Eşinizi niye öyle davranıyor.yurtdışında yaşıyorum, dogum oncesi cok kavga ettik, doğum sonrası ailemin yanına turkiyeye geldim hem yardim almak hemde ozlem gidermek icin, , esimde bunu bosanmak icin bahane etti, haftalarca ne beni ne kizini aramadi, istiyorsan bosanalim ailenin yanında kal dedi, çok kirildim ama cesaret Edip bosanamadim, sonra bir ara geldi iyi davrandi, yurtdisina gidince yine degisti, yurtdışına evime gitmeye karar verdim kızımla ama eşime güvenim sarsıldi , bir gel bir orada kal bosanalim diyor cunku, , siz olsanız boşanıp ailenizle Türkiye'de mi kalırsınız, yoksa ne olursa olsun gidermisiniz evinize?
bilmiyorum , evlilikten sikildi heraldeEşinizi niye öyle davranıyor.
degilim tabiki ama su an zor durumdayimbu kadar kolay gözden çıkarılıyorsanız bence boşanın. o ne yahu çocuk oyuncağı gibi. adama muhtaç mısınız?
Niye mutsuzsun? Ne gibi kadir kiymet bilmiyor esin? Biraz daha ac konuyu boyle anlasilmiyor..
yurtdışında yaşıyorum, esimle mutsuzum, kadir kiymet bilmeyor,, doğum sonrası ailemin yanına turkiyeye geldim, esimde bunu bosanmak icin bahane etti, 20 gün ne beni ne kizini aramadi, istiyorsan bosanalim ailenin yanında kal dedi, kirildim ama bosanamadim, bir ara geldi cagirdi cunkü, şimdi yine yurtdışına evime gidecegim kızımla ama eşime güvenim sarsildi, türkiyede de kalsam bosanmis cocuklu kadin olucagin esim de sorumluluk almam diyor, , içim içimi yiyor, siz olsanız minik bir bebeginiz olsa boşanıp ailenizle Türkiye'de mi kalırsınız, yoksa eşinizle problemli bir evlilikte yurtdışında mi
Hangi ülkede yaşıyorsun ? Dili biliyormusun? Mesleğin var mı ?
Bebeginle sadece türkiyede yaşayamazsın yurt dışında da yaşayabilirsin hatta devletine bağlı yardım bile alabilirsin çocuğunu büyütmek için...
Eşin boşanmak istiyor tamam peki sen ne istiyorsun ?
Sorumluluk almam diyor ama ya çocuğunu elinden almaya çalışırsa napicaksin ?
Sen bu çocuğu niye yaptın?
Boşanmak için sebebi nedir , durduk yere hadi boşanalım denmez ki.
Kavga , tartışma vs yok mu...
“Sorumluluk almam” derken çocuğun sorumluluğundan mı bahsediyor? Eğer öyleyse hak hukuk var güzelim, bu işler öyle kolay değil. Zaten ailenin yanındaymışsın. Şiddet eğilimli, küfürbaz, saygısız kocayla ne yapıcan? Adamla evli kalıp yalnız ve mutsuz olacağına, boşanmış bir kadın olarak yalnız ve mutsuz olmak daha mantıklı değil mi? İlk seçeneğin çaresi yok, ikinci seçeneğin çaresi zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?