- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
Özelden yazılım hakkında birkaç soru sorabilir miyim?Uluslararası bir şirkette çalışarak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yazılım hakkında birkaç soru sorabilir miyim?Uluslararası bir şirkette çalışarak![]()
Tabikide elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımÖzelden yazılım hakkında birkaç soru sorabilir miyim?
Kocaman kadınsınız kendi ayaklarınızın üzerinde durun ingiliz sevgili de yapmissiniz o ülke senin bu ülke benim gezinGitmekte ağır basıyor aslında çünkü gelip gitmek sorun olmayacak istediğim zaman ama bakalım
izmire gidin derim. Ailenizi özlerseniz bir uçakla istanbulda olursunuz.Merhabalar,
Sözlümün ve benim işim gereği home office çalışıyoruz. Bütün gün evdeyiz yani. İstanbuldayız şuan ama sözlüm İzmirde müstakil ev alalım senede 3-5 ay plaja sürekli gitme şansımız olur hem havuzlu bir villa olur gün daha keyifli geçer diyor. İstanbul olursa dairede yaşayabileceğiz.
Ben çok kararsız kaldım aileme yakın bi yer olsa daha mı avantajlı olur yoksa tüm gün evde olduğumuz için müstakil ve tatil beldesi olan bi yer daha mı iyi olur karar veremiyorum. İstanbul olsa bile ailemden farklı yakada yaşayacağız muhtemelen çünkü ailemin yaşadığı yer hiç merkezi değil. Bizde gün içinde sahil olsun , cafe restoran bar tarzı yerlere yürüme mesafesinde olmak istiyoruz.
Annem yakın olun buraya diyor onların semtinde yaşayalım istiyor . Ben ise aşırı kararsızımne istediğimi bilmiyorum galiba. Başka şehre gitsem pişman olur muyum kestiremiyorum. Başka şehre evlenip giden arkadaşlar ne tarz sıkıntılar yaşadınız? siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Not: Sözlüm yabancı, ailesi burda değil o yüzden. Ve ben istediğim kadar gidip gelebilirm aileme kısıtlama yapacak bir insan değil .
Ben bostanlı da yasiyorum cıvıl cıvıl .ancak bizim burda villalar 10 trilyonBu çok öznel bi soru.
Benim gibi aileye duskunseniz Istanbul derim ben.
Ayrıca Izmirde dediginiz özelliklerde nezih yerlerin fiyatı uçuk durumda.
Aynı bütçeyle istanbulda da havuzlu villa vs alamaz mısınız misal?
Bi saatten sonra yalnizliktan sıkılabilirsiniz ızmirde.ayrica turistik ilçeler evet yazın hareketli olur ama kışın sıkıcı oluyor çok fazla sosyal imkan da olmuyor.
Mesela ben herkesin bayıldığı Seferihisar'i pek beğenmemiştim.Cok sakin gelmişti bana.
Aynı sekilde Çeşme de yaşamak istemezdim mesela.evet yazın cıvıl cıvıl ama kışın daha sakin.
Lütfen Izmirliler alıntılayıp polemik yapmayın.
Izmır tabiki çok güzel.Misal Alsancak ta ya da Karşıyakada evim olsun hiç sıkılmam:)Oralar çok daha canlı her türlü sosyal imkanın olduğu yerler
biz sahibinden.com a bakıyoruz orada 2-3 trilyon arası çok güzel villalar var. Bu kadar pahalı görmedim hiçBen bostanlı da yasiyorum cıvıl cıvıl .ancak bizim burda villalar 10 trilyon
Çeşmede 7 trilyon bucada 3-6 trilyon
Hakikaten pahalı evler buralarda
siz hangi ile gidiyorsunuz?Allah nasip ederse bizde gidiyoruz İstanbul'dan.
Burda ufacık evde yaşayacağımıza, 150 mk bı evde gideceğimiz ilin nezih bı semtine yaşayacağız.
Ve tatil beldelerine de çok yakın olacak.
Doğumumu bekliyoruz.
Nişanlınıza katılın derim. Çok mantıklı.
sözlüm İzmirde müstakil ev alalım senede 3-5 ay plaja sürekli gitme şansımız olur hem havuzlu bir villa olur gün daha keyifli geçer diyor.
Aa benim sorduklarım öyleydi hep .iç değilde denizi gören taraf ama belki ondandir iclere hiç ugramadimbiz sahibinden.com a bakıyoruz orada 2-3 trilyon arası çok güzel villalar var. Bu kadar pahalı görmedim hiç
Çanakkale kırsal duruyor bence.luksluk yokKonudan bağımsız olabilir ama İzmir’in abartıldığını,İstanbul’un çile olduğunu düşünüyorum.Trakya,Çanakkale gibi yerler güzel bence.Kalabalık şehir sevmiyorum ben.Rahat ve sakin olmalı.