Siz olsaniz ne yapardiniz?

Ceg2012

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
72
3
18
35
İki yil once tam evlenecekken annesi yuzunden ayrildik ve annesinin istedigi kizla evlendi bir yil gecmeden bosandi simdi de tekrar gorusmek istiyor artik ailesi onemli degilmis o bi hata yapmis cok pismanmismismisss!! Sizce ben ne yapayim simdi o kadar gozyasi doktum ki onun icin su an bu durumda olmak icin ama tabi duygular ayni degil

kesinlikle arkama bakmam. zamanında beni tercih etmemiş gitmiş başka birini seçmiş. sebebi ne olursa olsun o saatten sonra bana dönmesi bana hiçbir şey ifade etmez. tabii yine de sizin kararınız..

Köprünün altından cok sular akmıştır
Ne o eskisi gibidir, ne de sen
Hic birsey eskisi gibi olmaz, sans falan verme

Zamanında sen gözyaşı döküp üzülürken ailesi onun icin onemli olmayacaktı
Bu saatten sonra ne fayda

tabikide geri dönülmez,yani ben olsam dönmezdim açıkçası
sebep neydiki annesi yüzünden bıraktı sizi ?

sakin ama sakin dönme,daha cok üzüntüler yasamak istemiyorsan dönme

bosanmasaydi mutlu yürüseydi evliligi,hicte pisman olmazdi,ismini bile unutmustu

Buyuk konusmayayim ama kesinlikle kabul etmezdim.siz kabul etseniz ne olacak sizi istemeyen o ailesine karsi basini hep kakista olacak.arkaniza bakmayin ve aklinizi celmesine izin vermeyin

Son düzenleme:
O zaman ailesi önemliydi de şimdi niye önemsemiyor? Belki de o kişiye nispet etmek için seni kullanıyor. Kesinlikle geri dönme seni kullanmasına izin verme.

insan bi kere gider geri gelemez gelirse bidaha gider geldiğinde herşeyın kaldıgı yerden devam edecegını bılır alısır zamanla arsızlasır bı gıder ıkı gelır kabul edebılırım dersen sıkıntı yok

Ne biçim adamsa, her istediğinde kadınları kendine oyuncak edebileceğini düşünüyor herhalde.
Tabi ki dönmeyeceksiniz. Bunu sormanız bile hata. Daha önce annesi için sizden ayrılan, yarın bir gün annesi için sizi de boşar.
Sorumsuz adam. O kıza da yazık etmiş .

"Ne yapardiniz" diye sordugun icin, gercekten ne yapacagima dair yorumluyorum: arkama bakmazdim!

Gecmisi gecmiste birakmakta fayda var, keskeler, vahlar, ama'lar icin gec bir zaman olmus.
O koprunun altindan da yeterince sular akmis, gitmis...
Unutmamak lazim, annemin bir lafi vardir "kimse iyi kocasini birakmaz kizim!" derdi...
Herseyde bir hayir vardir...
Bence sen bundan sonra onune bakmalisin, gelecegin gecmisinden daha onemli!

Sevgili arkadaşlarım bana söyleyecek bir şey bırakmamışlar :)

Kesinlikle hepsine katılıyorum.

Sakasiz diyorum bu lafi bana demis olsa , Patlatirim tokadi !!
Isteyen siddet desin ne derse desin , ama ne bu olmadi denedi
Bosta kaldi sana donuyo oylemi , bune Dengesizlik ya.

Annesini dinlemeseymis , adam gibi sevdigine sahip ciksaydi!!
Sakin ama sakin , yuzune bile bakma!!!
Seni hak etmiyor cunku...

Gitsin anasinin dizinin dibinde otursun.

kesinlikle katiliyorum.
hem yarın bir gün başına bile kalkarlar.(özellikle ailesi)

arkadasim.
eşini de anasinin yüzünde boşamadigi ne malum.

Boyle bi durumda duygularim ayni degilse hiicc arkama bakmam.

evlenmese neyse, asla ama asla kabul etmezdim. ben aglarken onlarin. dugunde oynadiklarini, balayi yaptiklarini kendime hatirlatir guclu durmaya calisirdim.

bence burda asıl sorun evlenmesi boşanması vs değil adamın annesinin lafına bakıp zamanında seni yüzüstü bırakmış olması.kendi kararlarını alamayan karaktersiz hala annesinin ağzının içine bakan biri için asla bu riske girmezdim.
sadece beni bıraktı şimdi geri dönmek istiyor desen inan çok farklı konuşurdum düşün derdim ama bu anneyle olmaz o adamla hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…