- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi athenenoctua
-
bir de bana sorun... içimdeki siddet egilimini ortaya cıkarttılar resmen! ne deseniz hakediyorlar...
ben de sizin gibi dusunuyordum. hatta dersleri agır bir bölüm oldugu ve ödevlerde zorlanıldıgı icin final zamanı olmasa da sabret athe diyordum kendime.
fakat işin rengi bambaşka olmaya basladı... umarım sonuç dediginiz gibi olur
Kızın ne mal olduğunu anladık da........sakın beni yanlış anlama bir erkek hoşlanmadığı bir kıza bu kadar yardımcı olmaz gibi geliyor.......ya da şöyle söyleyeyim kızın ilgisi bilinç altında hoşuna gidiyor ve bunu kendine de itiraf edemiyor......ya da umarım ben yanılıyorumdur
Yaklasım tarzın çok iyi yanlız umarım bu gece erkek arkadaşının düşünce yetisi yerindedir de yok canım biz ne yapıyoruz deyip kendini kandırmaz
Bir sevgilisi varsa üşengeç olamaz düşünmek zorunda.Kıza bir şey yapamasanız da alın karşınıza konuşun sevgilinizle.Kendinizi kötü hissettiğinizi ve empati yapması gerektiğini söyleyin.
Aynı şekilde böyle bir erkek arkadaşınız olsa o ne yapardı merak ettim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O kizdan dolayi yasgününde senin yaninda degil, o kizin yaninda olmasaydi ve bu ders olaylar sadece arada sira olan birsey olsaydi neyse diyecektim, insanlik hali, yardim etsin.
Ama seni dogum gününde o kiz için yalniz birak ve dolayisyla bu kiz konusuna hasas oldugunu bile bile ayni davranislara devam etmek gerçekten çok yalnis.
Ben sana bu konuda birsey tavsiye edemiyicem canim. Bence kendinde biliyorsun durumun aslinda vahim oldugunu
Hemen hemen hepsini okudum... cnm kesinliklee bu isde birsey var.. sen tavrini koymalisin yooksa sewgilini kaybedebilirsin... uzak tut o kizi cevrenizdrn
Erkek arkadaşın için tembel demişsin düşünsel anlamda......ne yalan söyleyim hiç tembel gòrünmüyor........ders çalıştırmak meşakkatli bir iş onu motive eden birşeyler var........ben erkek kardeşime desem ki yağmur yağıyor .beni metroya bırak alt tarafı 10 dakika hiçbirzaman bir kere söylemek zorunda kalmadım lla zorlamam gerekti.........yine söylüyorum bu konularda çok zeki olduğum söylenemez ilk erkek arkadaşımla evlenmiştim safın vücutbulmuş haliyim...........
hanımlar nereden başlasam bilmiyorum, bir türlü sakinleşemedim. direkt konuya gireyim.
erkek arkadaşım bugün aradı evine okuldan bir kız arkadaşı ders çalışmaya gelecekmiş.
fakat sorun şu ki ben bu şahıstan pek hoşlanmıyorum. şöyle ki mezun olmadan önceki yıllarda aynı kızla ders çalışacakları için biz buluşmalarımızı hep erteliyorduk, bencillik yapmamak adına çok sorun çıkarmıyordum, okul önceliktir diyordum. ama bunların hepsi geçti bitti.
ve geçenlerde dogum günümde (bu tip şeyleri normalde önemsemem ama bu sefer taktım kafaya galiba) kutlama yapmak istemesem de onunla beraber oturacaktım, yine aynı kızın ödevi var sıkıştı diye ona yardım etmeye gitti, ben bütün günü yalnız geçirdim...
epey gerildik, ilk çözümü ayrılık olarak gören biri degilimdir ve bitirirsem benim için geri dönüşü olmaz ilişkilerde (acaba burada mı hata yapıyorum... ) ama çok soguktum bir süre konuşmadım. yine gönlümü çalacak bir şekilde özür diledi... tam toparladık derken yine aynı kişi onun evine gidecekmiş, erkek arkadaşım ona derslerinde yardım etsin diye... bu kişi okulu uzattı pek arkadaşı yok kendi akranları mezun oldu. o yüzden bir yanım kıyamıyor kavga çıkarma diyor bir yanım kabullenemiyor. şu an nasıl tepki verecegimi şaşırdım.
not: aldatmaz benim kociş diyecek degilim hep şüpheyle bakarım ama kızla aralarında birşey oldugunu sanmıyorum.
çünkü biz okurken hep beraber ders çalışırdık o kız da gelirdi. onu tanıdım tanıyalı saplantılı bir şekilde sevdigi mi desem bilmiyorum sevgilisi var onun da.
şu an delirdigim nokta daha hoşlanmadıgımı bile bile o kıza hayır gelemezsin demiyor oluşu. gerçi ben de diyemezdim herhalde ama kibarca reddedebilmeliydi...
Hic hoslanmadim dogum gununuzde yaninizda olmamasindan.
Bu ne ders calistirma sevkidir, gozlerim doldu.
Hadi bunu da gectim hazzetmediginizi bile bile sevgiliniz kizin calistirilmaya dahi ihtiyaci olmadigi halde bile bile evine kabul ediyorsa kusura bakmayin ama ya hanima ilgisi vardir ya da acayip umursamazdir.
Hayir diyemeyecek pldugunu sanmiyorum.
