siz olsaniz ne yapardiniz?

aklımı kurcalayan bana erkek arkadaşımın hatalarını bulup onun tam tersi şekilde davranan biri vardı. ve aklımı karıştırmıştı.
sonra düşündüm taşındım ben erkek arkadaşıma yani eski sevgilime aşıktım. kusurlarını o akıl kurcalayan gelmeden önce kabul etmiştim.
ve geri dönmüştüm. yani senin anlattığın hikayedeki 5yıldır tanıdığın kişi oluyor.ama sen onu öncesinde erkek arkadaş olarak kabul edemediğine göre sıkıntı başlıyor.
ama şiuan kini sevmediğin de kesin

Son düzenleme:

ikisiylede arana mesafe koy, görüşme bi süre, ama öyle 2-3 gün değil bikaç ay, sonra hangisine aklın ve kalbin yatıyosa ona yönel diğerinede sünger çek ayran gönüllü olma

ikisiylede arana mesafe koy, görüşme bi süre, ama öyle 2-3 gün değil bikaç ay, sonra hangisine aklın ve kalbin yatıyosa ona yönel diğerinede sünger çek ayran gönüllü olma

canim zaten ikisiylede hic gorusemiyorum ikiside farkli sehirde, bende ikisindende farkli bir sehirdeyim
telefon, internet araciligiyla konusuyoruz
ben sevgilim sehrine gittim
5 senelik olansa daha once benim sehrime gelmisti, simdi tekrar gelmek istiyor yuz yuze konusmak icin

Vicdanının muhasebesini veremediğin işten uzak duracaksın o zaman canım...
Terazinin kefesine koyduğun o iki isimse terazi kim peki, tartan, ölçen, biçen... Sen mi? Sen karar verecek durumda değilsin, kimseyi teraziye koymaya kalkma...

Senin birini tercih edişinle başlayan görünürde mutluluğun her hangi birinin mutsuzluğuna sebep
Senin tercihinle sebep olduğun mutsuzluk vicdanına yük
Vicdanın bu yükü taşır mı dersin..
Bence vicdanına her hangi birinin yükünü almaktansa kendi yükünü al sırtına, kendi kendinin derdini yüklen, ikisini de uğurla...
ve zaten çok seven senden hiç vazgeçmeyecektir...

Ya ah alırsan !!! Bunu da düşün..

İkisini de sevmiyorsun ya daha iyisi çıkarsa diye bağlanmıyorsun..
Bencillik ediyorsun böyle mutlu etmediğin gibi mutlu da olamazsın..
Yazık etme her ikisine de.. Hayatında biri olmak zorunda değil.
Aşk öyle bir duygudur ki burda ne yapsam kimi seçsem diye sordurmaz
İstemeden kapılıverirsin.. Çok sevdiğinden eminsindir ve başkasını düşünemezsin.
Daha iyisini istemezsin o sana yeter

ikisindende ayrıl ve gerçekten birisine aşık olana kadar kimseyi hayatına sokma karşındakilere de yazık günah onlarında duyguları var sen ıkısını de sevmıyorsun.

tam olarak aynı olmasa da; şöyle söyleyeyim..
ben o 3 aydır tanışılan adamla evliyim ve hiç pişman değilim... 5 yıldır olmayan adam şimdi de olmaz bence hiçç kafanı karıştırma..

İkisini de sevdiğini düşünmüyorum zaten bazı arkadaşlar dile getirmiş bu durumu. 5 yıldır onunla olmamışsın demek ki bir şeyler eksikmiş. 3 aydır sevgilisiniz başkasını düşünüyosun buda sevdiğini göstermez. Belki yalnız kalmamak adına böyle davranıyosundur ama bence her ikisiyle de ara ver düşün tart hangisi daha baskın senin için ona yoğunlaş (başka insanlarda hayatına girebilir unutma ben sadece 2 si için konuşuyorum ) Sevgilinse ağır basan 5 yıllık olana bir dur deme vaktin gelmişte geçiyodur ama 5 yıllıksa ağır basan sevgilin sana daha fazla bağlanmadan bitirmen onun açısından ve kendi açından daha mantıklı geliyor bana. Ha şu da var bence ikisi olmadanda yapabilirmişsin gibi illa biri olsun diye düşünen biri değilsen o verdiğin arada ikiside ağır basmıyosa ikisinide bitir.

ikisinide bırak bence çünkü gerçekten ikisinden birini sevsen başkasını asla düşünmezdin ...
yani ben olsam bırakır gerçekten seveceğim insanı hayatımn aşkını beklerdim
bana başkasını düşünmeyi aklımdan bile geçirtmeyecek insanı :) yani tam istediğim gibi olmalı senin başkasını düşünmen çıktığın insanda aradığın şeylerin olmadığını gösteriyor.
aksi halde tam istedğin aradığın gerçekten aşık olduğun kişi olsaydı aklının ucundan geçmezdi böyle birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…