siz olsanız ne yapardınız?

erkek de kadın da birbirinden karaktersizmiş sizin olayda. iyi yapmışssınız!
herhalde sırf gıcıklık olsun diye eltisine kahve icmeye giderdim hergun... zaten yakın arkadasmıssınız

onun asıl zorunda gidecek olan başkasının sevgililerini ayarttıgını erkek tarafından herkesin bilmesi olurdu... yine de böyle yapmayıp asil davranmıssınız

Ona gıcıklık olsun diye değil zaten o arkadaşım her akşam gelirdi bize ben o zaman bekardım ve ankaradaydım şimdi bodrumdayım hala gün aşırı konuşur olmadı mesajlaşırız hala anlatır bişeyler o kızla ilgili ilgilenmiyorum artık bitti gitti ama onun açısından çok zor bir durum olduğu aşikar ki öyle sevgililik de değil evlilik hayatı bu şuna çok inanırım kalbin temizse sana yapılan kötülük karşılıksız kalmıyor

Son düzenleme:
kadınlar klübüne yeni katıldım ve ilk yorumum da bu olacak sanırım.arkdaşın yazdıklarını okuyup ta ifrit olmamak elimde değldi.kendimi onun yerine bile koyamadım çünkü böyle bir durumda o sevgiliyi evire çevire dövmemek ve o kızı saçından tuttuğum gibi sokağa bırakmamak elimde olmazdı.bir kere kız oğlana yanık ve canım kusura bakma ama senin sevgilinin de kızın kendinden hoşlanması işine geliyo.hani beğenilek hoşuna gidiyo.diyeceksin ki bana niye haber veriyo madem kızın geldiğini vs vs.söyliyim:GÜNAH ÇIKARTIYO. bence artık saf saf düşünme kızların neler yaapabileceğini bilecek kadar tevrübe yşamş veya dinlemişsindir başkalarından .ben o kızdan kurtulur ve sevgilime ayar çekerdim.baktım olmuyor çok zor da olsa el sallar.arkama bakardım ama zaman herşey ilaç.çözebiliceksen ne ala fakat onları arkadaş olarak görmekten bir an önce vazgeçonların hal (özellikle o zilli kızın hali)hal değil.bu tür durumlara katlanmak bile can sıkıcı ya.

O beni dogum gunumda yalniz birakip baska kizla gecircek o günü bende onun yalanlarini dinleyecegim oturup yok artik.biraz silkelen kendine gel bence.bu tip seyleri okuyunca iliskileri kadinlarin goturdugunu farkettim.ya ne sabirlisin arkadaşım. Adam seni sevse dogum gününde bide seni kirar mi.belli ki bu kizdan hoşlanıyor. Erkek milleti hoslanmadigi kizi boyle yaninda tutmaz.hala o kadar duyarsız degil diyorsun.bazi arkadaslarda erkek milleti saf demis.erkekler asla saf maf degil kardesim asil saf biziz.onlar bilir işini. Neden uzun sureli iliskim olmuyor simdi daha iyi anladim.ben olsam yuzune bakmam adamin .ama affeden cok oluyor işte. Sana yapılanin hicbi bahanesi yok.bence birak gitsin evlenseniz bile sana deger vermeyen birinle mutlu senelere olamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…