siz olsanız ne yaparsınız?

carmiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
734
10
46
İstanbul
Kızlar merhaba..benim de bir sorunum var..görümcem benden 2 ay sonra nişan yaptı ve bizim alyanslarımızın aynısını almışlar..hayır yani abinin parmağında hiç mi görmüyorsun?Bu olayın üzerinden 1 ay geçti..sizce ne yapmalıyım alyanslarımızı değiştirtsem mi?
ilk önceleri "onlar sonradan almış napalım başkasının parmağında da görebilirdim bunu büyütmiyim" diye düşündüm..ama şimdi 4ümüz bir yere gitsek kim kimle evli belli değil çok çirkin bir durum oluşacak..o yüzden yüzükten de soğumaya başladım..çokta severek almıştık..
siz olsanız ne yapardınız?nişanlımı buna ikna ediyim mi yoksa hiç böyle bir işe girişmeyeyim mi? gereksiz bir şeyi mi kafama takıyorum?

hayır şu anda çıkmıyoruz ama ikimizde evlendiğimizde çok yakın şehirlerde olucağımız için sürekli görüşücez..ikiz gibi ikimizin parmağında da aynı alyans sinir bozucu olmaya başladı..

bence değiştirin..
görümcenizle dışarı çıktığınızda karışıklı olmazda:1:
onlar size özel olmalı...

Şuan çok görüşmüyorsan değiştirme alyansını. Alyans değişirmekte masraflı iş evlenme arifesinde birde ona masraf yapma. Hem daha yeni de alyansların biraz tak evlendikten sonra hem aynı alyansları takmaktan kurtulursun hemde değişiklik olur.

Görümcenede sor bakalım neden aynısını almış dışarıda kocalarınız karışsın diye mi??

bence değiştirin..
görümcenizle dışarı çıktığınızda karışıklı olmazda:1:
onlar size özel olmalı...

işte zaten bize özeldi onlar sonradan aldı malesef :( daha bunun gibi bir kaç şey daha var..onlardan önce düğün yapmayalım diye ısrar ediyorum nişanlıma ama malesef onlardan önce evlenicez ve düğünde kınada yaptıklarımın benzerini yapıcak..yüzüğü değiştirip ondan sonrada aynılarını yapmaya devam ederse bütün hayatımı mı değiştiricem bilemiyorum kafam çok karıştı :14:

peki alyansınız klasik alyans mı yoksa farklı mı yani görümceniz sizde görüp beğenipmi almış, ben olsam değiştirmezdim tabi görümcenle sık görüştüğünüzden dolayı rahatsızlık veriyor olabilir ama bi arkadaşında da aynısı olabilirdi, hele ben klasik alyans aldım biraz kalınını herkeste var yani ama napim ben böyle özeniyordum hep. Ben olsam değiştirmezdim vakti zamanında beğenerek almışsınız nasılsa

Şuan çok görüşmüyorsan değiştirme alyansını. Alyans değişirmekte masraflı iş evlenme arifesinde birde ona masraf yapma. Hem daha yeni de alyansların biraz tak evlendikten sonra hem aynı alyansları takmaktan kurtulursun hemde değişiklik olur.

Görümcenede sor bakalım neden aynısını almış dışarıda kocalarınız karışsın diye mi??

bende masraf olmasın diye düşünüyodum ama bir kaç ay sonra düğün için takı alışverişine gidince bu parmağımızdakileri bozdurtup üstüne az biraz ekleyip değiştirsek mi diye düşündüm..görümceme bişey soramadım malesef yüzüklerini nişan akşamı gördüm ortam gerilmesin diye bir şey demedim ama benden önce annesinin uyarması gerekmez miydi?kızım abinle aynı yüzük bunlar gidin değiştirin diye..2 ay geçmiş abinin parmağında her gün görmüyomusun yani..

peki alyansınız klasik alyans mı yoksa farklı mı yani görümceniz sizde görüp beğenipmi almış, ben olsam değiştirmezdim tabi görümcenle sık görüştüğünüzden dolayı rahatsızlık veriyor olabilir ama bi arkadaşında da aynısı olabilirdi, hele ben klasik alyans aldım biraz kalınını herkeste var yani ama napim ben böyle özeniyordum hep. Ben olsam değiştirmezdim vakti zamanında beğenerek almışsınız nasılsa

klasik değil el işi :(

işte zaten bize özeldi onlar sonradan aldı malesef :( daha bunun gibi bir kaç şey daha var..onlardan önce düğün yapmayalım diye ısrar ediyorum nişanlıma ama malesef onlardan önce evlenicez ve düğünde kınada yaptıklarımın benzerini yapıcak..yüzüğü değiştirip ondan sonrada aynılarını yapmaya devam ederse bütün hayatımı mı değiştiricem bilemiyorum kafam çok karıştı :14:

demek zevkinizi beğeniyo taklit ediyo..
kına, düğün ne kadar aynı yapılır bilemem ama gelinliğinizin aynısını almasın:)
ama yüzükleri değiştirin ben sevmem şahsen:25:

Sizden beğenip aynısını yaptırmış anladığım kadarıyla, bunu bir arkadaş veya uzak akraba yaptırsa gurur bile duyardınız "vay be ne yüzük seçmişiz, herkes beğeniyor" tarzında, ama şimdi devamlı görüşebileceğiniz bir insanla çift çift aynı yüzüklerle dolaşmanız pek hoş olmaz dediğiniz gibi.

