siz yonetmediginiz icindir.
Bir hikaye var ya. Bogulan adama 3 kere koyluler gitmis kurtaralim diye adam kabul e tmemis. Allah kuratacak beni demis. Sonra bogulmus tabi. Allahin huzuruna cikinca ben senin sevgili kulundum hani. Soyle ibadet ettim boyle yaptim beni kurtarmadin selde demis. Allah da 3 kere yanina koyluleri gonderdim daha napayim demis. Buna benzer bir hikayeydi eksik anlatmis olabilirim.
Gorumceyi falan bosverin de Allah iki kez size bir rizik kapisi acmis. Gorumce sadece bir vesiledir belki de. Reddetmeyin derim.
Evi terk etmek fazla iddialı yanlız. İlişkiniz zedelenir. Küstüm banane ben oynanıyorum diyip eşinizin sizi ikna etmesini bekleyemezsiniz. Evden anca boşanmak için çıkılır ve bi daha geri dönülmez. Sizi kaale almasını istiyorsanız başka yollar taktikler deneyin.Icimi okumuşsunuz, tam yapmak istediğim şey :)
Ve evet bana yapılan şeyin adi saygısızlık, adam yerine koymama malesef.
Ama annem şeker hastası, evi terk edip onu bu olaya karıştırmak istemem.
Öyle oluyor işte. Kursu ayarlamış, eşim gitmem dese, isin gücün yok diye başlayacak 2 saat konuşmaya, yerden yere vurmaya. Ablası neticede.Ee eşiniz gitmek istediği için ayarlamış olmuyor mu ? 5 yasında cocuk değil ki bu adam hadi bakalım seni kursa gönderiyorum diyesin
Yok bu nedenle.ev terk etmem, ama içimden geçen bu açıkçası :)Evi terk etmek fazla iddialı yanlız. İlişkiniz zedelenir. Küstüm banane ben oynanıyorum diyip eşinizin sizi ikna etmesini bekleyemezsiniz. Evden anca boşanmak için çıkılır ve bi daha geri dönülmez. Sizi kaale almasını istiyorsanız başka yollar taktikler deneyin.