Ne yapmış kocanız yaGece b
Ne yani bu tür durumu kabullenıcem oyle mı
Çok yanlış tutumunuz yani bilmiyorum kinaye mi yaptınız ... Çözüm değil ki o . Dışarda da bir sürü kadın var . Onlar ne olacak ? Dizilerde bir sürü kadın var onlar ne olacak?Büyük olay çıkarırdim burnundan getirdim aynı şeyi tekrar yaparsa cep telefonu bayisine götürür cep telefonunun çıktığı ilk sürümden alırdım ona,şu takos diye dalga geçilen bak bakalım bir daha bikini fotosu bakabiliyormu ...
Bence abartıyorsun . Sonuçta araba reklamında bile muhteşem kadınlar var , çağımız sıkıntılı .Evet çok haklısınız.. Çok kötü bi durum yaaa offff
Yalnız profil resminizle yorumunuz arasinda ki bagı kurup koptum akfjdjfj..Sormadan nasil duruyorsunuz ben catlarim
Ya nasıl abartıyorum allah askına. Eşin başka kadınların fotograflarına bakıyoo ve bakarken ne düşünüyor acaba aklından neler gecıyo. Normal mı gercekten buBence abartıyorsun . Sonuçta araba reklamında bile muhteşem kadınlar var , çağımız sıkıntılı .
Hahahhaha deyince bende dusundum haklisiniz uymadi pek soylediklerimYalnız profil resminizle yorumunuz arasinda ki bagı kurup koptum akfjdjfj..
O bagyann sukuneti bozmazdı sormazdi
Bu nasil intikam ustadBikini giyip salona gidin. Yemeği bikini ile yapın. Al al buna bak al deyin. Bikinili kadın görmek istiyor belli ki. Kocanızın ihtiyaçlarını gözetin, kızmayın ve bikininiz ile ona destek olun.
Hepimiz Sevgi nin karsısında düdüklü tencereyiz itiraf edelim alfjdkfjHahahhaha deyince bende dusundum haklisiniz uymadi pek soylediklerimAyy herkes sevgi kadar cool olamiyor maalesef
Çok yanlış tutumunuz yani bilmiyorum kinaye mi yaptınız ... Çözüm değil ki o . Dışarda da bir sürü kadın var . Onlar ne olacak ? Dizilerde bir sürü kadın var onlar ne olacak?
En iyisi Toroslara çıkıp orda yörüklere karışmak
Evet yaHepimiz Sevgi nin karsısında düdüklü tencereyiz itiraf edelim alfjdkfj
Bu nasil intikam ustad
Akilli kadinin hali baskaİntikam diye düşünmeyelim lütfen. İhtiyaçları gözetmek, hastalıkta ve sağlıkta, bikini aşerince dahi eşin yanında olmak diyelim.
. toroslara çıkmama gerek yok..benim eşim yürükÇok yanlış tutumunuz yani bilmiyorum kinaye mi yaptınız ... Çözüm değil ki o . Dışarda da bir sürü kadın var . Onlar ne olacak ? Dizilerde bir sürü kadın var onlar ne olacak?
En iyisi Toroslara çıkıp orda yörüklere karışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?