siz olsanız ne yapardınız?

O kizdan dolayi yasgününde senin yaninda degil, o kizin yaninda olmasaydi ve bu ders olaylar sadece arada sira olan birsey olsaydi neyse diyecektim, insanlik hali, yardim etsin.

Ama seni dogum gününde o kiz için yalniz birak ve dolayisyla bu kiz konusuna hasas oldugunu bile bile ayni davranislara devam etmek gerçekten çok yalnis.
Ben sana bu konuda birsey tavsiye edemiyicem canim. Bence kendinde biliyorsun durumun aslinda vahim oldugunu

inş cnm.sevgilin de yumuşak yüzlüolmayı bıraksın.mesafeli herşey düzgünolur:)

yok yok yanlıs anlamam. hatta her yazılan daha da uyanmamı saglıyor.

yazdıklarının aynılarını dusundum pepe, bu yuzden kızı cevremizden de uzaklastırmıstım aslında. ama tekrar ortaya cıktı. bu sefer ben karısmayayım kendisi basından savsın istedim ama bir hareket yok. nolcak ki sonucta aramızda birsey yok diye bakıyor kendisi.
ben de kızı zor durumda bırakmayayım, erkek arkadasımı da kendi kuruntularımla kıskanclıklarımla suclamayayım dedim

ama cok dusunmeden direkt kestirmeden gitmek gerekiyormus bazen.

benim boyle birseyi yapmayacagımdan cok emin sanırım. o yuzden empati de kuramıyor galiba, işine gelmiyor belki de.
fakat üsengeclik dusunmek vs bunları ona cok anlattım en sonunda resti cekince kendine geldi.
sanırım bu konuda da aynısını yapmam gerekecek.
insanlar konusa konusa demisler ama bazen yollar tıkanıyor işte...

aynen dusuncelerimi yazmıssın....
en azından kuru kuruya bir kıskanclık olmadıgı, olayın cok daha farklı bir durum oldugu konusunda herkes hemfikir.

3ihtimal var sanırım;
ya gercekten saf/kör
ya ilgisi hosuna gidiyor, iki kadın arasında paylasılamayan erkek rolu yaratıyor kendine
ya da aralarında birsey var ve ben bu zamana kadar arkadas diyip kandırıldım...

sonuncuya pek ihtimal vermiyorum ama artık hicbir seye guvenemiyorum. canım sıkıldı ders calısmaya ahmetin mehmetin evine gideyim o zaman ben de, esofmanları ceker keyif yaparım milletin evinde, var mı böyle dünya...

Hemen hemen hepsini okudum... cnm kesinliklee bu isde birsey var.. sen tavrini koymalisin yooksa sewgilini kaybedebilirsin... uzak tut o kizi cevrenizdrn

Son düzenleme:
Erkek arkadaşın için tembel demişsin düşünsel anlamda......ne yalan söyleyim hiç tembel gòrünmüyor........ders çalıştırmak meşakkatli bir iş onu motive eden birşeyler var........ben erkek kardeşime desem ki yağmur yağıyor .beni metroya bırak alt tarafı 10 dakika hiçbirzaman bir kere söylemek zorunda kalmadım lla zorlamam gerekti.........yine söylüyorum bu konularda çok zeki olduğum söylenemez ilk erkek arkadaşımla evlenmiştim safın vücutbulmuş haliyim...........

