- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
sizde pek bir snopsunuzDememissiniz ama yapmadi diye de icerlenmissiniz.
Bende öyle biliyorum yani öyle öğrendim aslında bu sadece yaptıklarından birisizde pek bir snopsunuzeline mi yapışır hamile kadın orda iş yapıyor gelmiş oturmuş hizmet bekler gibi bir de bitmedi mi işiniz diyor, ayrıca eşi iş buyurmuş konu sahibi değil
E Eslemmm111 insanlıktan bir haber insanlara ayar olurum ben bırakın görümceyi bunu yaapan kişi öz kardeşiniz bile olsa ayıp etmişler,lafınızı esirgemeyin el gibi oturulmaz öyle,bir yerde hali hazırda iş olduğunu bile bile gidiliyorsa ya yardıma gidiliyordur ya da yardıma..
ama eşiniz takma filan demiş şanslısınız belli ki durumların farkında sizde takılmayın mesafe iyidir bazen :)Bende öyle biliyorum yani öyle öğrendim aslında bu sadece yaptıklarından biri
sizde pek bir snopsunuzeline mi yapışır hamile kadın orda iş yapıyor gelmiş oturmuş hizmet bekler gibi bir de bitmedi mi işiniz diyor, ayrıca eşi iş buyurmuş konu sahibi değil
E Eslemmm111 insanlıktan bir haber insanlara ayar olurum ben bırakın görümceyi bunu yaapan kişi öz kardeşiniz bile olsa ayıp etmişler,lafınızı esirgemeyin el gibi oturulmaz öyle,bir yerde hali hazırda iş olduğunu bile bile gidiliyorsa ya yardıma gidiliyordur ya da yardıma..
Kızlar bi konuda sizden fikir alman lazım
Bnm görümcelerimle aram epey bi iyidi
Taki 7-8 aya kadar
Önceden kızlar filan toplandığı zaman muhakkak çağırırdılar
Bi işim filan olduğunda yardıma filan gelirdiler en azından adam yerine koyupta sohbet ederdiler şimdi 90 değil 190 derece değiştirler
Misal 7 buçuk aylıkken boya badana yaptık karnı burnumda eşime yardım etmeye çalıştım bi kere büyük görümcek geldi daha işiniz bitmedi mi dedi eşimde en azından bi bez alıp silseydin biterdi dedi misafir gibi oturdu gitti
Ben boya badanadan 15 gün sonra erken doğum yaptım
Kv ile alt üst oturuyoruz küçük görümceğin doğum günü var hanfendiler çağırmak yerine pasta gönderiyorlar
Vss vsss bunu gibi bi sürü
Sorum şu kızlar napayım acaba neden bu tavrınız bilmeden bişe mi yaptım diye sorsam mı acaba çok sinir bozucular ya onlar böyle yapınca kendimi geri çektim büyük görümcek msj atmış kötü görümcemi olduk niye aramıyon diye
Nasıl yapayım karar veremedim
Siz olsanız ne yapardınız?
Snop ne ya? Özenti olmak ya da züppe olmakla ne alakasi var?
Bu benim düsüncem. Kimse kimsenin isini yapmak zorunda degil.
özenti ve ya züppe olmak değilde böyle bazıları soğuk soğuk durur ya böyle bi köşeye konar orda da öyle durur donuk donuk snopluk aşağı yukarı böyle bi hal..hani birinin yardıma ihtiyacı olur gözleriyle görürde görmezden gelir benzeş haller..insana yakışmaz insani değildir bu haller.
ortada savunulacak bir düşünce göremiyorum. Bu da benim düşüncem.
