siz olsanız ne yapardınız??

Eşin de kendine göre haklı.
Benim eşim de istemezdi öyle bir şey.

Geçici eleman olsa iyi olur.
Yoksa diğer kadına da yazık olur.

seni gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. benim eşimde bazen saçma sapan konular açar başıma. dik durmalısın. sana çalışma demiyorum ama blöf yap eşine istemiyosan çalışmıyım ama 8 yıllık emek verdiğim bir yerden bu sebepten dolayı çıkmam ağrıma gider falan de. asla çıkma sen kendini biliyosun sonuçta onların kendine güveni yok. kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama eğer bir dediğini hele de böyle saçma bir konuda dediğini yaparsan seni kukla gibi görecek,olan sana olacaktır arkadaşım sen dik durr!!!

5 yıllık evliyim.Gelip işyerinde sorun çıkarmasını istemiyorum laftan anlayan biri değil bu konuda

Is arkadaslarinizla tanissa,hani onlari tanirsa eger belki kafasi rahat eder..diger arkadasa yazik cunki,bebekte olmus ki,is ihtiyaci daha fazla olacaktir muhtemelen.

iş arkadaşlarım zaten 4 kişi var 2 tanesi patronun yiğeni 1 tanesi 10 yıllık bir eleman 1 taneside yeni başladı zaten benim onlarla alakam yok sadece olan satışların evraklarını biri getiriyor başka muhatap değilim onlarla

muhasebeci birini bul konuş diğer arkadaşın gelene kadar çalışması için ikna et

Ay ne sacma. onca yıldır calıştıgın yer üstüne üstlük...
Giden kadınmı sizi koruyodu orda ne yani.
Kendinin calıştıgı ortamda kadn varmı? Varsa kadına bişimi yapıolar. Ordan görüp sizemi sardı ne :KK43:

Arkadaşlar iki arada bir derede kaldığım bir konu var lütfen fikirlerinizi benimle payaşırmısınız??

Özel sektörde bir firmanın muhasebe sorumlusuyum. 8 yıldır burada çalışıyorum yanımda yardımcı bir arkadaş vardı aralık başında doğum iznine ayrıldı. Çalıştığım işyerinde 5-6 erkek var ve şuan tek bayan benim. Beraber çalıştığım arkadaş nisan başında doğum izninden dönecek engeç. Eşim tutturmuş ben senin orada erkeklerin içinde tek başına çalışmana müsade etmiyorum ne yaptım ne ettim anlamadı. Bu cumaya kadar bana müsade etti ya yanına birini aldır ya ayrılacaksın işten. Patrona söylesem alırlar sıkıntı değil ama bu defa diğer arkadaşıda ekmeğinden etmiş olucam eşimde anlamıyor bana bir akıl verin kaldım arada siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız
ALLAHTAN DOKTOR OLMAMIŞSINIZ :KK70::KK70::KK70: AİLE HUZURU ÖNEMLİ FAKAT DİĞER ARKADAŞINIZLA YER DEĞİŞTİRMEK YERİNE NEDEN ARKADAŞINIZ EKMEĞİNDEN OLUYOR PEK ANLAMADIM :110:

Ay ne sacma. onca yıldır calıştıgın yer üstüne üstlük...
Giden kadınmı sizi koruyodu orda ne yani.
Kendinin calıştıgı ortamda kadn varmı? Varsa kadına bişimi yapıolar. Ordan görüp sizemi sardı ne :KK43:

Eşimin çalıştığı ortamda bayan yok ama anlatamıyorum işte

eşinizin yaptığı saçmalık.
özel sektör sizin demenize göre mi hareket edecek.
zaten diğer bayanın gelmesine 4 ay kalmış nolcak.
ayrıca odanız ayrı yani bu ne kıskançlık.
eşiniz nasıl bir insanki böyle şeyler düşünüyor.
ben kalabalık bi odada 4 bayan 4 erkek çalışıyorum ne var yani.

