Siz olsanız ne yapardınız

Ta buralardan ben bile sinir oldum .
Bence haliyi kasıtlı olarak yakmak resme ruj sürmekten daha ciddi ve tehlikeli .
Sıkıntısı varsa doktora gitsin ayrıca çocuk falanda değil kazık kadar .
Etrafındakiler çocuk diye diye iyice yüz vermişler anlaşılan.
Kıskanc insanın büyüğünden küçüğünden nefret ediyorum . Birde bu kız kıskançlığı bir üst seviyeye taşımış, zarar vermeye başlamış yani .
Ben olsam evime asla sokmam .

Asla yuz vermeyin evet kiskancsa tedavi olur.Ama en çok annesinde suç o yüz veriyor.

Hata yaptıysa aileler çocuklarına kızmalı. O çocuk lafının arkasına sığınılmamalı. Bir gün halı yakar, bir gün bunu yapar, diğer gün daha büyük bir olay yaşanır. Ki liseliymiş, hani aklı ermiyor da diyemeyiz. Sağlıklı bir kafa yapısı değil bu.

Ben olsam, kızardım kendisine. Biraz gözünü korkuturdum. Akşam eşime de açıklardım durumu zira kardeşi sizi şikayet edebilir abartarak.

Yani, bu insanların dili bu.

Görümcenizin kızı bu şekilde zarar verirken siz neredeydiniz? Siz evdeyken yeter odanızın duvarında asılı resminize nasıl sıvı kalıcı ruj sürebiliyor yada halınızı yakabiliyor?
Siz yokken yapıyorsa, siz yokken evinizde ne işleri var? Derhal evinizin kilidini değiştirin ve hiç kimseye yedek anahtar vermeyin. Sınırlarınızı çizin.

Çocuk dedikleride lise çağında neresi çocuk benim 1 sınıfa giden çocuğum bile doğruyu yanlışı ayırt edebilir. Belli ki art niyetli hic normal degil davranışları

Ay bu olay beni cinnet gecirmeye gotururdu. Milletin arsiz, simarik cocugunu cekemem birde liseli eşek kadar. Bu son olayi olurdu benim icin. Dunya aglasa evime sokmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…