Önce tepki verdiğiniz için artık gizleyerek bakıyor , geçmişi vs siliyor . Kendine de engel olamadığı için ve sizden korktuğu için hem bakıp hem siliyor .Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var.. Hemen konuya giriyorum. 2 yıllık evlıyım. Severek evlendık hersey guzel gıdıyor hıc bır sıkıntımız yok. Taa ki eşimin telefonunda sosyal medyada arama gecmısınde bi baktım bi kız gırdım sayfasına açık hesabı kızın ve full bikinili fotograflar öyle boyle pozlar degıl yanı.. Sonra şok oldum. Dsha onceden de bı kac kere eşimin keşfetınde abuk sabuk saylara debk gelıyodum eşime kızmıstım ne bu dıye. neyse olay şu eşimin arama geçmişini sıldıgını farkettım. O en son kı aramayı yanı kızı silmiş ben daha ona bıseu sormadan.. Ne şimdi bu demeknkı siliyor arama gecmişini.. Ben napım sımdı yanı eşime nasıl bır tepkı vermelıyım sizce.. Yanlız ben
Ya hayır dusunuyorum çok sukur bende güzelim ve eşim zaten bunu dile getiren biri. Ama gel görelim ki huylu huyundan vazgecmıyor. Dedıgınız gıbı hem bakıyo hemde korkudan sılıyor.. Yanı temeline nasıl ıneyim kiÖnce tepki verdiğiniz için artık gizleyerek bakıyor , geçmişi vs siliyor . Kendine de engel olamadığı için ve sizden korktuğu için hem bakıp hem siliyor .
Bence ikiniz oturun konuşun . Neden bakıyor ve siz neden bakmasını istemiyorsunuz bunları konuşun . Çözüm bulmaya çalışın . Çünkü engel olamazsınız gerçek anlamda sorunun temeline inmezseniz .
Ya işte akıl almam gerek yoksa tartısıcaz ve yıne bakarsa yıne sılıcekSormadan nasil duruyorsunuz ben catlarim
Çare mi pekiAl o telefonu başında kir
Çocukluğuna ininYa hayır dusunuyorum çok sukur bende güzelim ve eşim zaten bunu dile getiren biri. Ama gel görelim ki huylu huyundan vazgecmıyor. Dedıgınız gıbı hem bakıyo hemde korkudan sılıyor.. Yanı temeline nasıl ıneyim ki
Iste gordugunuzde sormaliydiniz cok zor sonra almasiYa işte akıl almam gerek yoksa tartısıcaz ve yıne bakarsa yıne sılıcek
En mantıklı yorum bence .konu sahibi degerlendirmelisin.Önce tepki verdiğiniz için artık gizleyerek bakıyor , geçmişi vs siliyor . Kendine de engel olamadığı için ve sizden korktuğu için hem bakıp hem siliyor .
Bence ikiniz oturun konuşun . Neden bakıyor ve siz neden bakmasını istemiyorsunuz bunları konuşun . Çözüm bulmaya çalışın . Çünkü engel olamazsınız gerçek anlamda sorunun temeline inmezseniz .
Çare mi peki
Çare mi peki
Telefonu alin elinden.
Gece bIste gordugunuzde sormaliydiniz cok zor sonra almasi
Ne yani bu tür durumu kabullenıcem oyle mıEşiniz bikinili kıza baktı sizde kızdınız
Eşiniz tekrar baktı geçmişi sildi
Sizin kizmaniz çare olmuş mu
Onu konuşarak aşmanız lazım bence . Bazen de alışkanlık olduğu için bakıyorlar genelde açılan başlıklardan onu anlıyorum.Ya hayır dusunuyorum çok sukur bende güzelim ve eşim zaten bunu dile getiren biri. Ama gel görelim ki huylu huyundan vazgecmıyor. Dedıgınız gıbı hem bakıyo hemde korkudan sılıyor.. Yanı temeline nasıl ıneyim ki
Değil ama benim içim soğurÇare mi peki
Salak adam. Keşke siz görmeden önce silseydi. İçine kurdu düşürdü artık silse ne faydaBence telefonunu kurcalamayı
Evet çok haklısınız.. Çok kötü bi durum yaaa offffOnu konuşarak aşmanız lazım bence . Bazen de alışkanlık olduğu için bakıyorlar genelde açılan başlıklardan onu anlıyorum.
Ben güzelim diye bir şey yok ki . Her zaman mükemmel bir kadın da olamayacaksın .
Yani hem evlenince insan kilo alıyor , hamile kalınca yeri geliyor kıl tüy işlerini eşine yaptırıyorsun , ameliyat olunca seni tuvalete o götürüyor , kusarken saçlarını tutuyor .
Önemli olan senin kendini net olarak eşine ifade etmen . Amacını öğrenmen , gerçekten senin üzgün olduğunu anlarsa belki daha az bakar zamanla iyice azalır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?