Hemen hemen hepsini okudum... cnm kesinliklee bu isde birsey var.. sen tavrini koymalisin yooksa sewgilini kaybedebilirsin... uzak tut o kizi cevrenizdrn

okuyan gözlerinize saglık...
aynı bölümden arkadasları o ders programını falan ben degistirttirince abarttıgımı aralarında birsey olmadıgını cok soylediler ama icime sinmemisti.
aksine burada da abartımın kıskanclık degil, rahatlık oldugunu gordum...

yorumların o kadar yerinde ki... kız yerli yersiz arardı off puff ederdik, beraber calısmak vs onların bölümünün bir parcası gibi oldugu icin herkes bir aradaydı ama bu durum daha baska... aradan cekileyim bari diyesim geldi, o derece sinirlerim bozuk yani.

yok pepe, senin gibi safa can kurban diyesi geliyor insanın )

valla ben karşı çıkardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic hoslanmadim dogum gununuzde yaninizda olmamasindan.
Bu ne ders calistirma sevkidir, gozlerim doldu.
Hadi bunu da gectim hazzetmediginizi bile bile sevgiliniz kizin calistirilmaya dahi ihtiyaci olmadigi halde bile bile evine kabul ediyorsa kusura bakmayin ama ya hanima ilgisi vardir ya da acayip umursamazdir.
Hayir diyemeyecek pldugunu sanmiyorum.
Cunku o hanimla devam etmesi size hayir, dedigi anlamina gelir.
Cok gerildim.
Bu kiskanclik da degil.
Her seyin bi usulu ve herkesin bir siniri vardir.
Erkek arkadasiniza sinirlarinizi gostermekten cekinmeyin lutfen.
Hisli asil ve kibar bir hanima benziyorsunuz.
Fakat herkes ve ozellikle erkekler bu tarz seylerden pek anlamiyorlar.
Ayy ne asil bir sevgilim var bak ne anlayisli vs demiyordur muhtemelen.
Sinir cizmek zor olmamali sevgiliniz icin.
Ben sevgilisi istemiyor ama kiza yardim ediyor cok karakterliymis vay be diyemem acikcasi.
Birbirimize sorumluluklarimiz varsa hazzetmedigim seyde israr etmesinin adi karakterlilik degildir bence.
Umarim her sey yoluna girer.
Hayirlisi hakkinizda.

Hala çok sakinsin
Ben şimdiye tırnaklarımı çıkarmış, evin yolunu tutmuş sevgilimle odada oturuyo olurdum
Kimse kusura bakmasın yani sen evde tekken bi'erkek arkadaşın gelse "ben sıkıldım burda çalışayım" dese sevgilin pollyannacılık mı oynayacak?
Aralarında bi'şey olsun olmasın sevgilisi olan bireylerin kalabalık grup harici evde başbaşa olmalarını hiç kimse kabul etmez.
Sevgilin "o benim arkadaşım, benim zaten sevgilim var aklımın ucuna bile gelmez öyle şeyler kız ders çalışıyo :)))" modunda ama kız öyle değil dikkat et.
Bu modelden bizde de vardı da çok şükür mezun olduk da kurtuldum.
Senin kız zeki ince ince yapıyo işini Allah aşkına düşünsene hangimiz hoşlandıklarımız haricinde sevgilisi olan arkadaşımızın evine sırf sıkıldık diye gidip kurulduk.

Normal, art niyetsiz, özünde iyi olan her kız böyle bi'durumda "len bu adamın bi'sevgilisi var şimdi gitsem araları açılır, hem benim başıma gelse ben de bozulurdum ne işim var" der.

Kimseye güvenme ben iki yıl yurtta kalmıştım. Kuzenim ve oda arkadaşlarıyla takılıyodum sonradan gittiğim için... Onlar üç kişi aralarından su sızmazdı. Sonra kızlardan B'nin sevgilisi oldu hep beraberler kuzenim, diğer kız G( G'nin uzun bi'ilişkisi vardı) falan. Ne mi oldu dersin bu kardeşiiim diye diye gezen kızlardan G 3 yıllık sevgilisini pat diye terketti, o evre B'nin sevgilisi de terketti (bu evrede kıza sevgilin seni üzüyo, şöyle kötü, böyle tipsiz diye diye kızın terketmesini beklediler ama etmedi) ve bi'anda bunlar sevgili oldular. Benim karaktersiz kuzenim de napsınlar biraraya geldikçe aşık oldular dedi