Cunku o hanimla devam etmesi size hayir, dedigi anlamina gelir.
Cok gerildim.
Bu kiskanclik da degil.
Her seyin bi usulu ve herkesin bir siniri vardir.
Erkek arkadasiniza sinirlarinizi gostermekten cekinmeyin lutfen.
Hisli asil ve kibar bir hanima benziyorsunuz.
Fakat herkes ve ozellikle erkekler bu tarz seylerden pek anlamiyorlar.
Ayy ne asil bir sevgilim var bak ne anlayisli vs demiyordur muhtemelen.
Sinir cizmek zor olmamali sevgiliniz icin.
Ben sevgilisi istemiyor ama kiza yardim ediyor cok karakterliymis vay be diyemem acikcasi.
Birbirimize sorumluluklarimiz varsa hazzetmedigim seyde israr etmesinin adi karakterlilik degildir bence.
Umarim her sey yoluna girer.
Hayirlisi hakkinizda.
Hala çok sakinsin
Ben şimdiye tırnaklarımı çıkarmış, evin yolunu tutmuş sevgilimle odada oturuyo olurdum
Kimse kusura bakmasın yani sen evde tekken bi'erkek arkadaşın gelse "ben sıkıldım burda çalışayım" dese sevgilin pollyannacılık mı oynayacak?
Aralarında bi'şey olsun olmasın sevgilisi olan bireylerin kalabalık grup harici evde başbaşa olmalarını hiç kimse kabul etmez.
Sevgilin "o benim arkadaşım, benim zaten sevgilim var aklımın ucuna bile gelmez öyle şeyler kız ders çalışıyo :)))" modunda ama kız öyle değil dikkat et.
Bu modelden bizde de vardı da çok şükür mezun olduk da kurtuldum.
Senin kız zeki ince ince yapıyo işini Allah aşkına düşünsene hangimiz hoşlandıklarımız haricinde sevgilisi olan arkadaşımızın evine sırf sıkıldık diye gidip kurulduk.
Normal, art niyetsiz, özünde iyi olan her kız böyle bi'durumda "len bu adamın bi'sevgilisi var şimdi gitsem araları açılır, hem benim başıma gelse ben de bozulurdum ne işim var" der.
Kimseye güvenme ben iki yıl yurtta kalmıştım. Kuzenim ve oda arkadaşlarıyla takılıyodum sonradan gittiğim için... Onlar üç kişi aralarından su sızmazdı. Sonra kızlardan B'nin sevgilisi oldu hep beraberler kuzenim, diğer kız G( G'nin uzun bi'ilişkisi vardı) falan. Ne mi oldu dersin bu kardeşiiim diye diye gezen kızlardan G 3 yıllık sevgilisini pat diye terketti, o evre B'nin sevgilisi de terketti (bu evrede kıza sevgilin seni üzüyo, şöyle kötü, böyle tipsiz diye diye kızın terketmesini beklediler ama etmedi) ve bi'anda bunlar sevgili oldular. Benim karaktersiz kuzenim de napsınlar biraraya geldikçe aşık oldular dedi
gozlerimi actı bu yorumun dans,
sanki bu kızı anlatmışsın, erkek arkadasıyla sorun yaşadıkca bir de bizimkine dert yanması yok mu...
o mesajı yakaladıgın da cok iyi olmus! terbiyesizlik resmen!
aynı saflık bizimkinde var, matematiksel zeka ucuyor ama konu boyle seylere gelince saf ayakları... ama artık o konuda da inanmıyorum.
aman acısını istedigi kadar cıkartsın, aynısını yaparsam o da söylensin... böyle bir ilişki istemiyorum artık. çalışacaklarsa da arkadaslıgına onem veriyorsa da kaldırsın o totosunu haftaici demesin kutuphaneye gitsin. simdiye kadar boyle konussaydım benden önce o kendisi usanırdı kızdan zaten.
Saf ayakları değildir korkma, paranoyaklaşma da şimdi birden. Kafanda senaryolar üretme. He bilinçaltında kızdan ilgi görmek hoşuna gidiyordur belki. Hangimizin gitmiyor ki bunu da dert etme. Ortada gerçek bir problem yok. Erkek arkadaşının yediği bir halt yok. Sadece sen kızdan rahatsız oluyorsun. Bence bu gerekli ve yeterli şarttır erkek arkadaşının çizgiyi çekmesi için. Sonuçta eminim ki zırt pırt her arkadaşlık ettiği hatun için bu ifadeyi kullnmıyorsun. Ve belki de bu meseleyi senin bu kadar dert ettiğini bilmiyor.
Yada sende git her seferinde. Gerekirse kontrol ediyormuş gibi olsun.
Kızda anlasın biraz durumu senin tavırlarından.
Öyle aklına estikçe gelemesin pişkin pişkin!
Bu arada bir gelişme oldumu ?
Hiç masumane bulmadım bu durumu
Ben genellikle kendimden bişeyler bulduğum konulara yorum yapıyorum ve yaşadıklarımdan örnek veriyorum sana da vereceğim
'Sen daha güzelsin onunla olmaz.'
Ve bu cümle ilişkimizin de sonu oldu şaka gibiydi onunla gönül eğlendirmişti yani
Diyeceğim o ki ateşle barut heleki aynı evde yalnızken yanyana durmaaazzz erkek arkadaşınla ciddi anlamda bir konuşma yapıp sınırları çizmenin vakti gelmiş de geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?