- Konu Sahibi Manisa4545
-
Kalıcı ruj sıvı olan duvarı Aslı zaten yükseğe astım kendiliğinden bişey damlaması imkansızO ruj mu? Hiç ruja benzemiyor. Bir sey damlatılmıs gibi.
İsterseniz fotoğrafınızı bana atın ben temizleyeyim yok edeyim lekeleri siz tekrar çıkartın.
Bence gayet haklısın seninde hislerin hiçe sayilmamali şüphe tek gerçektir tavrını koy bnec size gelip gitmesin soğuk davran bana kalirsamerhaba hanımlar geçen adetimde zaten adet oldum diye üzgündüm. Yatak odamı topluyordum sonra birden ne göreyim eşimle olan tablomuza biri kalıcı ruj sürmüş beynimde vurulmuşa döndüm zaten ağlıyordum çok kötü oldum. En büyük görümcemin kızı benden adeta nefret ediyor oda görümcemde onun yaptığı belli sürekli ben yokken alay edip nefretini dile getir bunu söyleyen de görümcem bizzat gülerek anlatır hep direk aklıma gelen o başka kim yapar ki yanlışlıkla olacak bişey de değil daha önce de Çakmakla halımda yanıklar olmuştu o zaman çocukluğuna verdim bişey demedim ama bu sefer patladım bu kadar kıskançsa doktora götürün dedim normal değil bu diye eşim çocuk diyip duruyor benim için bişey demeseydin diyor sen benim için kızsaydın bir kere arkamda dursaydın dedim benim için değerli olan bir şeye zarar vermiş çocuk çocuk deyip duruyor ama benim yanıma gelip yenge bıyığıma al demeyi biliyor dedim lise bir öğrencisi neresi çocuk çocuk diyelim evi de yaksın yine çocuk mu diyelim dedim eşim abartıyorsun diyip duruyor pozitif olmaya çalışıyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum sonra karşılaştığım şeylere bakın görümcem kızına kızdım diyen kocamı bir güzel doldurmuş bana da biraz tripli sizce abartıyor muyum gerçekten siz olsanız ne yaparsınız ?? Tabloyu görünce ilk günkü gibi sinirlenip duruyorumEki Görüntüle 3181724
Artık tepkinizi sert bir dille koyacaksınız. Koymadıgınız sürece bunlara maruz kalacagınız asikar.Kalıcı ruj sıvı olan duvarı Aslı zaten yükseğe astım kendiliğinden bişey damlaması imkansız
Daha önce böyle huyları olduğunu bildiğim için o yapmış diye biliyorum eşimde biliyor ama sırf resmen taptığı biricik ablasının kızı olduğu için bişey demiyor benim kaynanam varla yok arası gibi birşey sanki kaynanam en büyük görümcem gibi afedersiniz ama kocam sıçmaya gitse ona haber verirBence gayet haklısın seninde hislerin hiçe sayilmamali şüphe tek gerçektir tavrını koy bnec size gelip gitmesin soğuk davran bana kalirsa
Hayır diyen bir insan değilim ilk başta tavırımı koysam çocukla çocuk oluyor diye beni haksız çıkarırlardı ama şimdi resti çektim gelmesine de izin vermiyorum kimse de bişey diyemiyorBıyığımı al diyecek samimiyeti buluyorsa çok taviz vermişsiniz. Çağırmayın evinize. Gelmek isterlerse kabul etmeyin. Kücükte degil. Terbiyesiz.
Alalh yardımcın olsn canımDaha önce böyle huyları olduğunu bildiğim için o yapmış diye biliyorum eşimde biliyor ama sırf resmen taptığı biricik ablasının kızı olduğu için bişey demiyor benim kaynanam varla yok arası gibi birşey sanki kaynanam en büyük görümcem gibi afedersiniz ama kocam sıçmaya gitse ona haber veriro yüzden de hiç bişey demez
Kızdım tavrı yooo ben yapmadım dedi o kadar sakin ki biri bana böyle bir iftira atsa rezil ederdim onu hiç bişey yapmadı aksine çok sakindi normalde o yapmamış olda ben fırça atsam olay çıkarabilecek bir insan tanıyorumdirekt siz uyarın ve kızın.
Fazla yüz bulmuş bence.ay ne münasebet .
Kazık, kadar olmuş çocuk değil. Ve bunyarz şeyler de üstünü örterlerse başka yerlerde başla sorunlar yaşarlar. Çocuğun, iyiliği, için bir şekilde toparlamaları lazım yerinizde olsam ben de çok, sinir olurdum ama umursamaz görünürdüm sanırım. Çünkü sizi sinir ettikleirni gördükçe amaçlarına ulaşmış hissediyorlar başarmış hissediyorlardır. Sizin etkilenmediğinizi gördükçe hevesi kırılır sanırım ve vazgeçer ye düşünüyorum. Ama endişe etmesi gereken görümceniz aslında, yazık., kişilik bozuklupu gelişip artabilir.merhaba hanımlar geçen adetimde zaten adet oldum diye üzgündüm. Yatak odamı topluyordum sonra birden ne göreyim eşimle olan tablomuza biri kalıcı ruj sürmüş beynimde vurulmuşa döndüm zaten ağlıyordum çok kötü oldum. En büyük görümcemin kızı benden adeta nefret ediyor oda görümcemde onun yaptığı belli sürekli ben yokken alay edip nefretini dile getir bunu söyleyen de görümcem bizzat gülerek anlatır hep direk aklıma gelen o başka kim yapar ki yanlışlıkla olacak bişey de değil daha önce de Çakmakla halımda yanıklar olmuştu o zaman çocukluğuna verdim bişey demedim ama bu sefer patladım bu kadar kıskançsa doktora götürün dedim normal değil bu diye eşim çocuk diyip duruyor benim için bişey demeseydin diyor sen benim için kızsaydın bir kere arkamda dursaydın dedim benim için değerli olan bir şeye zarar vermiş çocuk çocuk deyip duruyor ama benim yanıma gelip yenge bıyığıma al demeyi biliyor dedim lise bir öğrencisi neresi çocuk çocuk diyelim evi de yaksın yine çocuk mu diyelim dedim eşim abartıyorsun diyip duruyor pozitif olmaya çalışıyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum sonra karşılaştığım şeylere bakın görümcem kızına kızdım diyen kocamı bir güzel doldurmuş bana da biraz tripli sizce abartıyor muyum gerçekten siz olsanız ne yaparsınız ?? Tabloyu görünce ilk günkü gibi sinirlenip duruyorumEki Görüntüle 3181724
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?