Son düzenleme:

yorumunuz ve iltifatınız icin teseşşur ederim ama onların anladıgı dilden konusacagım yakındır.... belgesel izler gibi gözlemliyorum şu an.
cok dogru dedikleriniz... aslında serseri bir tip degildir ama eskiden surekli raydan cıktıkca cekiştiriyormusum gibi oluyordu. bu sefer bıraktım kendi haline... sorunları da yetiskin bir erkek gibi cozsun istedim uyarı olmadan, kalp kırıklıgı yaşatmadan... fakat olmadı yine, belki onun beceriksizligi belki benim eksiklerim nedeniyle bilemiyorum. ama sınırları da karakteri de ona iyice(!) anlatacagım galiba bu sefer, anlar veya anlamaz, o benim bilecegim iş olmaz o vakitten sonra. haklısınız.

bu sefer fırtına öncesi sessizlik gibi missblue,

normalde aşırı sakin biri degilimdir ama anne roluyle sevgililik arasında sıkısıyordum bazen. sonra elimi etegimi cektim. kırıldıklarımı soyledim, tekrarlamamak icin cabaladı, klasik bir ilişki gibi olmaya baslamıstı ki bu kız cıktı yine.
herkes abarttıgımı soyledigi icin acaba mı diyordum ama burada yazılanlardan da gordum ki dusuncelerim pek de itham edici degilmis.

sanırım akıbetimiz yarın belli olacak.

senin kuzenin arkadaslarına da hay masallah diyorum.... G göz koymuş, B anlamayıp razı gelmese de sonradan söyleseydiniz enbasta ayrılırdım sevenleri ayırmak gunahtır der gibi davranmıs. ama mesajı aldım kuzeninde her seyin o kadar icindeymis ki olayı normallestirmeye baslamıs... kendi başına gelse ne dusunurdu acaba...

Acima acinacak hale dusersin guzelim.
Benim sevgilim benim dogum gunumde elin kizina derd calistiracak diye beni yalniz birakacak he? Kicina oyle bir tekme atardim ki duvarda izi cikardi. Hic bir erkek karsilik beklemeden boyle birsey yapmaz soylemedi deme. Kizin sevgilisi olsa da, sen kendi sevgiline guvenme bacim

Saf ayakları değildir korkma, paranoyaklaşma da şimdi birden. Kafanda senaryolar üretme. He bilinçaltında kızdan ilgi görmek hoşuna gidiyordur belki. Hangimizin gitmiyor ki bunu da dert etme. Ortada gerçek bir problem yok. Erkek arkadaşının yediği bir halt yok. Sadece sen kızdan rahatsız oluyorsun. Bence bu gerekli ve yeterli şarttır erkek arkadaşının çizgiyi çekmesi için. Sonuçta eminim ki zırt pırt her arkadaşlık ettiği hatun için bu ifadeyi kullnmıyorsun. Ve belki de bu meseleyi senin bu kadar dert ettiğini bilmiyor.

okurken zamanında bu konuda cok tartıstık dans.
o yuzden kızıyorum. hani hic ses cıkarmamıs olsam hakkaten anlamıyor bilmiyor diyecegim.

ben hoslanmadıgım icin zaten mesafe koymustu. ortak proje olmadıkca gorusmuyordu bir de sınav doneminde ortak derslerde kalabalık calısıyorlardı o kadar. mezun olunca ohh ondan da kurtulduk dedim.
fakat kız ödevlerde falan sıkıştıkça aradı, bizimki de benden izin alıp gidiyordu,
sonucta okul arkadası ve kız okudugu bölüm geregi erkeklerle calısmak zorunda, şimdi arkadası kalmadı diye acıdım.

ama dogum günümde böyle birsey çıkınca acaip koydu bana. fakat tartısmada kızın adını agzıma bile almadım. oradaki konu beni yalnız bırakacak kadar umursamaz olmasıydı. aradan daha cok gecmemisken tam hatasını anladı yeni barıstık derken kızın "canım sıkılıyor sende ders calısayım" demesi bardagı taşıran damla oldu. konunun aslı bizimkinin merhametinin de ötesinde yani. iyi gelsin, hoşuna da gitsin de biz neciyiz burda?

