siz olsaniz ne yapardiniz?

valla sen bi kolda iki karpuz nasıl taşınır onu soruosun bize....

olmaz güzelim ya karpuzlardan biri düşer ya da sen dengeni yitirip düşersin komple çatlarsınız....

Sevgilini ayrıldığın zaman üzülecek diye korkuyor, böylesine ince düşünüyor olsaydın, aklına öbürü gelmezdi bile.. Bence artık sürekli öbüründen sevgisini duyamayacaksın diye böyle aklına gelmeye başladı.. 5 senedir zaten olsaydı, olması gerekseydi olurdu... Boşuna kafa bulanıklığı yaratma bence.

yaşın kaç:44: genelde ergen kızların böyle düşünceleri olur
gerçekten seven insan başkasını düşünmez kararsız kalmaz
bence sen ikisine de aşık değilsin ikisinden de uzak dur kafanı dinle kendine zaman ver

tesekkur ederim

tesekkur ederim "sevdicegim"

kendimi berbat hissediyorum, her ikisinede haksizlik ediyormus gibi hissediyorum
5 senedir olan biliyor sevgilim oldugunu ben zaten hicbirzaman kimsenin duygulariyla oynamak istemedim istemem

hangi taraf daha agir basiyor bilmiyorum.. sevgilim varken digeri neden birden bire boyle oldu Allah tarafindan mi diyorum dogru yolu bulamiyorum

20 yasindayim Mihriban evet kendimi cocuk gibi hissediyorum boyle kararsiz aptal oldugum icin

Son düzenleme:

bu Allah tarafından değil yükselen hormonların tarafındandır ancak....

eğer birini bırakıp diğerini düşünmeye başlıosan sağlıklı bir durum değil bu...belli duygular karışık...

3. biri çıksa karşına 1 aydır tanıdığın ondan da hoşlanıo olman muhtemel...

bence ikisinin de hayatından çık....

bence ikisinide sevmiyorsun bu çocukların .sonuçta birini 5 yıldan beri tanıyormuşsun yani diğerinle çıkmadan öncede onu tanıyordun ve sana olan ilgisini biliyordun ama onla çıkmak istememişsin ve başkasıyla çıkmışsın .şimdiki çocukla işler iyi gitmiyor belli sevmiyorsun diğerini üşünmeye başlamışsın bence boşluk duygusu .ikisinide sevmiyorsun ayrıca evlenmek için bu kadar acele etmenin ne anlamı var ki 20 yaşındasın illa biri olucak hayatımda diye gerçekten sevmediğin kişileri hayatına sokma .sonuçta bir bayansın sevgili listen kabarık olursa ilerde evleneceğin kişi bunu sorun yapar .

Vah yazik iki sevgiliyi bir arada tutma hastaligina mi tutuldun ki Allah'tan geliyor galiba diyorsun. Onlara bir iyilik yap ikisini de birak. Sen de kafani dinle bir sure ki, bir dahaki sefere daha durust olasin.

Bunlar sevmek değil,hoşlanmak,gönül kayması...
Kimden hoş sözler duysan,gönlün ona kayıyor.

Bence ikisine de aşık değilsin.
Arkadaş olarak,insan olarak seviyor olabilirsin ama diğer türlü değil.

Gerçekten sevsen,aşık olsan,gözün gönlün kimseyi görmez.
Ben de ikisini de bırak ve gerçek aşkı bekle diyorum.

Kesinlikle şu an hayatında olan insana başkasını düşünerek bile kötülük yapıyorsun.. Birde o insanın yerine kendini koy.. Bu şekilde bir duruma öğrensen katlanabilir misin? Bence tabiki söylemek haddim değil ama ondan ayrıl.. İkisiylede bir süre görüşme.. O 5 senelikle olcak olsaydı bundan öncede olurdu.. Şimdiki ilişkine zaten yeteri kadar saygı ve sevgi duysaydın başkasını aklından dahi geçirmezdin.. İkilemlerinde başkalarının hayatında önemli etkiler yaratma derim ben..

ben de ikisini de sevmediğini düşünüyorum.. ama birlikte olduğun biri varken başkasıyla ilgilenme derim..

tesekkur ederim
bu noktaya geldim ve kurtulamiyorum.. malesef sonunda uzmek zorunda kalicam icin mutsuzum.. cunku kimseyi uzmek istiyorum ama bunu dusunmek icin cok gec kaldim

evet cok tesekkur ederim.. haklisin

cok sagolun kizlar gercekten cok yardimci oldunuz

genelde bu tür düşüncelerin sonu yanlızlık oluyor

hakkında hayırlısını diliyorum... kalbinin ve mantığının götürdüğüne git yani diğerini seçsen gelecekte ne olabilir bununla devam edersen gelecekte neler olabilir ?????
aşk herşey demek değildir bunuda unutma ve kimseyi kırmamak için çabala (bundan kastım ikisinide idare et!!!!!!!!!!!!!

Bence ikisini üzdüğünün toplamından daha çok sen üzüleceksin gibi...
Birini kabul etsen evliliği düşünerek aklın diğerinde
Diğerini kabul etsen aklın berikinde olacak...

Briyle problem yaşadığında keşke diğeriyle diyeceksin ve bunu her ikisinde de yaşayacaksın, hayat bu, her gün mutluluk üretmiyor bize..

Sevdiğin isim tercih sebebi olamaz, sevdiğin isim ilk sıradadır ve yeri değişmez ama görüyorum ki sen "o" mu yoksa "bu" mu derdine düşmüşsün...

Yaşadığın şeyin adın aşk değil o kesin...
Düşüncelilik de değildir bu yaptığın, işgüzarlıktır...

Yani bence sağlıklı düşünemiyorsun...

Biraz ağır oldu canım ama silkelenip kendine gelmelisin...

bende tam senin dediklerini dusunuyorum sonuc olarak yine bir karar veremiyorum cunku kendi mutlulugmda soz konusu hangi yolu secsem daha mutlu olurum bilmiyorum
ama birilerini boyle uzmuskende Allah bana mutluluk nasip eder mi orasinida bilemiyorum artik
bu noktaya nasil geldim bilmiyorum ama geldim bir sekilde ve bundan sonrasi vicdanim zaten beni rahat birakmaz sonucta birinin mutsuzluguna sebep olucam belki ikisininde

Sevgi böyle bir şey değil vallahi değil yaşadım biliyorum =)

İnsan sevdiği zaman, aklına bir başkası hiç gelmez, adı bile geçmez böyle bir düşüncenin

Yaşın itibariyle hem erkek arkadaşının hem de diğerinin çok toy olduğunu düşünüyorum. Beş yıldır var ve hayatımda başka biri olduğunu biliyor diyorsun işte bu çocukluktur. Aklı başında bir erkek sevgilisi olan bir kadını düşünmez, düşünemez.

Gel-git yaşları bunlar, aklını aşkla fazla meşgul etme, insanlarında günahına girme. Kafanı dinle biraz hayatında biri olacak diye bir kural yok, ara ver, kendine zaman tanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…