Erkekler seni yicekmiymiş..
Herkes önce kendinden sorumlu...
Haaa ihtiyacımız yok. Aldığım maaş da çok tatmin edici değil dersen o başka..
8 yıldırda çalıştığınız ortam.. siz şimdi istifa etseniz tazminat da alamazsınız.
Şu an maaşınız ne kadar özel değilse??

Arkadaşlar iki arada bir derede kaldığım bir konu var lütfen fikirlerinizi benimle payaşırmısınız??

Özel sektörde bir firmanın muhasebe sorumlusuyum. 8 yıldır burada çalışıyorum yanımda yardımcı bir arkadaş vardı aralık başında doğum iznine ayrıldı. Çalıştığım işyerinde 5-6 erkek var ve şuan tek bayan benim. Beraber çalıştığım arkadaş nisan başında doğum izninden dönecek engeç. Eşim tutturmuş ben senin orada erkeklerin içinde tek başına çalışmana müsade etmiyorum ne yaptım ne ettim anlamadı. Bu cumaya kadar bana müsade etti ya yanına birini aldır ya ayrılacaksın işten. Patrona söylesem alırlar sıkıntı değil ama bu defa diğer arkadaşıda ekmeğinden etmiş olucam eşimde anlamıyor bana bir akıl verin kaldım arada siz olsanız benim yerimde ne yaparsınız

Eşin saçmalıyor bence, sadece eşinizin saçma kaprisi yüzünden kimsenin ekmeği ile oynamayın derim ben .
Sanki başka bir bayan olsa ne olacak ki, eşiniz kötü gözle mi bakıyor iş bayan iş arkadaşlarına da size de aynı şekilde
bakılacağını düşünüyor.

Ben şu kısmını anlayamıyorum.
Erkek kadının çalışmasını istemiyorsa başta söyler ve ona göre bir evlilik yapılır.
Çalışmamı istemiyor demişsiniz peki bunca yıl nasıl kabul etti?
Bu bahanesi olmuş zaten.

İnanın eşime laf anlatmak deve hendek anlatmaktan daha güç görümcemlede görüştüm oda konuştu ama anlamıyor tutturmuş biri daha olacak tek çalışmana müsade etmem. Olduğum ortamda esasında rahatsız olmasını gerektirek bir durum yok odam üst katta ve ayrı

Geçici çalışacak öğrenci falan baksanız ?
Eşiniz gerçekten saçmalıyor buarada yine söylemeden geçemeyeceğim.

Erkekler seni yicekmiymiş..
Herkes önce kendinden sorumlu...
Haaa ihtiyacımız yok. Aldığım maaş da çok tatmin edici değil dersen o başka..
8 yıldırda çalıştığınız ortam.. siz şimdi istifa etseniz tazminat da alamazsınız.
Şu an maaşınız ne kadar özel değilse??

İhticımız pek yok yani çalışmasamda rahatlıkla geçinebiliriz maaşım iyi çalıştığım yer rahat c.tesi pazar evdeyim geç geldim sorun olmaz erken çıktım sorun olmaz sigorta günümün dolmasına 5.5 senem var doldurmak istiyorum

Ben şu kısmını anlayamıyorum.
Erkek kadının çalışmasını istemiyorsa başta söyler ve ona göre bir evlilik yapılır.
Çalışmamı istemiyor demişsiniz peki bunca yıl nasıl kabul etti?
Bu bahanesi olmuş zaten.
nişanlı iken konuştuk ben çalışıyorum devam edeceğim diye yine çalışmama bişey demiyor fakat tek kalmamı istemiyormuş

İnanın tek başıma daha rahatım ama maalesef eşime bunu anlatamıyorum
eşinizi anlamak mümkün değil size güvendikten sonra ister 5 iser 15 erkekle çalışın bende çalıştığım yerde tek bayanım 10 yıldırda aynı yerdeyim herkez yerini bildikten sonra sorun yok eşinize açıkça sorun asıl sorunu ne size güvenmiyormu ?

Back
X