siz olsanız ne yapardınız?

Valla ben hic ugrasmazdim direk ayrilirdim ne bu boyle hayir diyemiyor mu yoksa kizdan hoslaniyor mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni gelişmeler var...
bu aksam konuştum. meger sandıgım kadar vurdumduymaz degilmiş.
zaten bu olaydan sonra telefonunu hicbir sekilde acmamıştım, yüzyüze de gorusmemiştim.
en son aradıgında güzel girizgah yaptım tam kafamdaki tum dusunceleri paylasıp onunla hos olmayan bir konusma yapacaktım ki... kendisi bana fırsat vermeden ozur diledi ve acıklama yaptı.

meger dün gece olanlar şu şekildeymiş:
kız eve gelince ders calısırken tıkandıgı noktalarda bizimki yardım edecekmis ama once birseyler atıstırmıslar sonra kitaplar vs.
o sırada kız ilişkisinin kötü oldugundan bahsetmis. bir de erkek arkadasıma kiraya ortak olmayı ev arkadası olmayı teklif etmis.
saolsun benimki de ona "kendi sevgilini kıskandırmak icin benim ilişkime zarar vermeye ve athenenoctua ile aramı mı bozmaya calısıyorsun?" demis.
ve bir kadın ile erkegin zor durumda olmadıkca keyfi olarak aynı evi paylasması hoş degil hem de rahat edemeyiz zaten diye onu da kırmadan guzel bir dille konuşmuş... sonra da sen dersini calıs ben işten yorgun cıktım dinlenicem erken yatıcam diyip onu salonda bırakıp kendi odasına kacmıs. bilerek ödevinde yardım da etmemiş yani.
sabah olunca da coook erken saatlerde iş e gitmek icin kalkıyor o sekilde hemen cıkmıs. eve geldiginde kız da yokmus zaten.
bir de bana şikayet ediyor... banyoya kremlerini falan bırakmıs gıcık oldum diyor :)
ve ben onunla konusmak istemedigim sure boyunca kendini benim yerime koydugunu soyleyip yine de olay cıkartmadıgım icin teşekkür etti :)
o kızın büyük bir yanlışını gormedigini fakat yine de okul arkadası olarak kalabalıkken gorusecegini, bunun dısında eve gelme gitme vb seyleri bir daha asla kabul etmeyecegini soyledi...

tabi ki tum bunları duydugumda hemen tereyag gibi erimedim. ona gec de olsa hatasını farkettigi ve aldıgı kararlar icin tesekkur ettim. ve teli kapattım.
umarım hep böyle devam eder...
aklımın bir köşesinde bilmedigim baska birsey var mı, daha neler oldu? vb sorular var fakat deşmek istemedim... eger yalan söylüyorsa sıkıstırdıgım zaman da söyleyecek cünkü.

hepinize desteginiz icin cok teşekkür ederim...

konuyu halletmenize cok sevındım:)

bu kadar anlayıslı bır sevgılısı oldugu ıcın sevgılın cok sanslı vallahi..:)

inşallah bır daha o kızın adı gecmez aranızda..

konuyu halletmenize cok sevındım:)

bu kadar anlayıslı bır sevgılısı oldugu ıcın sevgılın cok sanslı vallahi..:)

inşallah bır daha o kızın adı gecmez aranızda..

teşekkür ederim
eger "ne var bunda, abartma" vb cumleler kursaydı tümüyle bitirmeyi düşünüyordum, hatta kendimi buna hazırlamıstım.
cunku ilerde daha bunun komşusu var, iş arkadası var... ohooo yapamazdım bu sekilde.
ama neyse ki düşündügümün tam tersi oldu bu konusma

iyi ki varsınız...

sevgılınde farkındaymıs baksana sınırları zorladıgının:)

sessızlık en guzel cevaptır derler sessızlıgınle hallettın masallah.... yuz goz olmadan kalp kırmadan kapandı konu en guzelı de bu

sen de ıyıkı varsın hep mutlu ol insallah

Son düzenleme:
Kremleri evden mi getirmiş koymuş? Çok ayrıntıya girmiş, rahatsız oldum ben şahsen.. birde tersten anlattır olayları, doğru sırada gidebiliyor mu bak bakalım...

Afferin sevgiline :). Akli basina gelmis , sandigim kadar saf deyilmis :) Sana da oyle biri yakisir zaten.

gercekten de iyi niyetinden yardim etmis kiza, kiz da zaten hemen sonra niyetini belli etmis.

Valla kız kadir gecesinde doğmuş.
Başka biri olsa şimdiye hastanelik etmişti,mesela ben hahah

Şaka bi yana umarım konuştuğu gibi devam eder.Kızdaki cürret neymiş be öyle.Arkadaş ayağına kafayı takmış,zavallı sevgilisi de paravan.
Umarım çabuk kurtulursunuz bu kişiden gelişme oldukça haberdar edin :)

Kremleri evden mi getirmiş koymuş? Çok ayrıntıya girmiş, rahatsız oldum ben şahsen.. birde tersten anlattır olayları, doğru sırada gidebiliyor mu bak bakalım...

hahah aynı şey benim de aklımdan gecti, bu sefer saflıga vuran ben oldum "ne? nasıl oldu? anlamadım. dur kaçırdım baştan anlat" diye sordum
ama yüzyüze geldigimzde tekrar anlattırır mimiklerinden neyi saklayıp saklamadıgını da anlarım sanırım...

krem konusu da sanırım kız evden cıkarken cantasından cıkardı makyaj yaptı orda unuttu, fondoten bile olabilir yani benimle telde konusurken aksam eve yeni girmişti ama sesi huzursuz ve gıcık olmus birseylere belli... noldu diye sordum kremini bırakmıs dedi. ooooh eve yerleşiyor desene diye dalga gectim bana da gıcık oldu. o da, ben de kendi düzenimize karısılmasından pek hoslanmayız da olayın ucu kendisine dokununca gerilmiş.

