Bebegin cok kucuk evet ama
kazandigin para kayinvalidenin kirasina gidecekse calisma
Calisacaksan da kazandigini verme
esin ne yapiyorsa yapsin.
Esine cok sinir oldum!
Tamam annesidir ,muhtac olsa neyse de ihtiyaci olmadigi halde keyif yapsin diye gonderilen paraya acirim ben .
hem de benim kazandigimdan ...
her ay 1500 tl de az degil
o paraya kredi cekip siz ev sahibi olabilirsiniz
seni dusunmeyeni sen hic dusunme
1500 lira kirayı siz mi ödeyeceksiniz:26:kadının evi durumu varken sizin böyle bir mecburiyetiniz yokeşine sözünü geçirebileceksen buna engel ol ödemeyemeyiz de yok kocam beni dinlemez diyorsan çocuğu kaynanana bırak o baksın öyle çalış en azından boşuna para vermemiş olursunuz kaynanam çocuğuma bakmaz diyorsan bebeğin büyüyene kadar çalışma yada kazancını kocana verme senin parana güvenmesin kocan ben olsam böyle yapardım
çocuğun çok küçük boşver calışma Allah sana başka kapılar açar
eğer eşin senin çalışmanı fırsat bilecekse ve hiç ihtiyacı yokken kv senin çalışıp evladından ayrı kaldığın paralarla lüksüne lüks katacaksa çalışma bence.ben öyle yapardım en azından.çocuğunun büyüdüğünü ilk adımını göremeyeceksin sonuçta.bide aklın hep onda kalacak.bebeğin çok küçük çünkü.her şeyin hayırlısı olsun.inşallah en doğru kararı verirsin arkadaşım.allah bebeğine de sağlıklı uzun ömür nasip etsin.
1500 tl ödeme + çocuğa bakıcı tutma gücünüz var ise eşine ev alıp parayı oraya bağlama şartıyla işe başlayacağının şartını koy herhalde oda mal sahibi olmak ister.
Bugün 100 milyar kredi çeksen 10 senede ayda 1,500 tl ödersin zaten
Eğer siz çalışıp kv nizin kirasını verecekseniz kendiniz için değil kv için çalışmış olacaksınız.
Kimin çocuğuna bakıyorsa o ödesin kirasını.
Bu durumda çalışmayın.
Bazı tiplae çalışan geline sabana vurulan ikinci eşşek gibi bakarlar sizinki de onlardan sanırım
kendinizi sömürtmeyin.
Bebeğinizi kreş yaşına kadar kendiniz büyütün bu durumda.
Yada eşinizle baştan konuşun net karar alın.
İnanın bu durum sizi gittikçe daha da rahatsız edicek ve eşinizle aranızda ciddi sorunlara yola açacaktır.
eğer maddi durumunuz yeterliyse ve 2 yıl daha senin çalışmana gerek yoksa bence ilk 2 yıl anne bakmalı çocuğuna.
yeni iş fırsatları doğabilir ama çocuğunun ilk 2 yılı geri gelmez..
ayrıca eşinin tutumu çok çirkin.k.validenin baktığı kadının evlerini üstüne geçirmesine de şok oldum.Allah korkusu yok mu bu insanın?
eşinin tutumu hiç ama hiç hoş değil.
bence siz işe girip girmeme tereddütünden ziyade bunu düşünün.
artık herkesin hanesi ayrı.
kaldı ki kv durumu da gayet yerinde eşiniz çocuğunuzun rızkını annesine göndermemeli.
işe girseniz bile maaşınızı vermezsiniz.ev kredisi ödemek daha mantıklı.
1500 tl ye kirada oturmasını biliyor ya oğlu nasılsa öder.bu nasıl mantıktır ya!
kayınvaliden kokoşta peki ya eşin o da çok garip bir adammş...
çalışma çalışırsanda parayı koklatma çocuğuna birikim yap.
kocan düşünsün annecağzını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?