siz olsanız ne yapardınız

aysenazzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.496
21
158
38
merhabalar. biz iki eltiyiz. eşimin bir abisi var sadece. ben 2.5 senelik evliyim.eşimle cok severek evlendik.
eltim biz evlenmeyelim bozulsun diye daha önce olmadık seyler yaptı. evlendik laf sokardı her defasında bana.
ben normaLDE altta kalan biri değilimdir ama kimse huzursuz olmasın diye hep sustum.
ve beni insan yerine koyup konusmadıgı halde eşim ve ailesi mutlu olsun diye onunla konustum.
hiçbişey olmadıgı halde olmayan aramızı düzelttim.taki 7 ay öncesine kadar.
7 ay önce kızımı dogumdan 12 gün sonra kaybettim. beynimdede tümör olustu.bilenler bilir burda.
beni değil yanıma gelmek aramadı bile eltim. kendi durumuma değilde kızım için aramamasına kızmıstım.
bugün yarı felç gecirdiğini ögrendim.bir yanım ettiği yanına kalsın sen Allah rızası için ara diyor.
diğer yanım hala affedemiyor.bu arada kayınvalidem ararsan ben sana kızarım diyor.
eşimde kızar eminim. sizce ne yapmalıyım?siz olsanız ne yapardınız????

Basina gelenler cok kotu. Cok gecmis olsun. Sana ara ya da arama diyemem. Gonlunden ne geciyorsa onu yap. Bazi durumlarda onun gibi davranirsan onun gibi olursun diye dusunsemde bu durum oyle bir durum degil.

Not: Ben aramazdim. Benim icin biten biri bitmistir. Bir daha ne ararim, ne sorarim.

Son düzenleme:
Ah canım Allah rahmet eylesin meleğine cennette beklesin kuşun annesini neyse konuna gelecek olursa nasıl bir insan senin acına gelip bir başsağlığı dilemiyor pes doğrusu bence arama senin kadar acı yaşamadı bir annenin canı kaybetmesinden başka büyük acı olurmu bırak anlasın nasıl bir şey yaptığını anlayacak kapasite varsa tabiki

beni adam yerine koymayanı ben hiç koymam kanatsız melek olamıyorum maalesef

Neden arayacakmışsın ki ?
Bırak anlasın ne demek , sen bebeğini kaybetmişsin aramaz mı insan , kusura bakma ararsan artık senden enayisi yok .

ayşenazcım, ben de aramazdım bu durumda. hem eşinle kayınvaliden de biliyormuş durumu, aramamana destek çıkıyorlar.
eğer eşinle aranda problem çıkacak olsaydı ara derdim ama bence bu durumda aramadığın için rahatsız olmana gerek yok canım.
yine de Allah şifa versin eltine.

Allah sabır versin ve geçmiş olsun.Dilerim en kısa sürede sağlıklı bir yavrun olur... Etme bulma dünyası işte ne diyeyim kalbinin sesini dinle.Eğer ararsan allah rızası için yaparsın ararsan anlar umarım yaptığının kötü birşey olduğunu.Ama aramassan da zamanı geldiğinde cevabını verirsin

Arama bence, ınsan degıl o...

Bence ara. O utanır belki yaptıklarından pişman olur. Aramakla enayi olunmaz, sen Allah rızası için aramış olursun sadece. Bu arada Allah sabırlar versin ve çok geçmiş olsun.

asssssssssssslaaaaa aramam
senı adam yerıne koymayanı sen nıye koyasın???
ne zannnedıyo kendısını
ettıgını bulmuş!!

ara da sana zamanında ne yaşattığını görsün utansın derdim normalde ama böyle insanlar emin ol utanmaz üstüne birde "ben onu aramamıştım ama o beni aradı arayacak tabi" diye düşünüp daha da havalara girip sizi kendi minik çaplarında ezdiklerini zannederler.. böyle insanlar aranmaz canım, kimseye haketmediği değeri vermeyeceksin.. Allah şu dünyada herkese ama herkese iyi veya kötü başkasına yaşattıklarını yaşatıyor buna bir kez daha emin oldum.

CANIMMMM

ben aramazdım eltim görümcem yok o yüzden durumunu cok anlayamıyorum ama basımızdan gecenler zor şeyler ben o günlerde yanımda olmayanlara selam bile vermiyorum

eşimin ailesinden dayıları teyzeleri hiç gelmediler onlarında hiçbirseylerine ne giderim ne ararım artık

Sev seni seveni hak ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise
Bazı şeyleri zorlamanın alemi yok , sen arasan bak benim bu halimden keyif alıyor bile der .
İnsanın içi kötüyse yaptığın hiç bir şey fayda etmez.

canım normalde en azından telefonla ara byüklük göster derdim ama madem eşin de istemiyor arama.onun için aile huzurunu bozma.sonuçta eşinin tarafı o ne diyorsa öyle yap.

Ben olsam aramam.. Elti melti hiç umurumda olmaz kendi derdime bakarım.

Bu kadar dert etme. sen onun aramasına çok mu muhtaçsın? o senin aramana çok mu muhtaç? Zaten birbirinizi sevmiyorsunuz konuşmuyorsunuz. Kv bile arama diyor. Dert edilecek şey değil.. Tabi başına gelenler üzücü ama yapacak bir şey yok.

başın sağolsun öncelikle.
bende asla aramazdım.kimki o,senin acından dahamı fazla acısı?
dünyada yokmuş gibi davranırdım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…