siz olsanız ne yapardınız?

Ben isten ayrilana kadar vergi muafiyetini bilmiyordum biliyor musunuz

Dilerim her sey istediğiniz gibi olur.

Ozel cocuklarin ozel anneleri bu kadar ezilmese keske

Herkesin parası kendinde .Bir süre ikimizinki de ondaydı maaalesef bu iyi niyetimi kötü kullandı. Kredi çektiği için fazla para kalmıyor onda.Daha bir yıl oldu kredi çekeli.Amin sağlığım yerinde olsun tek .Herşey çocuklarım için zaten

Evet, benimde ozel bir oglum var.

Refakatçi karti nedir? Onu duymadim hic.
Maşallah kaç yaşında. Benim kuzum 9 yaşında olacak.Refakatçi kartı çocuğunla seyahat ederken ona refakat ettiğin için belediye otobüslerinde senden bilet parası almıyorlar.Ama çocuksuz gidişlerde geçmiyor.Özürlüler merkezine gidiyorsun.Unutmadıysam bir rapor bir kimlik birde cüzi bir para alıyorlar kartını veriyorlar.

Son düzenleme:
Birde araba için indirim var biliyorsundur.Biz başvurmadık daha

12 yasinda :)

Sehir içi seyahatlerde iett falan sanirim?

Arac icin yuzde 90 rapor gerekiyor. Bizim 40 a dusurduler itiraz edecegiz daha...

12 yasinda :)

Sehir içi seyahatlerde iett falan sanirim?

Arac icin yuzde 90 rapor gerekiyor. Bizim 40 a dusurduler itiraz edecegiz daha...
evet şehir dışında da bazı indirimler var ama aklımda kalmamış.% 40 olduğuna göre o zaman yürüyebiliyor herhalde bizde yürüme yok bizim %99

sevgili konu sahibi, liseye giden bir evladiniz oldugunu var sayarak benden yasca buyuk oldugunuzu zannediyorum. yine de yazmak istedim.
isini cok sevmesine ragmen surec icerisinde cogu kez istifa noktasina gelebiliyor insan; bazisi yoruldugundan, bazisi daraldigindan... ama inanin bu vazgecmeyi eyleme cevirdiginde basta guzel gelen o issizlik cok ama cok kisa bir zaman sonra daha buyuk yorgunluk ve daha buyuk bikkinlik oluyor.
bu, konunuzun ilk etap yorumu.
diger kismina gelirsek... hayati boyunca calismis bir kadinin esinden bir sey isteyecek olmasi; es son derece acik elli olsa dahi cok zor oluyor. isteyemiyorsunuz, belki kiyamadiginizdan... belki baska seylerden. sonra o isteyemedikleriniz daha buyuk yorgunluk ve bikkinlik oluyor.
ya sabir deyin, kimseye sirti dayama ozlemi degil; sirtinizi tek basiniza dimdik tutabilme gucu duyumsayin.

Amaan be canım. Başkalarına bakıp hiç sıkma tatlı canını. Herkes kocanın başka başka huylarıyla boğuşup duruyor işte. Bol bol para kazanıp da ailesine zırnık koklatmayan gerçek cimriler, bol bol harcayıp para hesabı bilmeyip, çalışma poposu olmayıp bi de habire borç getirenler, çalışmayı eşeklik sanıp hem evde oturup hem erkeklik taslayanlar, ailesinden hiiiiiç haberi olmayanlar... Üzülme. Allah senin nasibini bol vermiş sen çok eşin az kazanıyor. Zorla elinden almıyor ya. Evladına iyilik sana güç kuvvet versin allah.

Sağol yorumların için .Sırtını dayamadan kastım özlemini çektiğim sevdiğine olan güven duygusu yoksa ben her zaman her koşulda her zorlukta dimdik ayakta durdum çok şükür

''Çalışmak zorunda da değilim ama erkek kadına bakmak zorunda''

Son derece yanlış, kadınları eve hapseden, ataerkil ve aşağılayıcı bir düşünce bu. Kazık kadar kadın olmuş eli ayağı tutan bir insana kimse bakmak zorunda değil. Üniversiteyi kadın boşuna okuyor o zaman zihniyet buysa biz sıraları işgal etmeyelim çalışacak erkeklerin önü daha çok açılsın.

Amin çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…