siz olsanız ne yapardınız

anlayacagını bende sanmıyorum.çünkü anlasaydı şimdiye dek yaptıklarımdan anlardı ama..
dediğim gibi içimden gelmiyor. Ama yanlısmıyım diyede düşünüyorum.
Allah rızası için aramalıyım gibi geliyor ama kendimide yine ezmiş olucam.
hakettiğini düşünmüyorum bu davranısımı.çünkü ben cok yedim onun önünde bugüne dek

normalde bende öyleyim.kin duymuyorum ama kırgınım.içimden gelmiyor.
çünkü kızım benim herseyimdi. kaybına cok yıkıldım.
ve o anda aranmamak unutulmuyor.
yanında olanıda olmayanıda unutamıyorsun.

içinden aramak gelmiyorsa biz olsaydık ne yapardık kısmını boşverip aramayacaksın canım
içinden geldiği gibi davranman en doğrusu sanırım bu konuda

Son düzenleyen: Moderatör:
bence içinden geçeni yap kimseyi dinleme
ben olsam arardım heralde bir kez bile olsa
onun gibi anılmak aramadı dedirtmek istemezdim

Çok zor şeyler yaşamışsın, karşındaki kişiye insan bile denemez..
Ama manidar bi söz vardır.. İyiliğe karşı iyilik herkesin işi, kötülüğe karşı iyilik er kişinin işidir.
Bırak o yaptığıyla kalsın..Belki utanır senin aramandan, kendine bi çeki düzen verir.

aramam beni bebegim vefat ettiginde aramayan insanın yuzune bakmam acıkca umrumda olmaz o bu kadar kotuyse zaten sen onu arasanda anlamaz bide aradıgına pişman ettirir

evet bugüne dek hep o sözle devam ettim.iyilik yap denize at dedim.
Ama anlamadı.her iyi niyetimde laf sokmayla karsılastım.
sonuc kızım gitti ve aranmadım. bilmiyorum.
eşim gelince söyledim oda abisini aradı.

Evladınızı kaybetmişsiniz o bir melek oldu . Rabbim size sabır versin inşallah en kısa zaman da tekrar sağlıklı bir bebeğiniz olur .

Sorunuza yanıtım ise ; Kesinlikle aramazdım . Hadi insanlık sen de kalsın ara utansın diyeceğim , ama böylelerin insan olduğu da şüpheli bir durum olduğundan , utanma duygusu nedir bilmezler . O yüzden arama .

işte böyle düşündügüm için içimden gelmedi. bu düşüncede yalnız olmadıgımı burda cogu arkadaslar sayesinde gördüm.
Bir feyz alacagını bilsem ararım ama buna inancımda yok acıkcası.
tecrübeyle sabitledim daha önce.birde hiçbirsey için değilde kızım sözkonusu olunca.....

Ben bazı kadınları cidden anlamıyorum cidden ama ..
Kayınvalidesi laf soktuğu zaman kocasıyla arasını bozacak kadar kafasına takar..
Benim canım kanım yavrum gitmiş ben bu insanı arayıp geçmiş olsun diyeceğim ?
Diyeceğim kişi sinir hastası değil aklından bir zoru yok , Peygamber efendimiz bile vahşiye dediği seni affediyorum ama gözüme görünme lütfen diye rica etmiş.
Konu sahibi bu konu da nötr olabilir.

İçinden hala aramak geliyorsa ara.
Ama ben olsam aramazdım sanırım...
Bu arada başın sağolsun bebeğin için

kötü söz,kötü hareket sahibine aittir cnm....sana çok geçmiş olsun, rabbim sabır versin....

bence tlf aç geçmiş olsun de cnm

Daha önce böyle bir girişimiz olupta karşı taraf hala aynıysa eğer , bırak ne hali varsa görsün .

bebişin için başın sağolsun rabbim en hayırlı zamanda yine verir inşallah.ben olsam arardım ki anlasın ilahi adalet diye bi şey var.

kızınıza çok üzüldüm, evlat acısı çok zordur Allah sabır versin size, hastalığınız içinde çok geçmiş olsun..

eltinize gelince siz aranızı düzeltmek için çabalamışsınız ama o, kendi hastalığınızı bırakın evladınızı kaybetmişsiniz ne gelmiş ne aramış, ben kesinlikle aramazdım
bazı insanlara ne yaparsanız yapın, düzelmezler,iyi olmazlar, bırakın onu, boş verin, yok farzedin, kesinlikle aramayın

Bu, insanın karakteriyle ilgili bir durum. Dolayısıyla vereceği tepki de ona göre olur.

Ben kin güdemeyen bir insanım.

Ben olsam böyle bir durum karşısında büyüklük bende kalsın der yine de arardım.

Sizin başınız sagolsun, eltinize de geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Kesinlikle arama.evladin ölmüs aramamis...Yuh yani..Siz arkadas degilsiniz ki görmezden gelesin böyle bir seyi..Akrabasiniz yahu...

allah sabır versin canım kızın için çok üzüldüm evlat acısı nedir çok iyi bilirim eltine gelince seni aramaması çok insafsızca aranız ne kadar kötü olursa olsun aramalıydı..
onu arama konusuna gelince biz bu dünyada herşeyi allah rızası için yapıyoruz büyüklük sende kalsın derim zaten allahından bulmuş araki kendinden utansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…