- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
mrb. benim bir sorunum var aslında Allah daha büyük sorun vermesin tabi de daha doğrusu arada kaldığım bir konu. erkek arkadaşım çalışıyor. fakat geçen ay maaşı yatmadı.. çok canı sıkkındı. anladım birşeyi olduğunu. sorduğumda söyledi. kredi kartı borcu varmış faize binecekmiş falan. bende sıkma canını ben veririm dedim. önce istemedi. sonra maaşı alır almaz ödiycem sana dedi. bende tamam bitanem sıkıntı yapma ödersin sonra dedim. borç verdiğimde 500 tl bir para.neyse maaşını aldı. aldığı gün telefonda konuştuk. aldım maaşı bitanem h.sonu ödiycem sana görüştğümüzde dedi. tamam dedim. ama 2 hafta oldu. unuttu mu anlamadım. ben çalışmıyorum hala okuyorum o parayı 1 yılda anca biriktirdim. kimisine küçük bir para gibi gelebilir ama benim başka gelirim yok. şimdi ne yapıcam bilemedim. nasıl istenir? utanıyorum da erkek arkadaşım 1 yıllık ilişkimiz var bir yere gideriz genelde o öder. bende öderim tabi de.. ne bileyim bişi olur acil hemen gelir falan durum böyle olunca nasıl söylenir borcunu ver diye? arkadaş olsa daha rahat da sevgili olunca kıza bak ne kadar da cimri desin istemiyorum. ama ihtiyacımda var yani o paraya. bazen ailemden alamıyorum çünkü. napsam ki? lütfen yanıt yazın...