Öğleciyim. Öğleyin giderken idare ederim diyerek gittim. Sonra okulda daha kötü oldum. Eşimi aradım. Gidelim diye. İşimi bitirip götürcem dedi. Ve bana 16.30da döndü. Ben taksi çağırsam bile o saatte yetişemezdim. Eğer daha erken saatte bana götürmem deseydi asla beklemez giderdim zatenHastayken merhamet etmeyen insanlara o kadar sinirleniyorum ki.
ama sizin konunuzda sunu anlamadim, yani ise gidecek kadar iyi durumdasiniz da, neden kendiniz doktora gitmediniz?
20 + 3 gün hasta olup , niye sağlığınızı eşinizin insafına bırakıyorsunuz , o kısmı anlamadım.Merhaba arkadaslar, esimle sorunlarımız var. Bir çoğunu konusarak aşmaya calışıyoruz son bi kaç aydır. Hatta cokta iyiydi aramız son zamanlarda.
En son olayı anlatcam biraz uzun olabilir. 20gündür bel ağrım vardı. Son 3gundur ise ayağımın üzerine basamıcak kadar kötüydüm. Salı günü artık canıma tak etti dedim gel beni al doktora gidelim. Oda izin alma okuldan, idare et falan dedi. yürüyemiyorum nasıl dayanacam gel gidelim dedim. İşimi halledeyim seni arıcam dedi ve saat 16.30da aradı beni. Ben arkadaşa söyledim ilaç yazdı onu kullan geçmezse sabah götüreyim dedi. O an o kadar kötü oldum ki. Keşke dedim taksiye atlayıp gitseydim saatte geçince kaldım gidemedim. Akşam hiç konusmadık. Sabah hastaneye gittik. Mr için saat verdiler o saatte Hastaneye giderken dediki aynı ilaçları yazarsa benden çekeceğin var dedi. O kadar kötü oldum ki sanki ben keyfi hastaneye gidiyorum. Ogün okuluna şube müdürü gelcekmiş. Bide oglumun veli toplantısı vardı. Hersey üst üste gelir bide hastane işi çıkardın dedi bana. Dedim ben en önemsizi benim sağlığım zaten haklısın dedim. Ben okula geçtim. Ogün eve çamaşır makinesi için servis gelcekti. Parça olmadığı için bugune kaldı. Tüm akşam müşteri hizmetleriyke kavga etti defalarca aradı.
Sonra ben tekrar düşünmeye başladım bu adamın benim yanımda işi ne diye. Hastalığımda yanımda yok. Cok rahat azarlıyor herkesi. Gücünün yettiği herkesi haksız olmasına rağmen aşağılayabiliyor bu annesi babası olsa bile.
Ekim ayından bu yana evliliğimizle ilgili cok iyi adımlar atarken ikimizde olumlu yönde değişime çabalarken dün soğudum. Sizce çocuklarım için sabretmeli miyim? Yoksa inceldiği yerden kopsun mu demeliyim?
Yazım hatası olabilir telefondan yazdım çünkü.
Hastaneye en son ana kadar gitmem en sevmediğim huyumdur bu benim. 20gündür hiç düşünmedim hastaneye gidelim diye. Ben hep üşütmeden kaynaklı bel ağrısı dedim. Dayanabilcem bi ağrıydı. En son okulda ayakta duramayınca eşime söyledim gidelim diye. Acil olduğu için onu bekledim. Ertesi gün sabah o götürmese de tek başıma giderdim zaten20 + 3 gün hasta olup , niye sağlığınızı eşinizin insafına bırakıyorsunuz , o kısmı anlamadım.
Hastaysanız mhrs ile bi randevu alır , o saate gidersiniz.
Bi bana mı tuhaf geliyor , bilemiyorum.
Tam da o yakıyor şu an canımı. Dün akşam sen dinlen çocuklara bakarım falan dedi. Bugunde sabah sadece çocukların karnını doyur eve dokunma dedi ama o söylediğini kolay sineye çekemem benceCanınız yanarken size üzülmeyene siz de üzülmeyin. Biraz kenara çekin kendinizi.
