Siz olsaniz ne yapardiniz?

tabi ki geri dönülmez
o adam her istediğinde her isteğini elde edebileceğini mi zannediyor?
artık olan olmuş geri dönüşü olmaz bazı şeylerin

Ayni ırmağa bile iki kez girilmezken siz aynı ilişkiyi yasamaktan bahsediyorsunuz. Ne siz sizsiniz artik, nede o o.siz uzuntudeb ölürken Şahsın sizi terkedip bir baska kadınla ayni yatakta yattigini, onunla birlikte olup mutlu olduğunu, o kadına ssni seviyorum diyerek yollarina serildigini düşünün. Simdide size sarildigini düşünün. Eğer içiniz alıyorsa kabul edin. Ama azcik bile olsa yaaa diyorsanız bosverin.. hayat daha guzelleriyle karsilastirsin...

Zamaninda senden ayrilmasini saglayan annesi hala hayatta erkek ne kadar ailem onemli degil desede hep onemli olacaktir et tirnaktan ayrilmaz duygularin ve aklin karisik olacak ki buraya konu acma geregi duydun artilari ve eksileri degerlendir mantiginla hareket et duygularinla hareket etmistin gecmiste ve uzuldun senin icin kaba taslak degerlendirme yapayim artilarini malesef tanimadigim icin yazamiycam konu icinde gecmemis ama eksileri yazabilirim
1- evlenip bosanmis yani dul
2-gecmiste seni yuz ustu birakmis
3-annesi ile aranda denge kuramamis
4-seni yeterince sevmemis olacak ki baskasi ile evlenmis
Bunlar benim bulabildiklerim bu listeyi sen kendine gore yaz ciz yogunlasip dusun sonun ne olur ailenin tepkisi cok onemli onlarida dusun sunu da asla unutma eger donersen yine istenmeyen gelin olacaksin ve sana yapilan tum haksizliklari pesinen kabul etmis sayilacaksin

verilcek tek cevap var AL ELİNE CEP TELEFONUNU GİRYENİ SMS KISMINA VE YAZ GÜZELİM.

AH BE AŞKIM OLDUMU ŞİMDİ
BAK İKİMİZDE BOŞU BOŞUNA ACILAR ÇEKTİK
AMA BEN YİNEDE SANA HAYIR DİYEMİYCEM
HELE BİR EVLENİP BOŞANIYIM
ŞARTLARIMIZ EŞİTLENSİN
İKİNCİ BAHARI DA SENİNLE YAŞARIM
ALTINADA ŞÖYLE OKKALI BİR ÖPÜCÜKKK

Vallahi böyle annelere müstehak..evlatlarını göz göre göre ateşe atıyorlar..
adamda da suç, koca adam olmuş madem seni seviyor diretseydi en başta...zorla kafasına silah mı dayamışlar sanki..
Ben yerinde olsam bi daha katiyen yüzüne bile bakmam...anası yine açar aranızı...mutsuz bi evlilik istemiosan vazgeç...

bu çok iiyiymişşş..

Kimsenin ikinci tercihi olma.

asla ama asla geri dönme içinde gerçek sevgi olan bir erkek dünyalar yıkılsa sevdiğini bırakmaz hadi diyelim ayrıldınız başkasıyla evlenmezdi evlenebildiğine göre demek ki istemiş o kızı bu devirde kimse zorla evlendirilmiyor artık....ben senin yerinde olsam burda bu konuyu açacak kadar bile önemsemezdim onu

oo. yüzsüzün yüzsüzü. bunla birde muhatapmı oldunuz. verin yuları eline defedin gitsin.

Son düzenleme:

ailesinin onayını alması tabi ki önemli ama sizden ayrıldı diye başkasıyla evlenmesine gerek yoktu..ya sevdiğim kız ya da başkası olmaz diyip evlenmeyebilirdi...
kapattığın kitabı bir daha açıp okuma gereksiz..yoluna devam et..hem tekrar birlikte olup evlenmeye kalksanız belli ki ailesinden çekiceksiniz yine hiççç gerek yok bile bile lades deme geri dönüp bakma..

adam konu sahibini gerçekten istiyor olsaydı zaten ayrılıp başkasıyla evlenmezdi, şu an boşanmış olduğu için boşlukta ve kendini avutması garanti olan kişiye yaklaşıyor ne adice bir davranış konu sahibi burda hiç bu konuyu bile açmamalıydı direkt red cevabı vermeliydi ama maalesef onun da aklı karışmış.

o kişiyi görmemek için köşe bucak kaçardım,
zamanında tercih meselesi olduğunda tercih edilmedin, bundan sonra tercihleri olabilir hayatında.
İnsanı bir kere yıkmak neyse de aynı kişi tarafından defalarca yıkılmak hiç de kolay değil

evlenmese neyse, asla ama asla kabul etmezdim. ben aglarken onlarin. dugunde oynadiklarini, balayi yaptiklarini kendime hatirlatir guclu durmaya calisirdim.

evet aynen, adam konu sahibi ağlarken, evlendiği kızla güzel anlar yaşıyordu şimdi utanmadan çıkmış gel eskiye dönelim pişmanım diyor külliyen yalannnn....

Kesinlikle yüzüne bakmazdım. Aklı var fikri var seçimini doğru yapsaymış. Ayrıca evlendiği eşiyle iyi anlaşsa şu an sen aklına bile gelmeyecekten belki, çoktan yuvasını kurmuş yoluna bakıyor olacaktı. Ayrıca bir daha böyle bir şey yapmayacağının da garantisi yok ona göre sen ne olursa olsun hazır bekliyor olacaksın. O seçimini yapmış başka bir hayat seçmiş sen de kendine başka bir hayat seç ve karşına çıkacak başka güzel insanlarla mutlu ol arkadaşım

ne kadar tanıdık bi hikaye..o evlenirken seni nasıl yandın, yıkıldın, savruldun Allah bilir..bütün her şey bitmiş, umut bitmiş, hayaller bitmiş, o artık başkasına ait..sen yaşadın bunları başkası değil..erkekler pişman olmaz..mış gibi yapar öyle hissttirirler..annesini dinlemiş, seni bırakmış, evlenmiş, aynı yatagı kısada olsa bi hayatı paylaşmış..
sen de şimdi onu mu dinleyeceksin, nasıl bir cesaretle kapına gelmiş bilemedim ama..empati yapacak olursam hayatta hiç bir şeyin bu kadar kolay olmadığını ona gösterir, gözümde sıfır olduğunu görmesini sağlardım..hala seviyor dahi olsam dönmezdim, çünkü gelecek yok bu adam da..bunlar benim düşüncem. ama tabiki irade ve kalp sana ait..

manında önceliği olmadın , ilerde niye gene dıştan etkilenmesin ki ihtimalı var. Her ne kadar şimdi öyle konuşssada aile her daim olucak.
Son pişmanlık fayda etmez.
Seni düşünse kapanmak üzere yaranı gelip deşmez, yaşattıklarından sonra karşına çıkmazdı bu ne büyük bencillik. Kutsal bi sevgi değil onunkisi bence.
Aman uzak dur musallat olmasın.
Anası ve öyle biri ile bnce hayat geçmeZz. Zindan ederler sana hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…