Sizi çok iyi anlıyorum, benzer sorunları görümcemle ben de yaşıyorum ve farkettim ki uzun zamandır çoook yanlış bakıyormuşum mevzulara. İnanın siz de öylesiniz. Eminim insanlara yardım etmeye gayret eden, ince düşünen, kimseyi kırmak istemeyen bir insansınız. Bu yüzden herkesten sizin gibi olmalarını bekliyorsunuz. O kadar anlayabiliyorum ki.. Malesef herkes düşünceli, nazik olamıyor. Burda bile kimse sizin boyanıza yardım etmek zorunda değil yazabilmişler, hayret ediyorum. Öncelikle şunu bilmenizi istiyorum ki bu onların ayıbı. Evet siz olsaydınız eminim yardım ederdiniz. Zaten sizi siz yapan, onları da düşüncesiz ve kaba yapan bu zaten. En güzel tavsiye 'boşvermek'. Siz kimsenin ne yardımına, ne iki dilim pastasına muhtaç değilsiniz. Gülün geçin, ama tatlı canınızı sakın üzmeyin. Bırakın insanlar kabalıklarıyla kalsınlar, ama siz hep böyle iyi niyetli kalın..
ben Anlatamadım yada anlamak istemeyen kişilerle karşı karşıyayımŞimdi şu boya ya yardım etmemekte haklılar..
Bende etmezdım. Kusura bakma yanı..
Boyacı tutsaydınız..
ben Anlatamadım yada anlamak istemeyen kişilerle karşı karşıyayım
Boyacı tutmayı her kez biliyor ama bütçe olmayınca ne yapcan
Artı ben gel yardım et demedim sadece insanlık bekledim
Sadece merak ettim evli misiniz ve bi hamilelik geçirdiniz miYardım etmesı insanlık göstergesı olamaz ama bende onu söylemeye çalışıyorum.
Eğer deseydıkı ben sıze yardım ederım boyaya başlayın okey ozaman bı yardım beklenır.
Evliyim. Hamilelik geçirmedım ama 2 ay oncesınde kolum kırıldı ağır bı kaza geçirdim.Sadece merak ettim evli misiniz ve bi hamilelik geçirdiniz mi
Sizde böyle bişe olsa bu durumu yadırgamazsınız belki çünkü size normal geliyor
İlla denmesi mi lazım ben onu o şekilde görsem elindeki herşeyi bıraktırırdım
Tam demeye çalıştığım şeyleri dediniz içimi okudunuz sankiTabiki haklısınız, insan düşünmez mi 'ben ne yaptım da bu davranışları hakettim?' diye. Mesela bir örnek vereyim, siz karnı burnunda halinizle çalışır didinirken iki şeyin ucundan tutmaktan aciz kalıyor çünkü neden? Çünkü düşüncesiz ve vicdanen yetersiz. 'Yahu bu kadıncağız hamile, hem yorulur hem boyadan etkilenir, durumları elvermemiş ki kendi başına yapmak durumunda kalmış, bari ben yardımcı olayım da kızcağız dinlensin temiz hava alsın' diye düşünebilecek kapasitesi yok demek ki :) Baksanıza hala boyacı tutsaydın diyorlar, yahu konuşmayayım diyorum ama kadın hamile haliyle boya yapmak zorunda kaldığına göre var herhalde bir sebebi, azıcık düşünseniz de durumum elvermedi demek zorunda bırakmasanız..
Arkadaşım sen hiç canını sıkma. Hani derler ya hayatta hep iyiler üzülür diye, iyiler hep herkesi kendileri gibi belleyip iyilik görmeyi beklediklerinden üzülürler. Düşüncesiz ve gamsız mı olmak lazımmış neBoşver dediğim gibi, hayat böyle sen gibi güzel düşünceli insanlarla güzel :)
Arkadaşım biz sizinle aynı dili konuşamıyorumEvliyim. Hamilelik geçirmedım ama 2 ay oncesınde kolum kırıldı ağır bı kaza geçirdim.
Eve gelen kımseye iş yaptırmadım. Resmen tek kolumla ve eşimle yaptık herseyı ..
Tabı yaptırmak istemedıler. Kızdılar falan. Ama elımden geldiğince yaptırmadım.
Hamilelik benım için bir hastalık değil. Eğer çok kötuysenız yapmasaydınız canım sızde boyanızı.
Doğumdan sonra yaptırsaydınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?