Toparlamak, düzeltmek için çabalıyor mu bir bakın. Uğraşmıyorsa yol verin.
İki kişiyken yaşanılan yalnızlık insana koyar. Canınızı söylediği laflar eminim daha çok acıtmıştır.
Neden kendınız gıtmedınız?Ögretmensınız anladıgım kadarıyla.Taksi paranızmı yoktu.Onları bu hale biz getırıyoruz canım.Gerek yok.Sen ona hınt kuması gıbı musmele yaparsan oda boyle elıne saglık der.Merhaba arkadaslar, esimle sorunlarımız var. Bir çoğunu konusarak aşmaya calışıyoruz son bi kaç aydır. Hatta cokta iyiydi aramız son zamanlarda.
En son olayı anlatcam biraz uzun olabilir. 20gündür bel ağrım vardı. Son 3gundur ise ayağımın üzerine basamıcak kadar kötüydüm. Salı günü artık canıma tak etti dedim gel beni al doktora gidelim. Oda izin alma okuldan, idare et falan dedi. yürüyemiyorum nasıl dayanacam gel gidelim dedim. İşimi halledeyim seni arıcam dedi ve saat 16.30da aradı beni. Ben arkadaşa söyledim ilaç yazdı onu kullan geçmezse sabah götüreyim dedi. O an o kadar kötü oldum ki. Keşke dedim taksiye atlayıp gitseydim saatte geçince kaldım gidemedim. Akşam hiç konusmadık. Sabah hastaneye gittik. Mr için saat verdiler o saatte Hastaneye giderken dediki aynı ilaçları yazarsa benden çekeceğin var dedi. O kadar kötü oldum ki sanki ben keyfi hastaneye gidiyorum. Ogün okuluna şube müdürü gelcekmiş. Bide oglumun veli toplantısı vardı. Hersey üst üste gelir bide hastane işi çıkardın dedi bana. Dedim ben en önemsizi benim sağlığım zaten haklısın dedim. Ben okula geçtim. Ogün eve çamaşır makinesi için servis gelcekti. Parça olmadığı için bugune kaldı. Tüm akşam müşteri hizmetleriyke kavga etti defalarca aradı.
Sonra ben tekrar düşünmeye başladım bu adamın benim yanımda işi ne diye. Hastalığımda yanımda yok. Cok rahat azarlıyor herkesi. Gücünün yettiği herkesi haksız olmasına rağmen aşağılayabiliyor bu annesi babası olsa bile.
Ekim ayından bu yana evliliğimizle ilgili cok iyi adımlar atarken ikimizde olumlu yönde değişime çabalarken dün soğudum. Sizce çocuklarım için sabretmeli miyim? Yoksa inceldiği yerden kopsun mu demeliyim?
Yazım hatası olabilir telefondan yazdım çünkü.
Tam da o yakıyor şu an canımı. Dün akşam sen dinlen çocuklara bakarım falan dedi. Bugunde sabah sadece çocukların karnını doyur eve dokunma dedi ama o söylediğini kolay sineye çekemem bence
Eğer o iş saatinde benden başka herkes için vakit ayırabiliyorsa benim de bunu istememde sakınca görmedim. İşim var götüremem dese kendi başımın çaresine zaten bakardım20 gün dayanmissin, iş saatinde çağırıyorsun. Tavri çirkin olabilir ama istememekte haklı.
Eş terapistine ikna edemiyorum ki son bi kaç aya kadar konusmaya bile yanaşmayan hep ben haklıyım diyen biriydi.Size kimse ayrılın veya çekin çocuklar için diyemez. Tüm hayatınızı gözden geçirmeniz ve artı eksi her şeyi düşünmeniz gerekiyor. Eş terapisi vs gibi bir şey deneyin ve o esnada da görün bakalım, iletişimi değişecek mi? Hastalık esnasında tavrı hoş olmamış. Belinizdeki sorun için tekrar geçmiş olsun. Umarım geçmiştir sıkıntınız?