Bence şimdi değiştirmeyin, evlendikten sonra yüzükten de biraz daha sıkılınca bu bahaneyle değiştirirsiniz eğer gerçekten rahatsızlık veriyorsa size. zaten şimdi çok iç içe de değilmişsiniz.

Kızlar merhaba..benim de bir sorunum var..görümcem benden 2 ay sonra nişan yaptı ve bizim alyanslarımızın aynısını almışlar..hayır yani abinin parmağında hiç mi görmüyorsun?Bu olayın üzerinden 1 ay geçti..sizce ne yapmalıyım alyanslarımızı değiştirtsem mi?
ilk önceleri "onlar sonradan almış napalım başkasının parmağında da görebilirdim bunu büyütmiyim" diye düşündüm..ama şimdi 4ümüz bir yere gitsek kim kimle evli belli değil çok çirkin bir durum oluşacak..o yüzden yüzükten de soğumaya başladım..çokta severek almıştık..
siz olsanız ne yapardınız?nişanlımı buna ikna ediyim mi yoksa hiç böyle bir işe girişmeyeyim mi? gereksiz bir şeyi mi kafama takıyorum?

bence problem etmeyin
evli olduğunuzu belli eden yegane şey alyanslarınız değildir..
birbirinize bakışınız yanyana duruşunuz bile evli birlikte yada aşık olduğunuzun sinyalini verir.

onlarca hatta yüzlerce alyans modelinin arasında
gidip sizinkinden almışsa evliliğe en çok onların yakıştığını düşünmüş olmalı
yoksa bir art niyet yok bence

birde biz alyansalrımızı 3 kere değiştirdik
sizde sz gelimi 5 .yada 10. yılınızda değiştirerek hoş bir tazelem yapabilirsiniz
Allah bir yastıkta kocatsın..

ben olsam değiştirmezdim...
şimdi benim kullandığım alyans çok güzel ama uc taşları acıtıyor bazen ,,değiştirsem mi diye bir kere düşündüm...sonra alyansı seçme günümüz geldi aklıma,eşimin hevesle bakışı falan..nişan fotoğraflarımız da da var...asla değiştirmem dedim sonra....

aynısı olsun boşver..içinde ki isimler farklı:))
düğün ve kınayı da aynı yaparsa sen sevin kuzum... ""taklitler aslını yaşatır,kendi düğünümde hissettim kendimi"" der tebrik edersin görümceni:52::52:

demek zevkinizi beğeniyo taklit ediyo..
kına, düğün ne kadar aynı yapılır bilemem ama gelinliğinizin aynısını almasın:)
ama yüzükleri değiştirin ben sevmem şahsen:25:

beğenmesi taklit etmesi bana koymaz ama AYNISINI yapması koyuyo..ki ben hiç hoşlanmam böyle durumlardan..sadece yüzük meselesi değil daha başka şeylerde oldu ama en çok bu koydu..bin bir çeşit model içinden aynısını alıp bir de aaa aynımıymış siz gidin değiştirin dedi dalga geçer gibi..şimdi değiştirincede onun dedğini yapmış olucam değiştirmesem içim rahat etmiyor..çok can sıkıcı bir durumda kaldım..nişanlımlada bunun için tartışmak istemiyorum ayrıca..

bence kafanıza takmayın bu durumu.
şahsen etrafım evli insanlarla dolu kimsenin alyansı diğerinden değişik mi fark etmem hiçç

kimse de 'aaa alyanslarınız aynı mı sizin?' gibi bi tepki vermesi de muhtemel değil bence.

eğer görümceden büyükseniz ve tarz olarak da beğenilecek biriyseniz sizi kendine bir yol seçmiş olabilir.

beğenmesi taklit etmesi bana koymaz ama AYNISINI yapması koyuyo..ki ben hiç hoşlanmam böyle durumlardan..sadece yüzük meselesi değil daha başka şeylerde oldu ama en çok bu koydu..bin bir çeşit model içinden aynısını alıp bir de aaa aynımıymış siz gidin değiştirin dedi dalga geçer gibi..şimdi değiştirincede onun dedğini yapmış olucam değiştirmesem içim rahat etmiyor..çok can sıkıcı bir durumda kaldım..nişanlımlada bunun için tartışmak istemiyorum ayrıca..

e o zaman yapacak bişey yok..
düğün öncesi ''canım dikkat et de yüzükler gibi başka şeylerde de pişti olmayalım herkes dalga geçer seninle yengesini taklit etmiş diye'' hafiften şaka karışık uyarın ve komik duruma düşeceğini söyleyin....

nişanımda yaptıklarımın aynısını yaptı nişan kutusu sepeti pastası bilmem nesi o yüzden kına ve düğünde de birebir aynısını yapabileceğinden kuşkum yok..bana özel bir şey kalmaması benim canımı sıkıyo sadece :14:

Son düzenleme:
nişanımda yaptıklarımın aynısını yaptı nişan kutusu sepeti pastası bilmem nesi o yüzden kına ve düğünde de birebir aynısını yapabileceğinden kuşkum yok..bana özel bir şey kalmaması benim canımı sıkıyo sadece :14:

carmia..
nişanlın yani müstakbel eşin
sadece sana ozel
sende sadece ona
bak işte bu gerçeği kimse değiştiremez..

Back
X