ve hala neden bu kadar tepki veriyorsun anlayamıyorum kafasında bu adam... eski tartısmalarımız aklıma geldikce daha da deliriyorum. bir anlatsam var ya sen yine de calısmalarına iyi izin vermissin dersin. simdiye kadar hicbir sey anlamadan beni kaybetmemek icin gorusmemis demek ki. ee simdi kaybetme korkusu nerde o zaman?

Konuna şimdi denk gelebildim athenenoctua'cım.
Baştan sona da okudum her yorumu.
Kendi ilişkilerim ahım şahım olmasa da, diğer konulardaki gözlem yeteneğime güvenirim herzaman.
Üstteki yorumlarından birinde 3 ihtimal var demişsin.
Bence pek kuruntu yapmana gerek yok çünkü doğru şık ilki.
Yani sevgilin gerçekten kızın fettanlığını anlayamıyor, saf yaklaşıyor.
Çünkü anlasa ve dediğin gibi bu ilgi hoşuna gitse yada aralarında bişey olsa
arayıp sana söylemez geldi, böyle böyle oldu ben odaya çekildim diye.
Söylediğine ve her saat aradığına göre farkında değil bana göre.
Ben onun bu hareketlerini, senin kızdan hoşlanmadığını bile bile sana herşeyi söylemesini,
kızın ona olan ilgisinin değilde senin onu kıskanmanın hoşuna gitmesine bağladım.

Ama kız için aynı şeyleri söyleyemem :26:
Bana erkek arkadaşından hoşlanıyor gibi geldi.
Aranızın bozulmasından zevk alıyor gibi.
Çünkü kız ona ilişkisini anlatıyorsa seninki de anlatıyordur muhtemelen.
Doğum günü meselesi mesela.
Kıza mutlaka söylemiştir buluştuklarında doğum günün olduğunu.
Ve senin bu durumlardan rahatsız olduğunu da biliyor büyük ihtimal.
Yani biraz bilerek yapıyor gibi geldi bana.
Bence biran önce açık açık konuş, o kızla iletişimi kesmesini iste.
Yada sende git her seferinde. Gerekirse kontrol ediyormuş gibi olsun.
Kızda anlasın biraz durumu senin tavırlarından.
Öyle aklına estikçe gelemesin pişkin pişkin!

Bu arada bir gelişme oldumu ?

bilemiorum okuduklarımda senın coook fazla anlayıslı olman ıyı nıyetlı olman gayet normal ama herseyın bır dozu var fazla ıyı nıyet süistimal ediliyor gıbı ....erkek arkadasınla bunu acık acık konusmalısın ılerısı ıcın evlendıgınızde daha da fazla rahatsız ve huzursuz olursun herseye tamam ama bende dogum gunu olayına acayıppppppp sınır oldum benım ozel gunumde benımyanımda olamaması benı cok yaralardı gercekden (( erkek arkadasında gelıcekmıs zaten yanına onad< haksızlık etmek ıstemıorum dusunceler duygular farklıdır ... tabıı... kızın coooooook fazla rahat olması benı coook fazla rahatsız ettııı bence gıtsın o kendıne baska hoca bulsun mumkunse sızden uzak olsun hıc hoslanmadım o kızdan ben cooookda rahatsız oldum....

daha ilk cümlede : okuldan kız evime ders çalışmaya gelicek dediğinde kesinlike karşı çıkmanız gerekirdi

baya sakin kalmışsınız bence en son yazdığınız gelişmeyi de okudum daa ne demek o yaaa kız odada takılsın sevgilinizde kendi odasındaa kendimi düşünüyorum daaa aman allahım hiç iyi şeyle r olamzdı

