bence değiştirin..
görümcenizle dışarı çıktığınızda karışıklı olmazda
onlar size özel olmalı...
Şuan çok görüşmüyorsan değiştirme alyansını. Alyans değişirmekte masraflı iş evlenme arifesinde birde ona masraf yapma. Hem daha yeni de alyansların biraz tak evlendikten sonra hem aynı alyansları takmaktan kurtulursun hemde değişiklik olur.
Görümcenede sor bakalım neden aynısını almış dışarıda kocalarınız karışsın diye mi??
peki alyansınız klasik alyans mı yoksa farklı mı yani görümceniz sizde görüp beğenipmi almış, ben olsam değiştirmezdim tabi görümcenle sık görüştüğünüzden dolayı rahatsızlık veriyor olabilir ama bi arkadaşında da aynısı olabilirdi, hele ben klasik alyans aldım biraz kalınını herkeste var yani ama napim ben böyle özeniyordum hep. Ben olsam değiştirmezdim vakti zamanında beğenerek almışsınız nasılsa
işte zaten bize özeldi onlar sonradan aldı malesefdaha bunun gibi bir kaç şey daha var..onlardan önce düğün yapmayalım diye ısrar ediyorum nişanlıma ama malesef onlardan önce evlenicez ve düğünde kınada yaptıklarımın benzerini yapıcak..yüzüğü değiştirip ondan sonrada aynılarını yapmaya devam ederse bütün hayatımı mı değiştiricem bilemiyorum kafam çok karıştı
Kızlar merhaba..benim de bir sorunum var..görümcem benden 2 ay sonra nişan yaptı ve bizim alyanslarımızın aynısını almışlar..hayır yani abinin parmağında hiç mi görmüyorsun?Bu olayın üzerinden 1 ay geçti..sizce ne yapmalıyım alyanslarımızı değiştirtsem mi?
ilk önceleri "onlar sonradan almış napalım başkasının parmağında da görebilirdim bunu büyütmiyim" diye düşündüm..ama şimdi 4ümüz bir yere gitsek kim kimle evli belli değil çok çirkin bir durum oluşacak..o yüzden yüzükten de soğumaya başladım..çokta severek almıştık..
siz olsanız ne yapardınız?nişanlımı buna ikna ediyim mi yoksa hiç böyle bir işe girişmeyeyim mi? gereksiz bir şeyi mi kafama takıyorum?
demek zevkinizi beğeniyo taklit ediyo..
kına, düğün ne kadar aynı yapılır bilemem ama gelinliğinizin aynısını almasın:)
ama yüzükleri değiştirin ben sevmem şahsen
beğenmesi taklit etmesi bana koymaz ama AYNISINI yapması koyuyo..ki ben hiç hoşlanmam böyle durumlardan..sadece yüzük meselesi değil daha başka şeylerde oldu ama en çok bu koydu..bin bir çeşit model içinden aynısını alıp bir de aaa aynımıymış siz gidin değiştirin dedi dalga geçer gibi..şimdi değiştirincede onun dedğini yapmış olucam değiştirmesem içim rahat etmiyor..çok can sıkıcı bir durumda kaldım..nişanlımlada bunun için tartışmak istemiyorum ayrıca..
nişanımda yaptıklarımın aynısını yaptı nişan kutusu sepeti pastası bilmem nesi o yüzden kına ve düğünde de birebir aynısını yapabileceğinden kuşkum yok..bana özel bir şey kalmaması benim canımı sıkıyo sadece
carmia..
nişanlın yani müstakbel eşin
sadece sana ozel
sende sadece ona
bak işte bu gerçeği kimse değiştiremez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?