Bikini giyip salona gidin. Yemeği bikini ile yapın. Al al buna bak al deyin. Bikinili kadın görmek istiyor belli ki. Kocanızın ihtiyaçlarını gözetin, kızmayın ve bikininiz ile ona destek olun.
Al işte bu zihniyet yüzünden pipileri kurudu adamların. Sonra kocam niye bikinili kadınlara baktı. Hep bundan ötürü işte.Çorapsız yere basar üşür gaz olur, cırcır olur hep ama, havalar biraz daha ısınsın da yapsın bence.
Bikini giyip salona gidin. Yemeği bikini ile yapın. Al al buna bak al deyin. Bikinili kadın görmek istiyor belli ki. Kocanızın ihtiyaçlarını gözetin, kızmayın ve bikininiz ile ona destek olun.
Al işte bu zihniyet yüzünden pipileri kurudu adamların. Sonra kocam niye bikinili kadınlara baktı. Hep bundan ötürü işte.
Cinsellik te konu var Kadın giyinmiş süslenmiş kocanın dibine gelmiş yanağından öperken adam yana donmuş git kalın bir şey giy diyeBikini giyip salona gidin. Yemeği bikini ile yapın. Al al buna bak al deyin. Bikinili kadın görmek istiyor belli ki. Kocanızın ihtiyaçlarını gözetin, kızmayın ve bikininiz ile ona destek olun.
Ben bakmasa da bir erkek , aldatmak istese her türlü fırsatı bulacağına inanıyorum. Ben Jensen Ackles ‘I her gördüğümde tekrar tekrar bakıyorum , tekrar tekrar bakıyorum . Ama bakıyorum sadece . Bu eşimi sevmediğim aldattığım anlamına mı geliyor .Ya nasıl abartıyorum allah askına. Eşin başka kadınların fotograflarına bakıyoo ve bakarken ne düşünüyor acaba aklından neler gecıyo. Normal mı gercekten bu
nickini görmesem ironi olduğunu anlamaycaktım. burda bir deli vardı sonradan erkek olduğu ortaya çıkmıştı hani kocanın ihtiyaçlarını gözeteceksin diye. dedim aha o zihniyet geri gelmiş.
Yanii bu da bi bakış açısı. O zaman bende bakim kaslı yaksııklı erkeklerı ve bı sekıdle bu baktıgımı onunda gormesı gerekıyo bakalım tepkısı ne olucakBen bakmasa da bir erkek , aldatmak istese her türlü fırsatı bulacağına inanıyorum. Ben Jensen Ackles ‘I her gördüğümde tekrar tekrar bakıyorum , tekrar tekrar bakıyorum . Ama bakıyorum sadece . Bu eşimi sevmediğim aldattığım anlamına mı geliyor .
Ayyy kızlar aramızda kalsın cennete gidince o adamdan isteyeceğim . Çok datlııııı
Miğdem kaldırmaz onları ama kaslı baklavalı olabılırSende bikinili erkeklere bak onun yanında
Tanga Giyen erkekler varya saçma sapan heh onlara bak bakalım ne diyecek
Aynen bak sende . Ben yeşil göze zaten biterim . Ahhh ahhhh .Yanii bu da bi bakış açısı. O zaman bende bakim kaslı yaksııklı erkeklerı ve bı sekıdle bu baktıgımı onunda gormesı gerekıyo bakalım tepkısı ne olucak
Bırakamıyorummm inanın 1 gun bakmasam ertesı gun bakıyorumEşinizin telefonunu kontrol etmeyi bırakın, kökten çözüm
İntikam için ben bakardımMiğdem kaldırmaz onları ama kaslı baklavalı olabılır
Hadi bi kaç tane yakısıklı kaslı ünlü yada ünsüz öneriiiiAynen bak sende . Ben yeşil göze zaten biterim . Ahhh ahhhh .
Öneriiİntikam için ben bakardımSende bak anlasın nasıl birşey olduğunu
Demek orta yerde telini bırakıyorsa sizde bakıyorsanız neden baktin demiyorsa sorun yokBırakamıyorummm inanın 1 gun bakmasam ertesı gun bakıyorum
Takıntı gibi olmus . Böyle sadece kendini üzersin .Bırakamıyorummm inanın 1 gun bakmasam ertesı gun bakıyorum
Bırakamıyorummm inanın 1 gun bakmasam ertesı gun bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?