Hiç masumane bulmadım bu durumu
Ben genellikle kendimden bişeyler bulduğum konulara yorum yapıyorum ve yaşadıklarımdan örnek veriyorum sana da vereceğim;

Üniversitedeyken 3 yıllık bir ilişkim vardı bu 3 yıl boyunca erkek arkadaşımın aynı böyle evine ders çalışmaya giden aynı sınıfta olmalarından dolayı benle olmadığı zamanlar vakit geçirdiği 'kankası bir kız' vardı. Ben kızdan hiç hazetmezdim farklı kokular gelirdi burnuma, kadın içgüdüsü işte..
Kız da beni hiç sevmezdi 3 yıl boyunca onların fazla yakınlaştıklarını düşündüğüm zamanlar tartışmalarımız oluyordu kızın da bir sevgilisi vardı erkek arkadaşım bana hep sadece arkadaş olduklarını kıza ben olmasam da ilgi duyamayacağını vs vs söyler dururdu.

2,5 yılın sonunda araya yaz tatili girdi benim alttan dersim olmadığı için evime dönmüştüm ama erkek arkadaşım ve o kız yaz okuluna kalmışlardı o yaz erkek arkadaşımla aramıza inanılmaz soğukluklar girdi kendisinden kaynaklı sonra yaz bitti okul başladı erkek arkadaşım da eski haline döndü aradan 6-7 ay geçtikten sonra o kanka kız arkadaşı yanıma gelip bana erkek arkadaşımla yazın çekindikleri fotoğrafları ve sevgilimin gözlüğünü verdi ve bilgehana söyle bir daha onunla görüşmek istemiyorum dedi şaşırıp kalmıştım resimlere bakıtığımda bir de ne göreyim her pozda sarmaş dolaşlar iki aşık gibi.. hemen hesap sormaya gittim tabii sevgilimin bana cevabı aynen şuydu:

'Sen daha güzelsin onunla olmaz.'

Ve bu cümle ilişkimizin de sonu oldu şaka gibiydi onunla gönül eğlendirmişti yani

Diyeceğim o ki ateşle barut heleki aynı evde yalnızken yanyana durmaaazzz erkek arkadaşınla ciddi anlamda bir konuşma yapıp sınırları çizmenin vakti gelmiş de geçiyor

çok saçma.ve o kızın erkek arkadaşı nasıl bişey demiyor anlamadım.haklısın kızmakta canım ne diyim ya.

Yada sende git her seferinde. Gerekirse kontrol ediyormuş gibi olsun.
Kızda anlasın biraz durumu senin tavırlarından.
Öyle aklına estikçe gelemesin pişkin pişkin!

Bu arada bir gelişme oldumu ?

bir gelişme hem vaar hem yok. sabah üst üste aradı açtım, "ya ben gercekten anlamıyorum neden kızdın ki, hem busefer yardım da etmedim" dedi...
gülsem mi aglasam mı bilemedim... nerden buldum bu adamı bilmem ki.
dalga mı geciyorsun diye bir hiddetleniyordum ki benm işim cıktı acil, bu konuyu konusacagız dedim öyle kaldı.

eve gitme olayını da okurken yapıyordum aslında. hem de pastalar kekler vs yapar gotururdum, evin annesi gibiydim. fakat kız beni gorunce hizaya gecer gibi olurdu. hoslandıgını dusunmuyorum ama sevgilisinin fiziksel-sözlü siddetini gordukce benimkinde ego tatmini yapıyor... çok pışpışçıyız.

özrü kabahatınden beter derler ya, öyle olmuş sizinki. hic siddet yanlısı biri degilimdir ama bu cumleyi duysam agzının orta yerine çarpasım gelirdi herhalde. pişkince kurdugu cumleye bak...

fakat o anlattıgınız gorusmeler, hep arkadasız demeler... evet cok benziyor.
beni kk kendime getirdi, çok gecmeden ben de sevgiliyi kendine getirsem iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…