İki yil once tam evlenecekken annesi yuzunden ayrildik ve annesinin istedigi kizla evlendi bir yil gecmeden bosandi simdi de tekrar gorusmek istiyor artik ailesi onemli degilmis o bi hata yapmis cok pismanmismismisss!! Sizce ben ne yapayim simdi o kadar gozyasi doktum ki onun icin su an bu durumda olmak icin ama tabi duygular ayni degil
İki yil once tam evlenecekken annesi yuzunden ayrildik ve annesinin istedigi kizla evlendi bir yil gecmeden bosandi simdi de tekrar gorusmek istiyor artik ailesi onemli degilmis o bi hata yapmis cok pismanmismismisss!! Sizce ben ne yapayim simdi o kadar gozyasi doktum ki onun icin su an bu durumda olmak icin ama tabi duygular ayni degil
O zaman ailesi önemliydi de şimdi niye önemsemiyor? Belki de o kişiye nispet etmek için seni kullanıyor. Kesinlikle geri dönme seni kullanmasına izin verme.İki yil once tam evlenecekken annesi yuzunden ayrildik ve annesinin istedigi kizla evlendi bir yil gecmeden bosandi simdi de tekrar gorusmek istiyor artik ailesi onemli degilmis o bi hata yapmis cok pismanmismismisss!! Sizce ben ne yapayim simdi o kadar gozyasi doktum ki onun icin su an bu durumda olmak icin ama tabi duygular ayni degil
Köprünün altından cok sular akmıştır
Ne o eskisi gibidir, ne de sen
Hic birsey eskisi gibi olmaz, sans falan verme
Zamanında sen gözyaşı döküp üzülürken ailesi onun icin onemli olmayacaktı
Bu saatten sonra ne fayda
Ne biçim adamsa, her istediğinde kadınları kendine oyuncak edebileceğini düşünüyor herhalde.
Tabi ki dönmeyeceksiniz. Bunu sormanız bile hata. Daha önce annesi için sizden ayrılan, yarın bir gün annesi için sizi de boşar.
Sorumsuz adam. O kıza da yazık etmiş .
arkadasim.
eşini de anasinin yüzünde boşamadigi ne malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?