Afferin sevgiline :). Akli basina gelmis , sandigim kadar saf deyilmis :) Sana da oyle biri yakisir zaten.

gercekten de iyi niyetinden yardim etmis kiza, kiz da zaten hemen sonra niyetini belli etmis.

cok teşekkür ederim... hele sizin tavsiyeleriniz bana o kadar cok sey ogretti ki... yine de bundan sonra işimi saglama alacagım

anlatmam mıııı

o kız sevgilini bırakmaz/bırakamaz... fiziksel/sözlü/psikolojik siddetin her turlusu var ama hala seviyorum da seviyorum diyor. benimkinde egosunu tatmin edecekti guya... ama böylelerini muhatap almamak daha iyi. hem bu olayda sevgiliyi de test etmiş olduk

ama bir görsen o kadar da alımlı bir kız ki, cafede oturmalarına bile göz yummazsın aslında. fakat beni bir saflık almıştı... neyse ki kk da uyandım

estagfurullah sekerim. Her seyin cozume bu sekilde ulasmasina cok sevindim.

canııııım bu senin konunmuydu yeni farkettim yoksa çoktan hain planları yapmıştım o kıza

sanırım sorunu çözme noktasına gelmişsin ama bende fikrimi söylim benim neyim eksik söyleyenlerden

canım istemediğin bişey olduğunda lütfen tepki ver kocaman kız baksın başının çaresine heleki şu doğum gününde ders çalştırması beni delirtti pc başında o nedir yaaa ne gerek var bu kahramanlıklara anlamıyorum kabullenme açık ve net

Eh kadınız neticede Sevgilide safmış zavallım.. anlatırken bile kendi sevgilim yapıyomuş gibi sinirlendim nasıl dayandınız şaşırdım ve hayran kaldım :)
Sanırım ilerde kıskançlık krizine girmeden önce bu konuyu aklıma getireceğim kıskanmaya değer mi değmez mi diye ölçeceğim o derece bi konu bu yani :)
Allah mutlu mesut etsin sizii :)

küstüm ben sana alone, en dertli günlerimde yoktun
keyfim yerinde ya hemen şımarırım

cok tesekkur ederim... bu olay da, konu açmak da cok sey ogretti bana. ozel gunleri kendi kendime onemseyip onemsemedigimi bile kesfetmemi sagladı yalnız kalmak

cok teşekkürler...

yok yok benimki de abartıymıs zaten, krizlere kimse icin girmeye gerek yok ama yine de olay bu noktaya gelmeden gozdagı vermekte fayda varmış

canım benim insan bi haber etmezmi koşar gelirdim o kızında saçını aşını yolardım ne demek öyle erkekle ortak ev tutmak falan bak bak amerikan filmlerine özendi zaar

düzelmesine çoooooook sevindim şımar tabi ben çekerim nazını ama lütfen konu açınca haber et kendimi düğüne gidemeyen kamber gibi hissettim

Hadi gozun aydin, gecmis olsun :)

gözüm aydı da açıldı da

hahaha ne guzel benzetme o öyle cok saol alone, neyse pistte oynaması nasip oldu en azından

Gözünaydın arkadaşım..

özrü kabahatınden beter derler ya, öyle olmuş sizinki. hic siddet yanlısı biri degilimdir ama bu cumleyi duysam agzının orta yerine çarpasım gelirdi herhalde. pişkince kurdugu cumleye bak...

fakat o anlattıgınız gorusmeler, hep arkadasız demeler... evet cok benziyor.
beni kk kendime getirdi, çok gecmeden ben de sevgiliyi kendine getirsem iyi olacak...[/QUOTE]

Oooo ben ona şiddetin alasını yaşattım canım aylarca gizli telefonlar geldi sessiz sessiz ağlama sesleri mi dersin gece yurdumun önüne gelip sabahlamalar mı dersin

Bi anda bitireceğimi beklemiyodu sanırım o yüzden şoka uğramıştı herşeyin bir bedeli var. Hiç hazmedemediğim şey aptal yerine konmak o kız yüzünden onca zaman tartışma yaşayıp arkadaş arkadaş deyip gönül eğlendirerek hem beni aptal yerine koymuş hem de aldatmış oldu..

Hikaye bununla da sınırlı değil yıllar sonra hiç alakası yokken o kız bizim apartmanda sürekli görüştüğümüz komşumuz ve de yakın arkadaşımın eltisi oldu ve kızın ve ailesinin nişan düğün zamanı yaptıkları olmadık çingenelikler kulağıma geldi bu durum o kız için benim gözümde yerle bir olması demekti çookkk zoruna gider benim yaşananları bilmem yıllarca beni sevgilime kötülemiş durmuş sonradan öğrenmiş Allah'a havale etmiştim, gün geldi ben onun kötülüklerini duydum üstelik hiç anlaşamadığı eltisinin de yakın arkadaşıyım ilahi adalet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…