Öncelikle onu aradım müsaitse gidelim diye. Direk gitsem ona söylemeden bu sefer de onun için kavga çıkacaktı. Eğer aradığım anda yarın gidelim deseydi dinlemez giderdim zatenNeden kendınız gıtmedınız?Ögretmensınız anladıgım kadarıyla.Taksi paranızmı yoktu.Onları bu hale biz getırıyoruz canım.Gerek yok.Sen ona hınt kuması gıbı musmele yaparsan oda boyle elıne saglık der.
Çıkarırsa çıkarsın yani neden aradınki kendin gitseydin ?Ne gerek var ki?Eş terapistine ikna edemiyorum ki son bi kaç aya kadar konusmaya bile yanaşmayan hep ben haklıyım diyen biriydi.
Maalesef bel fıtığı çıktı. Hala ağrım da var
Öncelikle onu aradım müsaitse gidelim diye. Direk gitsem ona söylemeden bu sefer de onun için kavga çıkacaktı. Eğer aradığım anda yarın gidelim deseydi dinlemez giderdim zaten
Ben izin alma gibi değil ama her gideceğim yeri öncesinden söylerim. Müsaitse o bırakır müsait değilse o zaman tek giderim. Bunda da aynı şeyi yaptım.Bence siz hassas döneminizdesiniz belki eşinizin o anda kafasında başka sorunları vardı? Ben de neden eşinizi çağırdığınızı anlayamadım. Ben olsam kendim basar giderdim çoktan.
İşte ben o kadar vicdansız olamıyorum. Keske yapabilsem.Kendisi hasta oldugunda ayni muameleyi yapin. Bundan sonra da hastaliklarinizi soylemeyin, kendiniz gidin hastaneye.
Ben izin alma gibi değil ama her gideceğim yeri öncesinden söylerim. Müsaitse o bırakır müsait değilse o zaman tek giderim. Bunda da aynı şeyi yaptım.
...
Hayır ne olursa olsun eğer o kadın eve yemek yapıyorsa evinşn kadını oluyorsa o erkekte işini gücünü bırakıp gidecek benim eşimde sorumlu çalştıgı yerde ondna başka kimse bilmiyor o işi Bi gün evde saniyelik baygınlık geçirdim yere düştüm aradım böyle böyle oldu diye 15 dakika sonra Bi baktım gelmiş bu kadının hiç mi elinden 1 bardak su içmiyor k.b kimse valla erkek olarak fazla rahat insanlar gördükçe çıldırıyorum o senin eşin ailen herşeyden önce gelir Bi laf var ailen seni sebepsiz.,karşılıksız sever buna göre adım atılmalı20 gün dayanmissin, iş saatinde çağırıyorsun. Tavri çirkin olabilir ama istememekte haklı.
5yıllık evliyim. Dediğiniz gibi bende coğu seye tepkisini biliyorum. Ben zaten bizi götür anlamında değilde mesela aksamdan derım. Yarın 12gibi suraya gitcem derim. 11gibi eşim arar ne zaman hazır olursun seni bırakım yada duruna göre otobus yada taksiyle git işim var diye. Evet hersey üst üste geldi yoruldu ama ben giderim dedim zaten o kendi kendini sıkıştırdı. Bi de bu tek durum için değil eşim genel olarak hasta olunca yorgun olduğum zaman bişeyi bahane edip kavga çıkarır.Alınmayın ama belki de bundan sıkılmıştır? Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama mesela eskiden ben de her konuda eşimin fikrini alırdım ama artık hangi seçimi yapabileceğini bildiğim için eskisi kadar soru sormuyorum. Eşinizin sinirli bir anına gelmiştir sonradan size yardım etmeye de çalışmış zaten. Umurunda olmasa onları da yapmazdı. Ha yaptığı da hoş değil ama o an ne yaşadığını yada neyle uğraştığını bilemiyoruz sonuçta. Kafanızda büyütmeyin. Bazen ben de kendi kendime çok gaz veririm düşündükçe de sinirlenirim ben yapıyorum siz yapmayın hep kendimize zarar :) bu arada geçmiş olsun neyiniz varmış düzelebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?