- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
O da olabilir tabi .Ama fark eder mi ? Yine de yorumumdaki gibi bir adam olduğu gerçeği değişmez.
verilcek tek cevap var AL ELİNE CEP TELEFONUNU GİRYENİ SMS KISMINA VE YAZ GÜZELİM.
AH BE AŞKIM OLDUMU ŞİMDİ
BAK İKİMİZDE BOŞU BOŞUNA ACILAR ÇEKTİK
AMA BEN YİNEDE SANA HAYIR DİYEMİYCEM
HELE BİR EVLENİP BOŞANIYIM
ŞARTLARIMIZ EŞİTLENSİN
İKİNCİ BAHARI DA SENİNLE YAŞARIM
ALTINADA ŞÖYLE OKKALI BİR ÖPÜCÜKKK
İki yil once tam evlenecekken annesi yuzunden ayrildik ve annesinin istedigi kizla evlendi bir yil gecmeden bosandi simdi de tekrar gorusmek istiyor artik ailesi onemli degilmis o bi hata yapmis cok pismanmismismisss!! Sizce ben ne yapayim simdi o kadar gozyasi doktum ki onun icin su an bu durumda olmak icin ama tabi duygular ayni degil
İki yil once tam evlenecekken annesi yuzunden ayrildik ve annesinin istedigi kizla evlendi bir yil gecmeden bosandi simdi de tekrar gorusmek istiyor artik ailesi onemli degilmis o bi hata yapmis cok pismanmismismisss!! Sizce ben ne yapayim simdi o kadar gozyasi doktum ki onun icin su an bu durumda olmak icin ama tabi duygular ayni degil
oo. yüzsüzün yüzsüzü. bunla birde muhatapmı oldunuz. verin yuları eline defedin gitsin.İki yil once tam evlenecekken annesi yuzunden ayrildik ve annesinin istedigi kizla evlendi bir yil gecmeden bosandi simdi de tekrar gorusmek istiyor artik ailesi onemli degilmis o bi hata yapmis cok pismanmismismisss!! Sizce ben ne yapayim simdi o kadar gozyasi doktum ki onun icin su an bu durumda olmak icin ama tabi duygular ayni degil
Kimsenin ikinci tercihi olma.
Sakasiz diyorum bu lafi bana demis olsa , Patlatirim tokadi !!
Isteyen siddet desin ne derse desin , ama ne bu olmadi denedi
Bosta kaldi sana donuyo oylemi , bune Dengesizlik ya.
Annesini dinlemeseymis , adam gibi sevdigine sahip ciksaydi!!
Sakin ama sakin , yuzune bile bakma!!!
Seni hak etmiyor cunku...
Gitsin anasinin dizinin dibinde otursun.
evlenmese neyse, asla ama asla kabul etmezdim. ben aglarken onlarin. dugunde oynadiklarini, balayi yaptiklarini kendime hatirlatir guclu durmaya calisirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?